Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Francijas uzbrucējs Nkunkū pirms izlidošanas uz Pasaules kausu iedzīvojas traumā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Francijas uzbrucējs Nkunkū pirms izlidošanas uz Pasaules kausu iedzīvojas traumā
Kristofers Nkunkū. Foto: Reuters/Scanpix

2018. gada Pasaules kausa ieguvēja Francija šodien dosies ceļā uz Kataru. Sastāvā nāksies veikt pēdējā brīža izmaiņas, jo otrdienas treniņā savainojumu guva Vācijas Bundeslīgas labākais vārtu guvējs Kristofers Nkunkū.

25 gadus vecais Leipcigas uzbrucējs Kristofers Nkunkū iedzīvojies kājas savainojumā, kas liegs debitēt Pasaules kausā. Treniņa laikā viņš cieta no Madrides "Real" pussarga Eduardo Kamavingas izklupiena. Nkunkū ir Vācijas Bundeslīgas labākais snaiperis, 15 spēlēs izceļoties ar 12 precīziem sitieniem.

Pirms četriem gadiem titulu izcīnījušo Franciju nomocījusi savainojumu sērga. Uz Pasaules kausu nevarēs doties pamatsastāva pussargi Pols Pogbā un Ngolo Kantē, tāpat ārpus ierindas ir Presnels Kimpembē. Sastāvā tomēr tika iekļauts Rafaels Varāns, taču viņš vēl atkopjas no traumas.

Francija sāks 22. novembrī ar spēli pret Austrāliju, kam sekos dueļi pret Dānijas un Tunisijas izlasēm.

Noderīgas saites:

PK 2022 jaunumi
Kalendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
"William Hill" prognožu spēle

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...