Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Riverss vēlas turpināt darbu Filadelfijā, Hārdens par nākotni vēl nav domājis

Agris Suveizda

Riverss vēlas turpināt darbu Filadelfijā, Hārdens par nākotni vēl nav domājis
Doks Riverss un Džeimss Hārdens. Foto: EPA/Scanpix

Filadelfijas "76ers" šonakt izbraukumā ar 88:112 kapitulēja Bostonas "Celtics" un septiņu spēļu sērijā nepārvarēja otro kārtu – tālāk par otro kārtu Filadelfija nav tikusi jau kopš 2001. gada fināla.

"Visu sezonu spēlējām lieliski, un šis zaudējums savā ziņā noniecina visas sezonas laikā paveikto," uzskata galvenais treneris Doks Riverss. "Esmu sarūgtināts. Man šķita, ka mums ir izveidota īstā komanda, patiešām tā šķita. Tas ir jocīgi – šaubos, ka kaut viens šai telpā sērijā deva priekšroku "76ers". Bet mēs gan – mēs ticējām, ka varam uzvarēt un gandrīz to izdarījām."

"Noteikti sestā spēle būs tā, par kuru daudz domāsim. Arī par septīto spēli. Taču tas, kā mūsu puiši cīnījās par spīti apkārtējo neticībai – viņiem bija vienalga, viņi domāja, ka var uzvarēt šajā sērijā. Un tas par mūsu komandu liecina kaut ko labu – mēs esam cīnītāji," turpināja Riverss, kurš pie Filadelfijas stūres bijis trīs sezonas un visās izstājies otrajā kārtā.

Ja Riverss uz jautājumu, vai plāno turpināt darbu, atbildēja apstiprinoši ("līgumā, šķiet, vēl ir palikuši divi gadi"), tad vienam no līderiem Džeimsam Hārdenam atbildes vēl nebija: "Vēl neesmu par to domājis. Es vienkārši gribu iespēju par kaut ko cīnīties." Hārdens šosezon saņēma 33 miljonus ASV dolāru, bet līguma otrs gads par 35,64 miljoniem ir ar spēlētāja iespēju. Regulārajā sezonā Hārdens vidēji 36,8 minūtēs tika pie 21,0 punktiem, 10,7 rezultatīvām piespēlēm un 6,1 atlēkušās bumbas, bet 11 izslēgšanas spēlēs un vidēji 38,8 minūtēs sakrāja 20,3 punktus, 8,3 atlēkušās bumbas, 6,2 rezultatīvas piespēles, 1,8 pārtvertas bumbas un 3,2 kļūdas.

Filadelfijas "76ers" ar 54 uzvarām un 28 zaudējumiem ieņēma trešo vietu Austrumu konferencē un pirmajā kārtā ar 4-0 sakāva Bruklinas "Nets".

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2023-05-15 12:30, pirms 11 mēnešiem
Hārdenam būtu gan dzīve jāpārdomā.Tā jau likās duets ar Embīdu labs,bet šitā nolaist 7,spēli..Liekas,Dončiča variants,pārāk liels ego.Filadelfijai vajadzētu tomēr kārtīgu saspēles vadītāju,ja grib pa titulu īsti cīnīties domāju.

     [+] [-]

, 2023-05-15 23:36, pirms 11 mēnešiem
Cik lielam idiotam ir jābūt GM, lai turpinātu sadarbību ar treneri, kurš kārtējo gadu nočouko?
7. spēlē netiek galā ar vienu spēlētāju, rotācijās visu laiku iekrīt uz mismačiem, aizsardzība katastrofāla... uzbrukumā impotents pret zonu, tur laukumā spēlētāju, kurš nemet pa grozu (nav drauds aizsardzībai), bet ir uzmetis 3 klusos pēc kārtas....
Riversu ar visu Hardenu var laist tirgū...Savās mājās sēriju nepaņēma un 7. spēlē absolūta kapitulācija