Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Raskam 300. uzvara NHL karjerā, Panarinam, Blekvelam, Konnoram un Šaiflī pa trim punktiem

Agris Suveizda

Raskam 300. uzvara NHL karjerā, Panarinam, Blekvelam, Konnoram un Šaiflī pa trim punktiem
Maiks Railijs un Tūka Rasks. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā pie uzvaras šonakt tikušas arī Bostonas "Bruins", Karolīnas "Hurricanes", Ņujorkas "Rangers", Tampabejas "Lightning", Vinipegas "Jets", Bufalo "Sabres" un Detroitas "Red Wings".

Trīssimto uzvaru karjerā svinēja 34 gadus vecais somu vārtsargs Tūka Rasks, kurš, savainojuma dēļ izlaidis trīs nedēļas, ierindā atgriezās ar 22 atvairītiem metieniem un palīdzēja Bostonas "Bruins" ar 4:1 pārspēt Ņujorkas "Islanders". Divus vārtus guva Breds Maršāns, bet pirmos vārtus Bostonas rindās iemeta no Bufalo "Sabres" pārnākušais Teilors Hols. Viņa iepriekšējā komanda ar 5:2 sakāva Vašingtonas "Capitals" un svinēja piekto uzvaru deviņos mačos, sabojājot Niklasa Bekstrema tūkstošo spēli līgā. Pirmo uzvaru NHL kopš 2015. gada decembra izcīnīja "Sabres" vārtsargs Dastins Tokarskis, kurš tika galā ar 27 no 29 metieniem un iepriekšējos gados biežāk spēlējis fārmklubā.

Otro sauso uzvaru pār Ņūdžersijas "Devils" pēc kārtas nopelnīja Ņujorkas "Rangers", kas pēc panākuma ar 3:0 šoreiz sāncenšus apspēlēja ar 4:0. Ar trim punktiem izcēlās Artemijs Panarins (2+1) un Kolins Blekvels (0+3), bet Igors Šestjorkins atvairīja visus 16 metienus. Pa trim punktiem sakrāja arī Kails Konnors (2+1) un Marks Šaiflī (1+2), kuri kaldināja Vinipegas "Jets" panākumu pār Toronto "Maple Leafs" (5:2), kas iztika bez Ostona Metjūza. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Nikolajs Ēlerss.

Debijā vārtus iemeta Jakubs Vrāna, kurš no Vašingtonas "Capitals" pārcēlās uz Detroitas "Red Wings" un palīdzēja uzvarēt ar 4:1. Divas ripas iemeta aizsargs Trojs Stečers. Savukārt Stenlija kausa īpašniece Tampabejas "Lightning" divreiz atspēlējās un pagarinājumā pieveica Floridas "Panthers". Uzvaras ripu papildlaika 54. sekundē iemeta aizsargs Viktors Hēdmans.

SpēleRez
Bruins – Islanders4:1
Hurricanes – Predators4:1
Rangers – Devils4:0
Penguins – Flyers1:2 PM
Lightning – Panthers3:2 P
Maple Leafs – Jets2:5
Capitals – Sabres2:5
Red Wings – Blackhawks4:1
Stars – Blue Jackets4:1

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...