Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Arsenal" iesit trīs vārtus septiņās minūtēs, "Roma" izslēdz "Ajax"

Toms Jēkabs Bērziņš
Toms Jēkabs Bērziņš

"Arsenal" iesit trīs vārtus septiņās minūtēs, "Roma" izslēdz "Ajax"
Foto: EPA/Scanpix.ee

UEFA Eiropas līgas ceturtdaļfināla atbildes spēlē Prāgā Londonas "Arsenal" laika posmā no 18. līdz 24. minūtei guva trīs vārtus un pārliecinoši pieveica vietējo "Slavia" ar 4:0, bet "Roma" savā laukumā atspēlējās un nospēlēja neizšķirti ar "Ajax" (1:1), noturot uzvaru divu spēļu summā - 3:2. Tāpat nākamajā kārtā droši iekļuva arī Mančestras "United" un "Villarreal".

"Arsenal" savā laukumā pirms nedēļas 86. minūtē izvirzījās vadībā, taču beigās izlaida uzvaru. Šoreiz "Arsenal" iesāka ļoti aktīvi, bumbu vārtos nogādājot jau 14. minūtē, tomēr tika fiksēta aizmugure. Tas gan lielgabalniekiem netraucēja līdz 23. minūtei izvirzīties vadībā ar 3:0 - pa vārtiem septiņu minūšu laikā iesita Pepe, Saka un Lakazets, faktiski atrisinot jautājumus par uzvarētāju. Lakazets 77. minūtē panāca 4:0, bet Prāga spēles laikā ne reizi neraidīja bumbu vārtu rāmī.

Grūts uzdevums sagaidīja "Ajax", kas pirms nedēļas izlaida vadību un savā laukumā piekāpās "Roma" (1:2). Šoreiz Amsterdamas komanda bumbu kontrolēja vēl vairāk (71% laika), un otrā puslaika sākumā izvirzījās vadībā - precīzs Brians Brobejs. 56. minūtē "Ajax" šķietami panāca vadību divu spēļu summā, taču Dušana Tadiča vārti netika ieskaitīti. Vēl sliktāk - Edins Džeko 73. minūtē izlīdzināja rezultātu, bet izskaņā "Roma" izturēja "Ajax" spiedienu un iekļuva pusfinālā.

Savā laukumā vēl vienu 2:0 uzvaru izcīnīja Mančestras "United", kas iesita pašā sākumā un pašās beigās - ja sestajā minūtē bumbu vārtos raidīja Pols Pogba, tad izskaņā "Granada" iesita pati savos. Visbeidzot diezgan droši tālāk tikusi "Villarreal", kas savā laukumā ar 2:1 pieveica Zagrebas "Dinamo", divu spēļu summā triumfējot ar 3:1.

Pusfinālā savā starpā tiksies "Villarreal" un "Arsenal", kā arī "United" un "Roma". Pirmās spēles paredzētas 29. aprīlī.

Eiropas līgas 1/4 fināli

Komandas1.spēle2. spēleSumma
Ajax-Roma1:21:12:3
Arsenal-Slavia1:14:05:1
D. Zagreb – Villarreal0:11:21:3
Granada – Man. United0:20:20:4

     [+] [-]

, 2021-04-16 00:44, pirms 3 gadiem
Teorētiski atkal var būt angļu fināls gan Čempionu līgā gan Eiropas

     [+] [-]

, 2021-04-16 00:48, pirms 3 gadiem
Mhitarjans, Smolings pret MU,
Emerijs pret Artetu un savu bijušo klubu Arsenal.

  -1 [+] [-]

, 2021-04-16 00:54, pirms 3 gadiem
Otrie Ajax neieskaitītie vārti bija tiesāšanas apsmiekls. Tas lauza visu spēles gaitu. Nesaprotu, kā VAR izmanto šādu no vārtu gūšanas momenta tālu sadursmju pētīšanai. Tas nekam neder, pat ja tur būtu bijis pārkāpums - ja tiesnesis spēles gaitā to nepiefiksēja, tad nav bijis, un punkts! Nevar izmantot VAR katra pārkāpuma skatīšanai! Kā būtu, ja katru noraidījumu hokejā tiesneši pārbaudītu video? Tas būtu apsmiekls! Un futbolā jau nereti ir. Tiesnesim jāpaliek zināmai daļai sava darba, citādi jau pēc 10 gadiem varēs laist laukumos tiesāt daudzacu robotus, kuri neko nepalaistu garām. Tad jau spēle būs mirusi. Laiks piebremzēt un saprast, kādus momentus tiesnesis ir tiesīgs skatīties VAR, kad viņam tas obligāti jādara pēc kādas komandas pieprasījuma (kad viņš nevar ignorēt, jo ir tādi, kas neparko negrib skatīties atkārtojumu video), un kad VAR netiek izmantots. Punkts un āmen. Pretējā gadījumā visi ceļi auzās.

     [+] [-]

, 2021-04-16 01:24, pirms 3 gadiem
denebs rakstīja: Otrie Ajax neieskaitītie vārti bija tiesāšanas apsmiekls. Tas lauza visu spēles gaitu. Nesaprotu, kā VAR izmanto šādu no vārtu gūšanas momenta tālu sadursmju pētīšanai. Tas nekam neder, pat ja tur būtu bijis pārkāpums - ja tiesnesis spēles gaitā to nepiefiksēja, tad nav bijis, un punkts! Nevar izmantot VAR katra pārkāpuma skatīšanai! Kā būtu, ja katru noraidījumu hokejā tiesneši pārbaudītu video? Tas būtu apsmiekls! Un futbolā jau nereti ir. Tiesnesim jāpaliek zināmai daļai sava darba, citādi jau pēc 10 gadiem varēs laist laukumos tiesāt daudzacu robotus, kuri neko nepalaistu garām. Tad jau spēle būs mirusi. Laiks piebremzēt un saprast, kādus momentus tiesnesis ir tiesīgs skatīties VAR, kad viņam tas obligāti jādara pēc kādas komandas pieprasījuma (kad viņš nevar ignorēt, jo ir tādi, kas neparko negrib skatīties atkārtojumu video), un kad VAR netiek izmantots. Punkts un āmen. Pretējā gadījumā visi ceļi auzās.
Neredzēju šo, bet Milāna pret UTD arī Mančestera tika tālāk tikai pateicoties debili neieskaitītiem vāŗtiem (phantom arm) Kessie izpildījumā... šokējoši slikta tiesāšana nav nekas jauns!

  +1 [+] [-]

, 2021-04-16 07:27, pirms 3 gadiem
M8archa rakstīja: Neredzēju šo, bet Milāna pret UTD arī Mančestera tika tālāk tikai pateicoties debili neieskaitītiem vāŗtiem (phantom arm) Kessie izpildījumā... šokējoši slikta tiesāšana nav nekas jauns!
Jā, tie neieskaitītie bija pilnīgs murgs.

     [+] [-]

, 2021-04-16 07:29, pirms 3 gadiem
Jāsaka gan, ka Ajax paši pakāsa sezonu ar Onana diskvalifikāciju un Hallera nepieteikšanu eirokausiem. Respektīvi zaudēja sezonu birokrātijas gaiteņos.

     [+] [-]

, 2021-04-16 08:41, pirms 3 gadiem
Jāsāk Arsenal kaut kas uzvarēt savādāk Artetu ilgi neturēs par treneri!

  +1 [+] [-]

, 2021-04-16 10:43, pirms 3 gadiem
Oho! Pols Pogba iesitis! Tas gan man kas jauns. Es gan redzēju Pogba skaistu piespēli ar galvu un Kavani elegantu sitienu no gaisa... Bet varbūt kaut ko nezinu futbola noteikumos...

     [+] [-]

, 2021-04-16 11:28, pirms 3 gadiem
Bigijs rakstīja: Oho! Pols Pogba iesitis! Tas gan man kas jauns. Es gan redzēju Pogba skaistu piespēli ar galvu un Kavani elegantu sitienu no gaisa... Bet varbūt kaut ko nezinu futbola noteikumos...
Jaa, ja godigi agrak man likas, ka cilveki reizem kludas un parrakstas kaut kur, tad tagad man jau sak likties, ka autori speciali pielauj rupjas kludas raksta teksta, lai tikai komentaru vairak butu un tada veida reitings celtos. Nav Sportacentram konkurenti Latvija, tapec ari ta kvalitate ir tada, ka ir un var atlauties kludas nonstopa un neiespringt. Zel, ka ta, protams.

Un jaa, protams, ka Cavani iesita pec Pogba piespeles vakar.