Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Merzļikina un Bļugera komandas biedri - starp NHL nedēļas trīs zvaigznēm

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Merzļikina un Bļugera komandas biedri - starp NHL nedēļas trīs zvaigznēm
Kems Atkinsons. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālā hokeja līga paziņojusi pagājušās nedēļas trīs zvaigznes. Atzinība tikusi Kemam Atkinsonam, Markam Andrē Flerī un Braienam Rastam.

Kolumbusas “Blue Jackets” uzbrucējs Kems Atkinsons trīs mačos izcēlās ar trīs vārtiem un septiņiem punktiem, palīdzot komandai gūt divas uzvaras. Labās malas uzbrucējs iemeta divus vārtus mazākumā, un tagad viņam pieder kluba rekords ar 15 mazākuma vārtiem. Duelī pret Karolīnas “Hurricanes” Atkinsons ceturto reizi karjerā vienā mačā guva četrus vārtus.

Par nedēļas otro zvaigzni atzīts Marks Andrē Flerī. Lasvegasas “Golden Knights” vārtsargs pagājušajā nedēļā atvairīja 100 no 106 metieniem, viņa statistika bija 94,3% un 1,51 vidēji ielaista ripa. Komanda uzvarēja trijās no četrām spēlēm, noturot Rietumu divīzijas vadību. Nedēļas noslēdzošajā mačā Flerī kaldināja 1:0 uzvaru pret Kolorado “Avalanche”. Tā bija viņa karjeras 63. sausā spēle, un Flerī tagad dala 16. vietu līgas vēsturē ar Henriku Lundkvistu.

Pitsburgas “Penguins” uzbrucējs Braiens Rasts atzīts par nedēļas trešo zvaigzni. Viņš divās spēlēs guva trīs vārtus un sakrāja piecus punktus, palīdzot “Penguins” izcīnīt divas uzvaras. Ar 13 mačos savāktajiem 13 punktiem Rasts ir Pitsburgas rezultatīvākais hokejists.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/cam-atkins...