Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Ģēģeris: "Aizvadījām labu pirmo trešdaļu, bet pēc tam nosēdāmies"

Ģēģeris: "Aizvadījām labu pirmo trešdaļu, bet pēc tam nosēdāmies"
Emīls Ģēģeris. Foto: dinamoriga.lv

Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Emīls Ģēģeris pēc uzvaras pār Pekinas "Kunlun Red Star" (4:2) KHL regulārā čempionāta spēlē atzina, ka komanda tomēr nav parādījusi labāko sniegumu.

"Mājās sniegums bija labāks nekā šodien, bet jāmāk uzvarēt arī tādās dienās, kad īsti nesanāk iecerētais. Guvām ātrus vārtus, aizvadījām labu pirmo trešdaļu, bet pēc tam nosēdāmies. Labi, ka izdevās nosargāt uzvaru," norādīja 19 gadus vecais hokejists.

Ģēģeris uzskata, ka rīdzinieki spēlei bijuši gatavi jau no pirmās minūtes. "Viņi pirmajā trešdaļā iznāca negatavi. Mēs bijām aktīvāki, tāpēc arī guvām vārtus. Kopumā spēle bija saraustīta, ar daudz pārtraukumiem."

"Šeit dzīvojam pēc Latvijas laika, lai ķermenim nav papildus slodze. Jā, protams, ir nedaudz dīvaini, bet viss ir paciešams. Patīkami, ka izbraukumu sākam ar uzvaru," piebilda Emīls.

Izmantotie resursi:
dinamoriga.lv

     [+] [-]

, 2018-09-16 18:31, pirms 6 gadiem
sportists-amatieris rakstīja: Satriecoši,kunilinga zvaigznes uzvarētas,vaaaauuuuu tad kolhozā visi nobijās no lpsr atlūzas vārdā ģināmo
Nespried par lietam, par kuram tev nav absoluti nekadas sajegas!

     [+] [-]

, 2018-09-16 21:39, pirms 6 gadiem
sportists-amatieris pirms 13. Saeimas vēlēšanām pārlieku salasījies īpaši aptaurētiem paredzētu dzintara latviešu pirmsvēlēšanu literatūru, no turienes arī šie pubertātes apdvestie spriedumi par viņam neizprotamām lietām Latvijā pagājušā gadsimta beigās, kad pats vēl tēvam nebija pat projektā. No turienes arī attiecīgi "iznīcinoši" komentāri. Piedosim puišelim nezināšanu!