Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Premjerlīgas čempiones treneris Gvardiola aicina fanus nākt uz stadionu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Premjerlīgas čempiones treneris Gvardiola aicina fanus nākt uz stadionu
Peps Gvardiola. Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas čempiones "Manchester City" galvenais treneris Peps Gvardiola pēc Čempionu līgas uzvaras pret "RB Leipzig" aicināja fanus nākt uz stadionu un atbalstīt komandu.

"Pēdējās 16 spēlēs esam iesituši 16 vārtus. Gribētu, lai sestdien stadionā ir vairāk cilvēku. Mēs būsim noguruši, turpretī "Southampton" ir bīstama komanda. Aicinu visus mūsu cilvēkus sestdien būt stadionā," pauda Peps Gvardiola. Premjerlīgas čempionei "Manchester City" arī iepriekš ir bijušas problēmas ar stadiona piepildīšanu.

Trešdienas vakarā "City" savā laukumā ar 6:3 pieveica "RB Leipzig", sekmīgi sākot Čempionu līgas sezonu. "Viņi nevienā brīdī nepadevās," pretiniekus slavēja Gvardiola. "Viņiem ir īpašs uzbrukums. Viņi dodas uz priekšu un gatavi riskēt ar visu. Nevienā brīdī nevari justies droši par savām pozīcijām. Vairākas reizes iesitām drīz pēc viņu vārtiem, un tas ļoti palīdzēja."

"Leipcigai ir jauna komanda, agresīva un stipra. Lieliska komanda, un tās ir labas ziņas futbolam. Mūsu kvalitāte šoreiz bija pārāka, tāpēc uzvarējām," verdiktu pēc trīs punktu izcīnīšanas sniedza Gvardiola.

Izmantotie resursi:
https://www.si.com/soccer/mancheste...

  +2 [+] [-]

, 2021-09-16 15:24, pirms 3 gadiem
MU Old Trafford gan ir pārpildīts uz katru spēli!👌💪
Sintētiski arābu uzpumpēts klubs nekad nestāvēs klāt dabiski izaugušam grandam!

     [+] [-]

, 2021-09-16 15:32, pirms 3 gadiem
"Pēdējās 16 spēlēs esam iesituši 16 vārtus." te ir kļūda

     [+] [-]

, 2021-09-16 15:37, pirms 3 gadiem
"Premjerlīgas čempionei "Manchester City" arī iepriekš ir bijušas problēmas ar stadiona piepildīšanu." Tā nav patiesība. Īstenībā City spēles ir pat labāk apmeklētas nekā MU (procentuāli no stadiona ietilpības). Te dati par pēdējo sezonu pirms pandēmijas: https://www.transfermarkt.com/premi...

     [+] [-]

, 2021-09-16 15:39, pirms 3 gadiem
Procentuāli!🤣🤣🤣

  -1 [+] [-]

, 2021-09-16 15:49, pirms 3 gadiem
septembris rakstīja: "Premjerlīgas čempionei "Manchester City" arī iepriekš ir bijušas problēmas ar stadiona piepildīšanu." Tā nav patiesība. Īstenībā City spēles ir pat labāk apmeklētas nekā MU (procentuāli no stadiona ietilpības). Te dati par pēdējo sezonu pirms pandēmijas: https://www.transfermarkt.com/premier-league/besucherzahlen/wettbewerb/GB1/saison_id/2019/plus/1
Ņesalidzini laikus. Toreiz MU nebija tads ka tagad.

     [+] [-]

, 2021-09-16 17:07, pirms 3 gadiem
Nedomāju, ka City ir būtiskas problēmas ar fanu bāzi. City bija premjerlīgas klubs ar stabiliem faniem arī pirms tur salēja iekšā naudu. Anglijā klubu fani nestaigā no viena kluba pie otra, tur tas parasti iet paaudzēs. Vaina jāmeklē kaut kur citur.

     [+] [-]

, 2021-09-16 17:19, pirms 3 gadiem
Pepem vajag nevis fanus aicināt, bet kārtīgi salekties ar Oli par Mančesteras pilsētas vērtībām...tad stadions pildīsies ar MU faniem!

     [+] [-]

, 2021-09-16 17:58, pirms 3 gadiem
City fanu bāzes (es domāju vietējos, kuri iet uz spēlēm un atbalsta klubu jau sen) iezīme ir neparāk lielā interese par ČL un nepatika pret UEFA. Ir diezgan viegli nopirkt biļeti uz ČL spēli pat neesot kādā biļešu abonementu shēmā, bet super grūti dabūt biļeti uz EPL spēlēm pret top komandām. Pat vakar tika ūjināta ČL himna. Daudzi fani nav īpaši turīgi tādēļ nevar atļauties papildus EPL un vietējo kausu spēlem vēl apmeklēt ČL. Tūristu šajā laikā nav daudz, un tie arī parasti brauc uz spēlēm ar lielāku statusu.