Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2921, Did:0, useCase: 3

Anglijas vārtsargam Hendersonam turnīrs beidzies nesākoties, vietā Remzdeils

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Anglijas vārtsargam Hendersonam turnīrs beidzies nesākoties, vietā Remzdeils
Dīns Hendersons. Foto: AP/Scanpix

Anglijas izlasē notikušas izmaiņas sastāvā. Savainojumu dēļ valstsvienības nometni pametis vārtsargs Dīns Hendersons, kura vietu ieņēmis ''Sheffield United'' spēlētājs Ārons Remzdeils. Hendersons čempionātā neaizvadīja nevienu spēli - pirmajā mačā pret Horvātiju vārtus sargāja Džordans Pikfords.

Anglijas izlase svētdien ar minimālu 1:0 uzvaru pār Horvātiju uzsāka 2020. gada Eiropas čempionāta finālturnīru, vismaz grupu spēles aizvadot savās mājās - Vemblija stadionā Londonā. Tur norisināsies arī izšķirošie mači.

Pirmajā spēlē vārtus sargāja Džordans Pikfords, kamēr rezervē palika ''Manchester United'' vārtsargs Dīns Hendersons. Šodien kļuvis zināms, ka Hendersons Eiropas čempionātā nespēlēs. Futbolistam dalību turnīrā liegs gurna trauma, kas jau kādu laiku traucējusi spēlētājam treniņdarbā. Vārtsargs atgriezīsies kluba rindās, kur izies medicīniskās pārbaudes un uzsāks rehabilitāciju, lai pienācīgi sagatavotos 2021./2022. gada sezonai.

Pēc UEFA noteikumiem izlases čempionāta laikā traumu gadījumā jebkurā brīdī var mainīt vārtsargus. Hendersona vietu ieņems ''Sheffield United'' vārtsargs Ārons Remzdeils. Spēlētājs tika izraudzīts kandidātu lokā pirms sagatavošanās posmā, taču izlases gala sastāvā netika iekļauts. Šī gada martā Remzdeils sargāja Anglijas U21 izlases vārtus U21 Eiropas čempionātā, kur angļi neprata izkļūt no grupas.

Pirms pievienošanās izlasei Remzdeils veiks Covid-19 analīzes un pēc negatīvu rezultātu saņemšanas varēs sākt trenēties kopā ar valstsvienību. Anglija otro turnīra maču aizvadīs piektdien, kad spēkosies pret Skotiju.

Skaties Euro 2020 tiešraides Go3, TV6 un 3+

Izmantotie resursi:
https://www.englandfootball.com/art...

     [+] [-]

, 2021-06-15 17:13, pirms 3 gadiem
Tak Joe Hart vajadzēja sastāvā ielikt kā pamatvārtsargu, tā jau smagi izlasei sokas ar šo pozīciju pēc Seaman un James aiziešanas.

     [+] [-]

, 2021-06-15 17:57, pirms 3 gadiem
Leitnants rakstīja: Tak Joe Hart vajadzēja sastāvā ielikt kā pamatvārtsargu, tā jau smagi izlasei sokas ar šo pozīciju pēc Seaman un James aiziešanas.
It kā Seamans bija afigenais monstrs. ENG vienmēr problēma ir bijusi vārtsargs.

     [+] [-]

, 2021-06-15 18:18, pirms 3 gadiem
Leitnants rakstīja: Tak Joe Hart vajadzēja sastāvā ielikt kā pamatvārtsargu, tā jau smagi izlasei sokas ar šo pozīciju pēc Seaman un James aiziešanas.
Tu laikam joko Anglijas izlases lielaka problema jau ilgu laiku ir bijis gk un tiesi Pickfords (un ari Hendersons) ir pat labs upgrade salidzinot ar Taviem minetajiem gk. Harts ir parak vecs un nav vairs tada limeni.