Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2978, Did:0, useCase: 3

"Rīgas" 3x3 basketbolisti Mongolijā sasniedz 1/4 finālu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Rīgas" 3x3 basketbolisti Mongolijā sasniedz 1/4 finālu
"Rīgas" komanda. Foto: FIBA3x3

LETA. Latvijas 3x3 basketbola komanda "Rīga" ar Edgaru Krūmiņu, Agni Čavaru, serbu Miroslavu Pašajliču un ķīnieti Vu Sjiņgruju sastāvā piektdien Starptautiskās basketbola federācijas (FIBA) Ulanbatoras "Challenger" turnīrā izcīnīja divas uzvaras un sasniedza ceturtdaļfinālu.

"Rīga", kas izsēta ar trešo numuru, C apakšgrupas pirmajā mačā ar rezultātu 20:18 pārspēja Ļubļinas "Lotto" (11.). Uzvarētāju rindās rezultatīvākais ar astoņiem punktiem bija Pašajličs, Čavars pievienoja sešus punktus un deviņas atlēkušās bumbas, četrus punktus guva Vu, bet Krūmiņš tika pie diviem punktiem.

Savukārt otrajā grupas spēlē Latvijas vienība ar rezultātu 22:16 bija pārāka pār Ķīnas komandu "Futian" (6.), nodrošinot pirmo vietu C apakšgrupā. Arī šajā mačā Pašajličs, gūstot deviņus punktus, bija rezultatīvākais, Krūmiņš guva uzvaru nesošo metienu un kopā sakrāja sešus punktus, Čavars pievienoja piecus punktus un sešas bumbas zem groziem, kamēr Vu tika pie diviem punktiem.

Ceturtdaļfinālā, kas paredzēts sestdien, "Rīga" stāsies pretī A apakšgrupas otrās vietas ieguvējai.

Šī turnīra finālistes iegūs ceļazīmes uz augustā gaidāmo Lozannas "Masters" turnīru.

     [+] [-]

, 2023-06-16 12:17, pirms 11 mēnešiem
Izskatās, ka mūsējo spēlētāju rezrves beigušās, ka puse komandas ir leģionāri.

     [+] [-]

, 2023-06-16 15:49, pirms 11 mēnešiem
guntis86 rakstīja: Izskatās, ka mūsējo spēlētāju rezrves beigušās, ka puse komandas ir leģionāri.
nauda runā