Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Spartakam" pievienojas Ganas pussargs Asamoā un divi "Tukuma" futbolisti

Rolands Eliņš

"Spartakam" pievienojas Ganas pussargs Asamoā un divi "Tukuma" futbolisti
Edgars Žarskis. Foto: Sanita Ieva Sparāne

Latvijas futbola klubs Jūrmalas „Spartaks” savos sociālajos tīklos paziņojis par Ganas futbolista Kvado Asamoā piesaistīšanu, kā arī Edgara Žarska un Romāna Mickeviča pievienošanos komandai no „Tukums 2000/TSS” vienības. Transfēru logs Latvijā šovasar oficiāli atvērsies 20. jūlijā.

Vispirms jānomierina pārējo Virslīgas klubu pārstāvji – „Spartaka” rindām pievienojies nevis Kvadvo Asamoā, ilggadējais Turīnas „Juventus” un Milānas „Inter” futbolists, bet gan viņa vārdabrālis un tautietis no Ganas Premjerlīgas „Bechem United”. Kvadvo Asamoā ir 18 gadus vecs kreisās malas pussargs, un viņa pārstāvētā komanda ieņēma septīto vietu līgā sezonas pārtraukšanas brīdī. Viņš komandas rindās bija guvis vienus vārtus šosezon.

„Spartaks” paziņojis arī par divu Virslīgas debitantes „Tukums 2000/TSS” pamatsastāva spēlētāju iegūšanu savā rīcībā – Jūrmalas komandai pievienosies Lietuvas aizsargs Edgars Žarskis un Latvijas pussargs Romāns Mickevičs.

27 gadus vecais Mickevičs iepriekš „Spartakā” aizvadījis vairākas sezonas, spēlējot tajā no 2012. līdz 2015. gadam, bet pēc tam bija Liepājas, „Riga” un „Ventspils” klubos. Kopumā viņš Virslīgā guvis 14 vārtus. Savukārt 26 gadus vecais Žarskis Virslīgā debitēja tieši Tukumā, iepriekš spēlējot Baltkrievijas Premjerlīgā.

Gan Žarskis, gan Mickevičs bija izgājuši sākumsastāvā visos septiņos „Tukums 2000/TSS” mačos šosezon. Šovakar „Tukumam” paredzēta spēle pret „Liepāju”, un Tukuma kluba prezidents Verners Akimovs portālam Sportacentrs.com komentēja, ka vēl vakar notikušas pārrunas par to, vai viņi abi ceturtdienas spēlē vēl varēs piedalīties, taču šodien ar abiem pārtrauktas līgumattiecības. Akimovs gan norādīja, ka arī „Tukums” drīzumā papildinās sastāvu ar vairākiem spēlētājiem, tiekot gaidīti 5-7 futbolisti.

Virslīgā šosezon pāreju periods noteikts no 20. jūlija līdz pirmajam septembrim, attiecīgi „Spartaks” savus jaunos spēlētājus šajā kārtā vēl nevarēs pieteikt. „Spartaks” sezonas sākumā ir ticis pie astoņiem punktiem un ieņem septīto vietu, tiesa, tam viena spēle vēl ir rezervē, kamēr „Tukums” ar vienu punktu ir desmitajā vietā, jau šobrīd par pieciem punktiem atpaliekot no priekšpēdējas vietas.

     [+] [-]

, 2020-07-16 14:24, pirms 4 gadiem
Milānas "Inter" arī spēlē ganietis ar tādu pašu vārdu un uzvārdu.

     [+] [-]

, 2020-07-16 14:27, pirms 4 gadiem
Rdzēs ko tad Tukums sadraftēs, ja reiz 5 - 7 būšot

     [+] [-]

, 2020-07-16 14:51, pirms 4 gadiem
Spartaks atkal aplaupa vietējos klubus sezonas vidū. Pagājušogad Valmieru patīrija, ne?

     [+] [-]

, 2020-07-16 15:10, pirms 4 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Spartaks atkal aplaupa vietējos klubus sezonas vidū. Pagājušogad Valmieru patīrija, ne?
Tieši tā.

     [+] [-]

, 2020-07-16 15:39, pirms 4 gadiem
Varēs sēdēt rezervē! Bet, kas nu kuram svarīgāk. Tukums gatavojas vagonu ievest. Redzēs cik ilgi Kalnu paturēs

  +1 [+] [-]

, 2020-07-16 15:39, pirms 4 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Spartaks atkal aplaupa vietējos klubus sezonas vidū. Pagājušogad Valmieru patīrija, ne?
Kas nu tā par laupīšanu, Mickevičam Tukums bija 6.komanda, bet Žarskim jau astotā, Spartaks arī nebūs pēdējā. Nakošgad 1.līgā jācenšas vairāk iespēlēt vietējos Tukuma jaunatnes komandu futbolistus. Labs treneris arī no citiem nederīgiem spēlētājiem var uztaisīt zvērīgu mašīnu.

     [+] [-]

, 2020-07-16 18:17, pirms 4 gadiem
Jā, viņi šobrīd izpārdod sastāvu, pa lēto
H.E.N.R.Y. rakstīja: Milānas "Inter" arī spēlē ganietis ar tādu pašu vārdu un uzvārdu.