Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Ankipāns: "Visi hokejisti palīdzēja izcīnīt uzvaru pret "Admiral""

Agris Suveizda

Ankipāns: "Visi hokejisti palīdzēja izcīnīt uzvaru pret "Admiral""
Ģirts Ankipāns. Foto: Romāns Kokšarovs/f64

LETA. Visi Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas "Dinamo" hokejisti palīdzēja izcīnīt uzvaru regulārā čempionāta mačā pret Vladivostokas "Admiral", uzskata vienības galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

"Šī bija ļoti svarīga uzvara komandas uzvara," pēc mača preses konferencē sacīja Ankipāns. "Maču palīdzēja uzvarēt visi 22 hokejisti, kas ir pats svarīgākais. Mums pretī stājās sarežģīts pretinieks, kas labi spēlēja aizsardzībā un bija nepiekāpīgs. Tāpat daudzi mūsu momenti netika realizēti, pateicoties pretinieku vārtsargam."

"Dinamo" šajā mačā izpildīja 37 metienus pa pretinieku vārtiem, bet "Admiral" vārtsargs Ņikita Serebrjakovs atsita 36 ripas. "Mārtiņš Dzierkals ir jauns un talantīgs hokejists, kuram jāmācās spēlēt šādā līmenī. Viss notiek soli pa solim un progresu nevar panākt vienā dienā. Vēl nezinām Kristapa Zīles situāciju un rīt redzēsim, ko teiks ārsti," turpināja Ankipāns. Zīle šajā mačā traumas dēļ nospēlēja tikai divas minūtes un 47 sekundes.

"Ceram, ka nākamajā mačā atgriezīsies Marks Entonijs Zaneti, taču jāsaprot, ka mēs nedrīkstam nokaut svarīgus spēlētājus un sasteigt, piemēram, Uvja Balinska un Brendona Makmilena atgriešanos laukumā," sacīja Ankipāns, kurš atklāja, komanda meklē pastiprinājumu, jo šobrīd traumu dēļ gluži vienkārši trūks hokejistu.

Rīgas "Dinamo" šosezon KHL čempionātā 17 spēlēs ir izcīnījusi septiņas uzvaras, ar 15 punktiem ieņemot septīto vietu Rietumu konferencē, bet "Admiral" ar deviņiem punktiem 18 mačos ir Austrumu konferences priekšpēdējā - divpadsmitajā - pozīcijā.

Izmantotie resursi:
LETA

  -3 [+] [-]

, 2018-10-14 21:15, pirms 5 gadiem
Čaļi molodčiki! Tā turpināt!

  +3 [+] [-]

, 2018-10-14 21:32, pirms 5 gadiem
Dzierkals netiek sastāvā pat Rīgas Dinamo, nerunajot par NHL!
Tāpēc jau bija ECHL.

  -1 [+] [-]

, 2018-10-14 21:51, pirms 5 gadiem
oxa rakstīja: Dzierkals netiek sastāvā pat Rīgas Dinamo, nerunajot par NHL!
Tāpēc jau bija ECHL.
Drīzāk otrādi. Ja pat ŅHĻ netiek, nevajag cerēt, ka Dinamo metīs!

     [+] [-]

, 2018-10-14 22:56, pirms 5 gadiem
Ankipāns atklāja ka meklē pastiprinājumu komandā...... tas ir kur meklē ? riga klubā ? latvijas čempī ? Ārzemēs ?

ceru ka kur eiropā nevis sētas atlikumus

     [+] [-]

, 2018-10-15 11:59, pirms 5 gadiem
https://www.eliteprospects.com/play... Shis buutu labs papildinasjums traktor vens no lideriem bija