Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Kairoli: "Manas izredzes uz MXGP titulu ir vājas"

Juris Grīns
Juris Grīns

Kairoli: "Manas izredzes uz MXGP titulu ir vājas"
Antonio Kairoli. Foto: mxvice.com

"Red Bull KTM" rūpnīcas braucējs Antonio Kairoli, kuru joprojām nomoka savainojuma sekas, atzinis, ka savā pēdējā sezonā izredzes izcīnīt titulu nav lielas.

36 gadus vecais sportists jau pirms kāda laika paziņoja, ka pēc šīs sezonas noslēgs MXGP karjeru, bet šobrīd vēl turpina cīņu par jau desmito pasaules čempiona titulu.

Sardīnijā treniņbraucienos sportists smagi krita, lūzumus gan neguva, bet sekas par sevi liek manīt joprojām.

"Savainojumu mēģināju sadziedēt iespējami ātrāk, jo zināji, ka būs traki ar to startēt sacīkstēs," atzīst Kairoli. "Mēģinu darīt visu, ko varu, bet muskulis pie ribas īsti nedzīst, jo es turpinu braukt. Ja man būtu divas nedēļas brīvas, tad viss būtu kārtībā, bet tagad ir slodze, un tāpēc tas prasa ilgāku laiku."

Izlaidis vienu posmu, Kairoli startēja Vācijā un Francijā, taču ne reizi vēl pēc kritiena nav iekļuvis pirmajā trijniekā. Šobrīd itāļu veterāns 73 punktus atpaliek no kopvērtējuma līdera Džefrija Herlingsa, bet priekšā ir arī Romēns Fevrs, Tims Gajsers un Horhe Prado. Tagad četru nedēļu laikā MXGP braucēji aizvadīs sezonas noslēdzošos sešus posmus.

"Ceru, ka pēc Spānijas posma varēšu izdarīt vairāk un būšu uz pjedestāla katrā braucienā," optimistiski saka Kairoli. "Tāds ir mērķis. Skatoties skaitļus, aizvien ir izredzes izcīnīt čempiona titulu, bet to būs grūti pret puišiem, kas šobrīd ir man priekšā. Ja konkurents ir viens, viss kas var notikt, bet viņi ir četri! Tas ir sarežģīti. Vienīgais, varu darīt visu iespējamo, un tad jau skatīsimies, kas no tā būs sanācis."

No 18 sezonām, ko Kairoli pavadījis pasaules motociklu čempionātā un aizvadījis bez traumām, tikai vienreiz viņam nav izdevies kopvērtējumā iekļūt pirmajā trijniekā.

Izmantotie resursi:
gatedrop.com

     [+] [-]

, 2021-10-16 14:11, pirms 3 gadiem
Pat atkārtot 2020.gada 3 vietu būs grūti..