Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Čavi pēc izstāšanās no Eiropas līgas: ''Atmosfēra tribīnēs mums nepalīdzēja''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Čavi pēc izstāšanās no Eiropas līgas: ''Atmosfēra tribīnēs mums nepalīdzēja''
Čavi Ernandess. Foto: EPA/Scanpix

Ceturtdien no UEFA Eiropas līgas izstājās ''Barcelona'', kura ceturtdaļfinālā divu spēļu summā ar 3:4 zaudēja Vācijas Bundeslīgas komandai ''Eintracht''. Pēc zaudējuma vienības galvenais treneris Čavi Ernandess vērsa uzmanību uz atmosfēru tribīnēs, kā arī komandas nespēju bumbas kontroli pārvērst vārtu guvumos.

Ceturtdien no UEFA Eiropas līgas izstājās ''Barcelona'', kura ceturtdaļfināla atbildes spēlē savā laukumā ar 2:3 piekāpās Vācijas klubam ''Eintracht'', divu spēļu summā zaudējot ar 3:4.

''Ļoti liela vilšanās. Mums bija mērķi šajā turnīrā. Jāapsveic ''Eintracht'', kuri uzvaru bija pelnījuši,'' pēc izstāšanās no turnīra medijiem klāstīja ''Barcelona'' galvenais treneris Čavi Ernandess, piebilstot, ka viņa vadītā komanda nav pratusi izmantot bumbas kontroles pārsvaru. ''Mēs nespēlējām savā līmenī. Jā, mums bija bumbas kontrole, taču ar to nespējām uzveikt ''Eintracht''. Vārtus ielaidām no savām kļūdām, par kurām dārgi samaksājām.''

Čavi, kurš ''Barcelona'' galvenā trenera amatu pārņēma šīs sezonas laikā, negribēja zaudējumu salīdzināt ar izgāšanos. ''Jums ļoti patīk šis vārds. Es tā negribētu teikt. Mēs centāmies. Lai šis zaudējums kļūst par mācību spēlētājiem. Mūsu mērķis joprojām ir nākamajā sezonā spēlēt Čempionu līgā. To joprojām varam īstenot.''

Tāpat speciālists pievērsās atmosfērai tribīnēs. ''Spēle likās kā fināls, kur puse biļešu ir mūsu līdzjutējiem, bet puse - viņu. Šī bija spēle, kurā mums bija nepieciešama īpaša atmosfēra, tāpēc šis faktors sagādāja vilšanos. Pateicamies tiem, kuri atnāca, taču ir skaidrs, ka šāda atmosfēra mums nepalīdzēja.''

''Barcelona'' šajā sezonā vēl nav izcīnījusi nevienu titulu un šobrīd tai palicis noslēgt sezonu Spānijas čempionātā. Pēc nospēlētām 30 spēlēm tā ar 60 punktiem ieņem otro vietu, par 12 atpaliekot no līderes Madrides ''Real''. Nākamo spēli Čavi Ernandesa vadītā komanda aizvadīs pirmdien 18. aprīlī, kad savā laukumā uzņems ''Cadiz''.

Izmantotie resursi:
https://www.marca.com/futbol/barcel...

     [+] [-]

, 2022-04-15 09:21, pirms 2 gadiem
Pēc Messi barsa plukata. Ne treneru maiņas, ne jaunie talanti nepalīz, un trepes nav līdz.... Karma par šmucīgo atlaišanu.

  +1 [+] [-]

, 2022-04-15 09:27, pirms 2 gadiem
latvānijs rakstīja: Pēc Messi barsa plukata. Ne treneru maiņas, ne jaunie talanti nepalīz, un trepes nav līdz.... Karma par šmucīgo atlaišanu.
Tev brillēm zūms nav jānomaina? Kā var neredzet progresu Xavi vadībā? Dod viņam aizvadīt starpsezonu, tagad viņš mēž Kūmana savārītos mēslus.

  +1 [+] [-]

, 2022-04-15 11:36, pirms 2 gadiem
Es saprotu, ka žurnālistika ir grūts amats, bet nu pieļaut tik elementāras kļūdas kā nepareizu rezultātu ir diezgan bērnišķīgi... šajā gadījumā es runāju par rezultātu divu spēļu summā, kurš nepareizi minēts abas reizes...

  +1 [+] [-]

, 2022-04-15 12:29, pirms 2 gadiem
petravicus rakstīja: Es saprotu, ka žurnālistika ir grūts amats, bet nu pieļaut tik elementāras kļūdas kā nepareizu rezultātu ir diezgan bērnišķīgi... šajā gadījumā es runāju par rezultātu divu spēļu summā, kurš nepareizi minēts abas reizes...
Tā ir lēta viltība , pieļauj acīmredzamu kļūdu , tu par to komentē ,es tev tagad atbildu , komentāru skaits palielinās ,skatījumu/lasījumu skaits palielinās , darbiņš paveikts.

     [+] [-]

, 2022-04-15 14:25, pirms 2 gadiem
Rubentus rakstīja: Tev brillēm zūms nav jānomaina? Kā var neredzet progresu Xavi vadībā? Dod viņam aizvadīt starpsezonu, tagad viņš mēž Kūmana savārītos mēslus.
Domāju sastāvā jābūt revīzijai, kā arī jāļauj Xavi darboties- un viss būs!

     [+] [-]

, 2022-04-15 16:14, pirms 2 gadiem
Nekas, no kļūdām mācās. Varbūt pat nav slikti dabūt zāģi tagad, lai visi mazliet atsēžas. Čempionu Līga nākamsezon nekur nepazudīs. Pie pašreizējiem talantiem, ja tos noturēs, + labu kluba darbu, , trīs četru sezonu laikā būs rezultāts.