Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Čempiones "Lightning" kapteinis Stemkoss Covid-19 protokolā pavada tikai divas dienas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Čempiones "Lightning" kapteinis Stemkoss Covid-19 protokolā pavada tikai divas dienas
Stīvens Stemkoss. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas kluba Tampabejas “Lightning” kapteinis Stīvens Stemkoss jau pēc divām dienām varējis pamest Covid-19 protokolu. Visticamāk, pie vainas bijusi kļūda analīzēs.

“Paldies visiem par laba vēlējumiem. Mūsu uzskatā tās ir analīzes, kurās kļūdaini redzams pozitīvs rezultāts. Cerams, ka tieši tā un ka varēšu jau pēc dažām dienām būt atpakaļ uz ledus. Līdz tam cītīgi sekošu līdzi NHL izstrādātajam Covid-19 protokolam,” piektdien pēc rezultātu saņemšanas Twitter vēstīja Stīvens Stemkoss. Viņa prognoze apstiprinājusies, un uzbrucējs jau pēc divām dienām varējis pamest protokola sarakstus.

31 gadu vecais Stemkoss šajā sezonā piedalījies 11 spēlēs, izceļoties ar septiņiem vārtiem un 14 punktiem. Dienu pirms pozitīvajām analīzēm “Lightning” kapteinis izlaida maču ķermeņa apakšdaļas savainojuma dēļ. Naktī no pirmdienas uz otrdienu Tampa spēlēs pret Floridas “Panthers”, taču māc šaubas, vai Stekoss traumas dēļ varēs doties laukumā.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/steven-stamkos-t...