Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2947, Did:0, useCase: 3

Korpisalo pārliecinošs sniegums zaudējumā, "Islanders" devītā uzvara pēc kārtas

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Korpisalo pārliecinošs sniegums zaudējumā, "Islanders" devītā uzvara pēc kārtas
Aleksandrs Radulovs pārspēj Jonasu Korpisalo. Foto: Paul Vernon/AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) pārliecinošu sniegumu Kolumbusas "Blue Jackets" vārtos parādījis vārtsarga Elvja Merzļikina komandas biedrs Jonass Korpisalo, kurš atvairīja 34 no 35 metieniem, kā arī tika galā ar diviem no trim bullīšiem, neglābjot Kolumbusas "Blue Jackets" no zaudējuma ar 1:2 pēcspēles izgājienu sērijā pret Dalasas "Stars".

Mača pamatlaikā "Blue Jackets" guva pa vieniem vārtiem un nopelnīja pa vienam noraidījumam. Kā pirmā vadībā izvirzījās "Stars" komanda, kuras labā 15. minūtē pēc lieliskas Joela Kivirāntas piespēles izcēlās Džo Pavelskis. Līdzsvaru uz rezultāta tablo mājinieki atguva trešās trešdaļas septītajā minūtē, kad Džeiku Etingeru Dalasas vārtos pārspēja Zaks Verenskis.

Bullīšu sērijā meistarību nodemonstrēja "Stars" hokejists Aleksandrs Radulovs, atnesot Dalasai 24. punktu 24 spēlēs. "Blue Jackets" ar 30 mačos iekrātiem 29 punktiem Centrālajā divīzijā atrodas pozīciju augstāk - piektajā vietā. Laika posmā no 19. līdz 26. martam "Blue Jackets" aizvadīs četras spēles pret Karolīnas "Hurricanes".

Iepriekšējās divas spēles sākušais Elvis Merzļikins šoreiz maču vēroja no malas.

No citām spēlēm jāatzīmē Ņujorkas "Islanders" dramatiskā uzvara viesos ar 3:2 bullīšos pār Ņūdžersijas "Devils". Salinieki pamatlaikā divreiz nenoturēja minimālu pārsvaru, bet pagarinājumā pat pēc Pernela Karla Subana metiena uz brīdi jutās kā mača zaudētāji. Tomēr "Devils" aizsarga vārtu guvums netika ieskaitīts, pēcāk Austrumu divīzijas līderei "Islanders" (42 punkti) pēc Antonī Boljū un Olivera Valstroma meistarīgiem bullīšiem izcīnot devīto uzvaru pēc kārtas. Turpretim "Devils" šī bija devītā neveiksme pēdējās desmit cīņās.

Ceturto panākumu pēc kārtas svinēja Rietumu divīzijas vicelīdere Minesotas "Wild" (35 punkti), kas mājās ar 4:1 sakāva Arizonas "Coyotes". Pa diviem rezultativitātes punktiem sakrāja šveicietis Kevins Fiala (1+1) un pieredzējušais amerikānis Zaks Parīzi (0+2).

Kanādieša Dreika Batersona divi vārtu guvumi kaldināja pastarītes Otavas "Senators" (21 punkts) negaidītu uzvaru savā laukumā ar 4:3 pār Kanādas divīzijas līderi Toronto "Maple Leafs" (40 punkti). Sezonu teicami uzsākušajām kļavu lapām nācies piedzīvot piecus zaudējumus pēdējās sešās spēlēs.

NHL 14. un 15. marta spēles

SpēleRezultātsSpēleRezultāts
Wild - Coyotes4:1Blue Jackets - Stars1:2 PM
Red Wings - Hurricanes1:2Avalanche - Kings4:1
Devils - Islanders2:3 PMSenators - Maple Leafs4:3

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/

  +1 [+] [-]

, 2021-03-15 08:50, pirms 3 gadiem
Viens no Korpi seiviem noteikti būs labāko momentu apskatā.

  -1 [+] [-]

, 2021-03-15 08:55, pirms 3 gadiem
Merzļikinam bija uzvara

  -1 [+] [-]

, 2021-03-15 09:12, pirms 3 gadiem
alguns rakstīja: Viens no Korpi seiviem noteikti būs labāko momentu apskatā.
Jau šķiet trešo spēli pēc kārtas Korpisalo veic seivu, kas var pretendēt uz gada labāko seivu

     [+] [-]

, 2021-03-15 09:44, pirms 3 gadiem
čurbans piesauca

  -1 [+] [-]

, 2021-03-15 09:45, pirms 3 gadiem
alguns rakstīja: Viens no Korpi seiviem noteikti būs labāko momentu apskatā.
Toties kārtējo reizi pavirši darbojas ar nūju vārtu priekšā Pareizāk sakot, nedarbojas Pie pirmajiem ielaistajiem vārtiem prasījās varotčika nūja!

  -1 [+] [-]

, 2021-03-15 09:48, pirms 3 gadiem
Raivo Dobelis rakstīja: Jau šķiet trešo spēli pēc kārtas Korpisalo veic seivu, kas var pretendēt uz gada labāko seivu
Vispār tā bija vairāk uzbrucēja paviršība, nekā varotčika seivs
Pārāk nedroši, švaki un zemu uzmeta, vajadzēja drošāk, augstāk un štengrāk, tad Korpim variantu nebūtu

  -1 [+] [-]

, 2021-03-15 09:50, pirms 3 gadiem
xoweag rakstīja: Toties kārtējo reizi pavirši darbojas ar nūju vārtu priekšā Pareizāk sakot, nedarbojas Pie pirmajiem ielaistajiem vārtiem prasījās varotčika nūja!
Varbūt,es arī sākumā par to iedomājos,bet kad parādīja momentu no vairākiem rakusiem,tad radās šaubas,vai kaut ko ar nūju būtu paspējis izdarīt.

  -1 [+] [-]

, 2021-03-15 09:51, pirms 3 gadiem
xoweag rakstīja: Vispār tā bija vairāk uzbrucēja paviršība, nekā varotčika seivs
Pārāk nedroši, švaki un zemu uzmeta, vajadzēja drošāk, augstāk un štengrāk, tad Korpim variantu nebūtu
Nu nesmīdini.Tā jau var novērtēt jeb kuru momentu.Būtu,nebūtu.Ir tā kā ir.Un basta.

     [+] [-]

, 2021-03-15 09:54, pirms 3 gadiem
alguns rakstīja: Varbūt,es arī sākumā par to iedomājos,bet kad parādīja momentu no vairākiem rakusiem,tad radās šaubas,vai kaut ko ar nūju būtu paspējis izdarīt.
Tā nebūt nav pirmā reize, kad Korpisala ar nūju nenostrādā, tā ir tendence un to nekādi demonstratīvi populistiski gadījuma seivi nekompensēs Iespējams, ka šajā konkrētajā situācijā arī neglābtu, bet varbūt arī glābtu, runa ir par to, ka viņš nemaz to nemēģināja darīt

     [+] [-]

, 2021-03-15 10:02, pirms 3 gadiem
xoweag rakstīja: Tā nebūt nav pirmā reize, kad Korpisala ar nūju nenostrādā, tā ir tendence un to nekādi demonstratīvi populistiski gadījuma seivi nekompensēs
Zini,katram vārtsargam ir sava vājā vieta,ko zin arī pats vārtsargs un pie tā strādā.Vārtsargi nav roboti,tāpat kā laukuma spēlētāji.Lai turpinājumā veicās gan Elvim,gan Korpisalo.No tā vinnēs komanda un Kolumbusas līdzjūtēji,bet ko likt vārtos kārtējā spēlē vislabāk zinās klubu treneri.Tiesa šogad Kolumbusai plovos tikt būs ļoti grūti,ja nu vienīgi Čikāgai uznāk garāka neveiksmju sērija,kas maz ticams.Viss,diskusijai punkts.

     [+] [-]

, 2021-03-15 10:04, pirms 3 gadiem
Skaisti, efektīgi, publikai tīkami seivu momenti nemaz nerodas tik bieži, cik acīm it kā nemanāmi momenti, kad varotčiks notīra vai nenotīra vārtu priekšu Otrajā gadījumā Elvis darbojas pārliecinošāk par Korpisalu, kas, manuprāt, ir krietni svarīgāk par pirmo gadījumu

  +1 [+] [-]

, 2021-03-15 10:09, pirms 3 gadiem
alguns rakstīja: Zini,katram vārtsargam ir sava vājā vieta,ko zin arī pats vārtsargs un pie tā strādā.Vārtsargi nav roboti,tāpat kā laukuma spēlētāji.Lai turpinājumā veicās gan Elvim,gan Korpisalo.No tā vinnēs komanda un Kolumbusas līdzjūtēji,bet ko likt vārtos kārtējā spēlē vislabāk zinās klubu treneri.Tiesa šogad Kolumbusai plovos tikt būs ļoti grūti,ja nu vienīgi Čikāgai uznāk garāka neveiksmju sērija,kas maz ticams.Viss,diskusijai punkts.
Algunopi, tālāk vari neturpināt, es Kolumbiem plovus nemaz nenovēlu Vienīgais, kas mani saista Kolumbu sakarā, ir Elvja individuālie stati un es Elvi labāk redzētu Maijā Rīgā! Pat ja Elvis uz Rīgu netiek, tie Kolumbi ar Tortorellas antihokeju tikai sačakarēs visu Stenlija kausa skatāmību
Jā, vēl kas tomēr nedaudz interesē sakarā ar šo klubu, ir cik ilgi Laine turpinās karot ar Tortorellu un ķerpīs viņa izgājienus

  -2 [+] [-]

, 2021-03-15 10:11, pirms 3 gadiem
Kāpēc liela daļa negrib atzīt, ka Korpisalo nospēlēja labi? Sūdus nesavārīja, turēja žaketes spēlē. Savu punktu spēlē nopelnīja, otru punktu bija jāatnes uzbrucējiem, bet tos jūs nez kāpēc šajā spēlē liekat mierā.

  -1 [+] [-]

, 2021-03-15 10:17, pirms 3 gadiem
xoweag rakstīja: Skaisti, efektīgi, publikai tīkami seivu momenti nemaz nerodas tik bieži, cik acīm it kā nemanāmi momenti, kad varotčiks notīra vai nenotīra vārtu priekšu Otrajā gadījumā Elvis darbojas pārliecinošāk par Korpisalu, kas, manuprāt, ir krietni svarīgāk par pirmo gadījumu
Toties Elvis spēlē sliktāk ar nūju aiz saviem vārtiem,par ko šosezon pārliecinājamies ne reizi vien,pie tam tika zaudēti vārti.Nu un? Pie kā nonācām.Katram vārtsargam ir savi plusi un mīnusi.Kas attiecās uz Elvja ierašanos Rīgā?Neviens Latvijas līdzjūtējs tam nebūs pretī,arī es.It sevišķi zinot to,ka pat iekļūstot plovos,šobrīd Tampai nav nekādu izredžu uz Stenlija kausu.Vēl līdz tādam līmenim augt un augt.

     [+] [-]

, 2021-03-15 10:27, pirms 3 gadiem
alguns rakstīja: Toties Elvis spēlē sliktāk ar nūju aiz saviem vārtiem,par ko šosezon pārliecinājamies ne reizi vien,pie tam tika zaudēti vārti.Nu un? Pie kā nonācām.Katram vārtsargam ir savi plusi un mīnusi.Kas attiecās uz Elvja ierašanos Rīgā?Neviens Latvijas līdzjūtējs tam nebūs pretī,arī es.It sevišķi zinot to,ka pat iekļūstot plovos,šobrīd Tampai nav nekādu izredžu uz Stenlija kausu.Vēl līdz tādam līmenim augt un augt.
Tampai? Ceru, ka tu pārrakstījies, gadās Prozīt!

  +3 [+] [-]

, 2021-03-15 10:30, pirms 3 gadiem
xoweag rakstīja: Tampai? Ceru, ka tu pārrakstījies, gadās Prozīt!
Skatos, par baigo aizdīķa ekspertu esi palicis. Pa naktīm jāguļ nav?

  +7 [+] [-]

, 2021-03-15 10:35, pirms 3 gadiem
neputns rakstīja: Skatos, par baigo aizdīķa ekspertu esi palicis. Pa naktīm jāguļ nav?
Tiek iekarsis ne pa jokam. Jau kādu pusgadu kolhozam un ģinamo pilnīgs ignors, tagad burgers māgā, kola pa virsu un ekspertē naktslīgu Jūtu ka drīz Fb būs draudzīga kopbilde ar nēģeriem un nākotnē briest arī atzīšanās biseksualitātē.
Vēl viens konservatīvs cietoksnis nav izturējis liberastijas spiedienu.

  -1 [+] [-]

, 2021-03-15 11:07, pirms 3 gadiem
Banss rakstīja: Tiek iekarsis ne pa jokam. Jau kādu pusgadu kolhozam un ģinamo pilnīgs ignors, tagad burgers māgā, kola pa virsu un ekspertē naktslīgu Jūtu ka drīz Fb būs draudzīga kopbilde ar nēģeriem un nākotnē briest arī atzīšanās biseksualitātē.
Vēl viens konservatīvs cietoksnis nav izturējis liberastijas spiedienu.
Ko tu murgo, kādi burgeri, kādas kolas, kādi nēģeri, kādi ignori DR un KHL? DR sezona ir beigusies, komentāros nekā interesanta pēdējā laikā nebija, Koivas brīvais mikrofons aizgāja pa skuju taku, par KHL šeit arī praktiski neko neraksta, vai tas nozīmē, ka es tam nesekoju? Paliek tikai NHL, nu un vēl OHL plovi, tos ar skatīšos, regularka gan interesē ne visai Tad jau nāks tuvāk izlašu kaislības, U-18, tad lielie onkas, tak čto pats interesantākais vēl ir priekšā

  -1 [+] [-]

, 2021-03-15 11:09, pirms 3 gadiem
neputns rakstīja: Skatos, par baigo aizdīķa ekspertu esi palicis. Pa naktīm jāguļ nav?
Pa naktīm guļu, kā ierasts, NHL skatos vai nu normālajā laikā, proti, vakarā, vai arī no rīta atkārtojumos

  +2 [+] [-]

, 2021-03-15 11:11, pirms 3 gadiem
xoweag rakstīja: Ko tu murgo, kādi burgeri, kādas kolas, kādi nēģeri, kādi ignori DR un KHL? DR sezona ir beigusies, komentāros nekā interesanta pēdējā laikā nebija, Koivas brīvais mikrofons aizgāja pa skuju taku, par KHL šeit arī praktiski neko neraksta, vai tas nozīmē, ka es tam nesekoju? Paliek tikai NHL, nu un vēl OHL plovi, tos ar skatīšos, regularka gan interesē ne visai Tad jau nāks tuvāk izlašu kaislības, U-18, tad lielie onkas, tak čto pats interesantākais vēl ir priekšā
netaisnojies, neko jau nepārmetam, laiki ir tādi kādi ir.

     [+] [-]

, 2021-03-15 11:13, pirms 3 gadiem
Interesanti, ka to drāmu par Korpisalo un Merzļikina cīņu visvairāk bur tieši Latvijā, jo ZAmerikā viss tāpat ir skaidrs.

Tas kāpēc Jonass vēl aizvien ir favorīta pozīcijās ir Elvja savainojumi. Pagājušajā sezonā bija 2 (regsezonā pirms pats Korpisalo notraumējās un plejofos), šogad vēl 2.

  -1 [+] [-]

, 2021-03-15 11:17, pirms 3 gadiem
Banss rakstīja: netaisnojies, neko jau nepārmetam, laiki ir tādi kādi ir.
Man personiski tagad ir aktuāls viens jautājums, kad Latvijā vērs vaļā krogus, bārus un restorānus?
Ja nevērs, tad vispār, nahrena man uz turieni kratīties? Nesen ar savējiem parunāju, tik tiešām, ja Maijā un Jūnijā viss paliks kā ir tagad, tad ko es tur darīšu? Četri mūri un veikals, vairāk nekas
Pie tam tanīs četros mūros man pat interneta nav un TV kastes arī, pat ja būtu, tad labāk es Francijas villā pie lielā ekrāna visu to pasākumu baudu, nekā iespundēts istabā ar miniatūru planšeti

  -1 [+] [-]

, 2021-03-15 11:19, pirms 3 gadiem
Ja Hokeja Svētki vārda īstajā nozīmē izpaliks, tad vismaz uz Jāņiem gribētos izbaudīt pilnvērtīgu Svētku atmosfēru Kā tur tagad būs, hren viņu zin

     [+] [-]

, 2021-03-15 11:30, pirms 3 gadiem
xoweag rakstīja: Man personiski tagad ir aktuāls viens jautājums, kad Latvijā vērs vaļā krogus, bārus un restorānus?
Ja nevērs, tad vispār, nahrena man uz turieni kratīties? Nesen ar savējiem parunāju, tik tiešām, ja Maijā un Jūnijā viss paliks kā ir tagad, tad ko es tur darīšu? Četri mūri un veikals, vairāk nekas
Pie tam tanīs četros mūros man pat interneta nav un TV kastes arī, pat ja būtu, tad labāk es Francijas villā pie lielā ekrāna visu to pasākumu baudu, nekā iespundēts istabā ar miniatūru planšeti
Tīri statistiski cipari iet uz leju, bet gudrie onkuļi televizorā biedē ar lipāgāko angļu paveidu, no visiem slimajiem kādiem 20% jau esot ar to un tāpēc šobrīd skrūves piežmiedz, lai arī cipari uzlabojas. Grūti saprast kas būs, es ceru ka uz silto laiku vismaz āra terasēs vareš sēdēt. bet siltajā laikā latvieti mājās nenoturēs arī ja kafe nestrādās, ceps gaļu kaut kur pa kluso.

  +2 [+] [-]

, 2021-03-15 13:10, pirms 3 gadiem
Banss rakstīja: Tīri statistiski cipari iet uz leju, bet gudrie onkuļi televizorā biedē ar lipāgāko angļu paveidu, no visiem slimajiem kādiem 20% jau esot ar to un tāpēc šobrīd skrūves piežmiedz, lai arī cipari uzlabojas. Grūti saprast kas būs, es ceru ka uz silto laiku vismaz āra terasēs vareš sēdēt. bet siltajā laikā latvieti mājās nenoturēs arī ja kafe nestrādās, ceps gaļu kaut kur pa kluso.
Var protams paši pieļaut kļūdas, bet var paskatīties, kas notiek Igaunijā, kura labu brīdi visu turēja vaļā un te gudrinieki auroja, ka mūsējie lohi un igauņi ir viedi. Vakar pie mums 178 covid saslimšanas pie igauņiem - 1281. Kaut kāds miers iestāsies brīdī, kad vairums penšu būs vakcinēti un nebūs vairāk risks, ka viņi var pārpludināt slimnīcas, kā janvārī un ka var nepietikt mediķi, lai izglābtu necovid pacientus.

  +1 [+] [-]

, 2021-03-15 13:19, pirms 3 gadiem
Korpisalo - 7 uzvaras un 14 zāģi !!!
Izcila statistika !!!

     [+] [-]

, 2021-03-15 15:32, pirms 3 gadiem
semerjaks rakstīja: Korpisalo - 7 uzvaras un 14 zāģi !!!
Izcila statistika !!!
Šajā kontekstā:
Džons Gibsons (ANA) - 6 uzvaras, 17 zaudējumi
Peka Rīne (NSH) - 6 uzvaras, 12 zaudējumi
Mets Marejs (OTT) - 7 uzvaras, 13 zaudējumi
Tomass Greiss (DET) - 1 uzvara, 15 zaudējumi

Un saldajam ēdienam BUF vārtsargi:
Kārters Hatons - 1 uzvara, 9 zaudējumi
Jonass Johansens - 0 uzvaras, 5 zaudējumi

Ko es ar to gribēju pateikt? Nu, vārgu komandu vārtsargiem tā uzvaru un zaudējumu bilance nebūs ok, bet tas arī nav pats svarīgākais rādītājs, ja mēs runājam par pašu vārtsargu individuālo spēli.

     [+] [-]

, 2021-03-15 15:34, pirms 3 gadiem
Edgars rakstīja: Var protams paši pieļaut kļūdas, bet var paskatīties, kas notiek Igaunijā, kura labu brīdi visu turēja vaļā un te gudrinieki auroja, ka mūsējie lohi un igauņi ir viedi. Vakar pie mums 178 covid saslimšanas pie igauņiem - 1281. Kaut kāds miers iestāsies brīdī, kad vairums penšu būs vakcinēti un nebūs vairāk risks, ka viņi var pārpludināt slimnīcas, kā janvārī un ka var nepietikt mediķi, lai izglābtu necovid pacientus.
es jau neko nesaku, vnk atstāstu kā ir, tikko radio ziņo ka Liepājā afrikānu apdeit ja usasniedzis. Mans teksts nebija tendēts ka viss slikti un nepareizi, vnk fakti. Par terasēm es gan par, man liekas (no dīvāna) ārā tas sūds tā nenoraujas kā telpas.

     [+] [-]

, 2021-03-15 17:04, pirms 3 gadiem
xoweag rakstīja: Tampai? Ceru, ka tu pārrakstījies, gadās Prozīt!
Tik tiešām lažaBūs paviršība pielipusi no dažiem SC autoriem.Rakstīju steigā.Gadās ,ka Kolumbusu sajauc ar Tampu,bet tas ir piedodami,ja zinām ,ka katrs otrais amerikānis nemaz nezin ,kur Latvija atrodās.

     [+] [-]

, 2021-03-16 00:26, pirms 3 gadiem
Edgars rakstīja: Var protams paši pieļaut kļūdas, bet var paskatīties, kas notiek Igaunijā, kura labu brīdi visu turēja vaļā un te gudrinieki auroja, ka mūsējie lohi un igauņi ir viedi. Vakar pie mums 178 covid saslimšanas pie igauņiem - 1281. Kaut kāds miers iestāsies brīdī, kad vairums penšu būs vakcinēti un nebūs vairāk risks, ka viņi var pārpludināt slimnīcas, kā janvārī un ka var nepietikt mediķi, lai izglābtu necovid pacientus.
Biju labakas domas par tevi.