Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Makdeividam 2+1, "Oilers" grauj "Golden Knights"

Makdeividam 2+1, "Oilers" grauj "Golden Knights"
Konors Makdeivids (attēla vidū) guvis divus vārtus pret "Golden Knights"
Foto: USA Today Network/Scanpix

Aizvadītajā naktī Nacionālajā hokeja līgā (NHL) norisinājās astoņas spēles. Vegasas “Golden Knights” aizvadīja neveiksmīgu spēli Edmontonā, kur piekāpās vietējai komandai “Oilers” ar 2:8.

Līgas debitante Vegasas “Golden Knights” piedzīvoja pirmo sagrāvi komandas vēsturē, ar 2:8 zaudējot Edmontonas “Oilers”. Pēc 30 nospēlētajām minūtēm rezultāts bija jau 0:4, un gandrīz viss bija skaidrs. Par rezultatīvāko spēlētāju uzvarētāju rindās kļuva Konors Makdeivids ar trīs (2+1) punktiem, divi vārti arī Raienam Ņūdžentam-Hopkinsam.

Piekto uzvaru pēc kārtas izcīnīja Nešvilas “Predators”, pārspējot Vašingtonas “Capitals” ar 6:3. Kreigs Smitns un Niks Bonino panāca 2:0 pēc pirmās trešdaļas, otrajā “Capitals” izdevās atspēlēties pateicoties Tīdžeja Oši un Aleksa Časona gūtajiem vārtiem, taču jau pēc 18 sekundēm Filips Foršberijs atkal izvirzīja “Predators” vadībā – 3:2. Kevins Fiala palielināja pārsvaru – 4:2, Oši guva savus otros vārtus mačā – 4:3, bet Mika Salomaki un Matiass Ekholms panāca 6:3. Šajā mačā “Capitals” sastāvā nav neviena spēlētāja, kurš būtu pabeidzis maču ar pozitīvu lietderības koeficientu.

Viena no Austrumu konferences līderem Kolambusas “Blue Jackets” sagādāja zaudējumu Monreālas “Canadiens” papildlaikā ar 2:1. Uzvaru “Blue Jackets” vienībai atnesa precīzs Zaka Verenski metiens no zonas vidus overtaima otrajā minūtē.

NHL regulārā sezona turpināsies naktī uz 16. novembri ar trīs spēlēm.

NHL spēles, 15. novembris

SpēleRezultāts
Sabres – Penguins4:5 PL
Blue Jackets – Canadiens2:1 PL
Stars – Panthers3:4 PL
Capitals – Predators3:6
Flyers – Wild0:3
Coyotes – Jets1:4
Golden Knigths – Oilers2:8
Canucks – Kings3:2

Izmantotie avoti:
Official Site of the National Hockey League |...