Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2947, Did:0, useCase: 3

Merzļikins vārtos pret "Flames", Bertānam gaidāma debija "Mavericks" sastāvā

Rolands Eliņš

Merzļikins vārtos pret "Flames", Bertānam gaidāma debija "Mavericks" sastāvā
Elvis Merzļikins. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Šonakt NHL mačā Kolumbusas "Blue Jackets" vārtos stāsies Elvis Merzļikins, aizvadot spēli 4:00 viesos pret Kalgari "Flames", savukārt Dāvis Bertāns varētu piedzīvot debiju Dalasas "Mavericks" sastāvā, viņa jaunajai komandai aizvadot spēli Floridā pret Maiami "Heat", kas sāksies 2:30.

• "Blue Jackets" sastāvs spēlē Kalgari būs tāds pats kā iepriekš, attiecīgi arī pamatvārtsarga vietu saglabās Elvis Merzļikins. Merzļikins guvis trīs uzvaras pēc kārtas, palīdzot Kolumbusai nedēļas laikā viesos pieveikt Vašingtonu, Bufalo un Monreālu.

• Kolumbusai šī būs ceturtā spēle izbraukumā pēc kārtas, un pagaidām visās vārtos bijis Merzļikins. Izbraukums tiks pabeigts pēc divām dienām pret Čikāgas "Blackhawks".

• Arī "Blue Jackets" pretiniece "Flames" uzņēmusi spēcīgu tempu un uzvarējusi sešās spēlēs pēc kārtas, kā arī astoņās no iepriekšējām deviņām. Šajā periodā trīs "Flames" uzvaras bijušas ar sešu vārtu pārsvaru.

• Viena no šīm sagrāvēm bija 27. janvārī tieši pret Kolumbusu. Toreiz Merzļikins ielaida sešus vārtus, taču varēja būt vēl daudz sliktāk, jo "Flames" pa viņa vārtiem izdarīja 62 (!) metienus, no kuriem Elvis atvairīja 56. Viņa komanda zaudēja ar 0:6.

• Spēli šonakt aizvadīs arī Bufalo "Sabres", kuras sastāvā joprojām nav atgriezies Zemgus Girgensons, lai gan tika cerēts, ka viņš varētu būt komandas treniņos šīs nedēļas sākumā.

• Toties uz ledus atgriezies Teodors Bļugers, kurš pirms "Penguins" rīta treniņa veica individuālos vingrinājumus, tos aizvadot ar īpašu sejas masku. Bļugeram žokļa operācija tika veikta 25. janvārī un tika paredzēts, ka viņš nevarēs spēlēt 6-8 nedēļas.

• NHL spēļu tiešraides skaties Viaplay ekrānos.

• Savukārt Nacionālajā basketbola asociācijā Dalasas "Mavericks" 2:30 aizvadīs spēli pret Maiami "Heat". "Mavericks" apskatnieki norāda, ka šī varētu būt Dāvja Bertāna debija Dalasas komandas sastāvā, jo maiņa ir oficiāli apstiprināta, un Dalasas savainoto spēlētāju sarakstā Bertāns nav iekļauts.

• Bertāna un Kristapa Porziņģa maiņas darījums iepriekšējā nedēļā satricināja gan Latvijas, gan Dalasas basketbola sabiedrību, taču pagaidām neviens no viņiem savās jaunajās komandās vēl debitējis nav.

• Bertānam Dalasa ir trešā NBA komanda – viņš iepriekš spēlējis arī "Spurs" un "Wizards" komandās.

• Dalasu sagaida sarežģīta spēle, sacenšoties ar "Heat", kas 57 spēlēs tikusi pie 37 uzvarām. "Mavericks" bija uzņēmusi uzvaru sēriju, kas aprāvās pirms divām dienām pret "Clippers", taču iespaidīgi turpināja spēlēt Luka Dončičs. Iepriekšējās trīs spēlēs Dončičs iemetis 129 punktus jeb 43 punktus vidēji spēlē, par to nopelnot nedēļas MVP atzinību.

NBA spēles

KomandasSākumsKomandasSākums
Hawks-Cavaliers2:30Heat-Mavericks2:30
76ers-Celtics2:30Bucks-Pacers3:00
Timberwolves-Hornets3:00Pelicans-Grizzlies3:00
Suns-Clippers5:00

NHL spēles

KomandasSākumsKomandasSākums
Sabres-Islanders2:00Devils-Lightning2:00
Rangers-Bruins2:00Senators-Blues2:00
Penguins-Flyers2:00Predators-Capitals3:00
Flames-Blue Jackets4:00Avalanche-Stars4:00
Kings-Oilers5:30

Izmantotie resursi:
The official site of the NBA for the latest NBA...
Official Site of the National Hockey League |...

  +1 [+] [-]

, 2022-02-15 21:08, pirms 2 gadiem
Žēl Merzļikina, atkal viņu nomētās. Tomēr 4.spēle izbraukumā, Jackets aizsargi vairs nejaudās vilkt kājas.

  +1 [+] [-]

, 2022-02-15 21:10, pirms 2 gadiem
Īsti neceru, ka LD sāks barot Dāvi ar piespēlēm. Labāk pats metīs, it sevišķi pēc pēdējām spēlēm, kur guva gandrīz pusi no komandas punktiem. Dāvis varēs sildīt 3 pkt līniju vai vnk beņķi.

  -1 [+] [-]

, 2022-02-15 21:27, pirms 2 gadiem
Kad beidzot KP laidīs? Džeks sen vesels, lai tak sāk spēlēt, tāpat būs nedēļa brīva

  +2 [+] [-]

, 2022-02-15 21:49, pirms 2 gadiem
Klondža šodien plaukst un zeļ. Tādi skati nav redzēti vismaz gadi. Jopcik, pat Latsons no Arakstes atbraucis ar riteni. Visi staigā Bačas sagādātajās kovboju cepurēs. Helmim , nu tas , kas no Piksāriem, pat improvizēts Mavs krekls mugurā.

     [+] [-]

, 2022-02-15 23:50, pirms 2 gadiem
cobham rakstīja: Kad beidzot KP laidīs? Džeks sen vesels, lai tak sāk spēlēt, tāpat būs nedēļa brīva
Ko nozīmē sen vesels?Jums par traumu ilgumu nekādas nojausmas.
Paskaiti vai ir jagājušas 3-4 nedēļas no traumas,jo tas minimālais rehab uz bone bruise

     [+] [-]

, 2022-02-15 23:56, pirms 2 gadiem
kādas prognozes? Dāvis nospēlēs minūtes 7 un tas Dvindlijs kādas 13?

     [+] [-]

, 2022-02-16 00:01, pirms 2 gadiem
PēterisP rakstīja: Klondža šodien plaukst un zeļ. Tādi skati nav redzēti vismaz gadi. Jopcik, pat Latsons no Arakstes atbraucis ar riteni. Visi staigā Bačas sagādātajās kovboju cepurēs. Helmim , nu tas , kas no Piksāriem, pat improvizēts Mavs krekls mugurā.
Dīvaini, ka raksti tādas patiesības kaut vai visas azartspēļu iestādes ciet jau no rudens

     [+] [-]

, 2022-02-16 00:23, pirms 2 gadiem
PēterisP rakstīja: Klondža šodien plaukst un zeļ. Tādi skati nav redzēti vismaz gadi. Jopcik, pat Latsons no Arakstes atbraucis ar riteni. Visi staigā Bačas sagādātajās kovboju cepurēs. Helmim , nu tas , kas no Piksāriem, pat improvizēts Mavs krekls mugurā.
Svinēsim akcijas "Treid Bertans #42" veiksmīgo rezultātu