Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Ostapenko komanda Sanktpēterburgas dubultspēļu turnīrā zaudē favorītēm

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ostapenko komanda Sanktpēterburgas dubultspēļu turnīrā zaudē favorītēm
Aļona Ostapenko. Foto: Zuma Press/Scanpix

2017. gada čempione Aļona Ostapenko, spēlējot kopā ar krievieti Valēriju Saviņihu, piedzīvoja zaudēja Sanktpēterburgas WTA 500 dubultspēļu turnīra pirmajā kārtā, kur ar rezultātu 3:6, 6:7(1) zaudēja ar pirmo numuru izsētajai Ukrainas un Rumānijas komandai Nadja Kičenoka/Raluka Olaru.

Aļona Ostapenko pirms četriem gadiem Sanktpēterburgā uzvarēja ar polieti Aliciju Rosolsku, iegūstot savu pirmo WTA dubultspēļu titulu. Viņai kopš tā laika šajā turnīrā uzvaru nav, pirmajā mačā zaudējot divreiz (2019, 2021).

Viņa šonedēļ bija plānojusi spēlēt ar savu šīs sezonas regulāro pārinieci Ludmilu Kičenoku, tomēr tas nav noticis, tiekot pie citas pārinieces, kurai ir pieticīgāki sasniegumi. Divreiz finālos zaudējusī Saviņiha dubultspēļu rangā nav bijusi augstāk par 98. vietu, kas ir vienu pozīciju virs viņas vienspēļu rekorda.

Ostapenko pēc agrās izstāšanās no dubultspēļu turnīra varēs pilnībā koncentrēties vienspēļu turnīram, kurai viņai ir lieliskas izredzes tikt vismaz līdz ceturtdaļfinālam, jo 2. kārtā būs jātiekas ar ranga 160. vietā esošu spēlētāju rumānietes Žaklīnas Kristianas personā.

     [+] [-]

, 2021-03-16 19:29, pirms 3 gadiem
Varēja 2.setu pabeigt bez taibreika,negribēja nopietni pabeigt. Aļonas serves arī nebija tik labas kā vakar.