Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2921, Did:0, useCase: 3

Sautgeits: "Esam komanda, pret kuru ir grūti spēlēt"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Sautgeits: "Esam komanda, pret kuru ir grūti spēlēt"
Džeks Grīlišs un Garets Sautgeits. Foto: EPA/Scanpix

Anglijas izlase kļuvusi par savas Eiropas čempionāta futbolā apakšgrupas uzvarētāju, tomēr trīs mačos demonstrētais sniegums nav viesis pārliecību fanos. Viņus mierināja Garets Sautgeits, kurš izcēla vairākus argumentus, kāpēc angļi jāpieskaita favorītiem.

Pirmā vieta tika garantēta otrdienas vakarā, ar 1:0 pieveicot Čehijas izlasi. Uzvaras vārtus 12. minūtē Rahīms Stērlings, kurš desmit minūtes pirms tam trāpīja pa vārtu stabu. Anglija uzvarēja divās no trim apakšgrupas spēlēm (vēl arī 1:0 pret Horvātiju un 0:0 pret Skotiju), tomēr uzbrukums klibojis un komandas kapteinis Harijs Keins bijis nemanāms. Taču Garets Sautgeits mierināja satrauktos fanus.

"Mēs pavisam noteikti varam labāk. Neesam plūstoša komanda, taču ir mirkļi, kuros spēlējam labi. Uzlabojam savu sniegumu. Esam komanda, pret kuru ir grūti spēlēt. Vēl neesam iesituši no standartsituācijas. Zinu, ka cilvēki smejas, ka iesitam tikai no standartiem, bet lielākajās spēlēs tas ir svarīgs elements," pauda Sautgeits.

"Gribējām uzvarēt grupā, gribējām palikt Vemblija stadionā. Tagad jāgaida, pret ko spēlēsim," pozitīvo meklēja Sautgeits. Angļu ceturtdaļfināls norisināsies otrdien, un pretī stāsies viena no F apakšgrupas komandām – Francija, Vācija, Portugāle vai Ungārija. Sautgeits mierināja, ka doma par liela pretinieka uzvarēšanu nav nekas jauns. "Jau 18 mēnešus zinām, kāds būs mūsu ceļš."

"Liela daļa no sastāva ir piedalījusies mačos. 90 minūtes Harijam Magvairam – tas bija svarīgi. 45 minūtes Džordanam Hendersonam – liels solis uz priekšu. Bija daudz pozitīvu aspektu," pauda Anglijas valstsvienības galvenais treneris.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

     [+] [-]

, 2021-06-23 16:50, pirms 3 gadiem
nabagi jūs esat un varesiet doties mājas pēc nākamās spēles