Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

"Liepāja" zaudē Jelgavā, "Kurbads" gūst astoņus vārtus

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Liepāja" zaudē Jelgavā, "Kurbads" gūst astoņus vārtus
"Kurbada" hokejisti guvuši kārtējos vārtus
Foto: Ritvars Raits

Latvijas Virslīgā hokejā mainīgām sekmēm mačus aizvadīja pagājušās sezonas finālistes - "Liepāja" un Ogres "Kurbads". Čempione no Kurzemes viesos piekāpās "Zemgalei/LLU", kamēr "Kurbads" iemeta astoņas ripas "Rīgas" vārtos.

"Zemgale/LLU" vadībā izvirzījās 13. minūtē, kad precīzu metienu izdarīja līderis Raimonds Vilkoits, par kura palikšanu komandā nebija pārliecības līdz pēdējam brīdim, bet pārsvaru dubultoja aizsargs Rinalds Rosinskis, kurš izcēlās 32. minūtē.

"Liepāja" īsā laika posmā panāca izlīdzinājumu, vairākumā izceļoties Imantam Ļeščovam un 2:2 panākot Vjačeslavam Minajevam, tomēr laukuma saimniekiem izdevās atgriezties vadībā un nosargāt panākumu. 38 sekundes līdz otrās trešdaļas beigām izcēlās Kristaps Millers, bet pārsvaru dubultoja Raivis Kurņigins - Jelgavas komandas uzvara ar 4:2.

Latvijas čempione "Liepāja", kas vasarā palika bez kapteiņa un pagājušās sezonas vērtīgākā spēlētāja Bruno Zabja, piedzīvoja otro zaudējumu trīs spēlēs, kamēr "Zemgale/LLU" tika pie otrā panākuma trīs spēlēs. Tikmēr lieliski turpina galvenais favorīts Ogres "Kurbads" - trīs uzvaras tikpat mačos.

Pirmajā spēlē savā laukumā izdevās ar 8:1 sakaut hokeja skolu "Rīga", kas pērn tika uzvarēta izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā. Galvenais pārsvars tika iegūts līdz 32. minūtei, kad Ogres "Kurbads" guva sešus vārtus pēc kārtas. Divas ripas iemeta Mārtiņš Gipters un Dāvis Straupe, bet vienu reizi izcēlās viņa brālis Jānis Straupe.

Tieši desmit minūtes līdz pamatlaika beigām izcēlās Oļegs Šišļaņņikovs, kurš realizēja skaitlisko vairākumu un panāca 1:7, tomēr pēdējais vārds piederēja mājiniekiem, izceļoties pieredzējušajam centra uzbrucējam Jurim Štālam.

Fotogalerija: ŠEIT

Zemgale/LLU - Liepāja 4:2 (1:0, 2:2, 1:0)

Vārti: 12:58 Vilkoits (Aploks) 1:0, 31:09 Rosinskis (Vilkoits) 2:0,, 34:32 Ļeščovs (Plānics, vair.) 2:1, 38:42 Minajevs (Miezis, Rimjāns) 2:2, 39:22 Millers (Āboliņš, Ozols) 3:2, 51:33 Kurņigins (Bērziņš, Bullītis) 4:2
Vārtsargi: Rihards Cimermanis - Vadims Miščuks

Kurbads - HS Rīga 8:1 (2:0, 4:0, 2:1)

Vārti: 8:39 D. Straupe (Zabis) 1:0, 14:03 Gipters (Zembergs, Bluks) 2:0, 21:53 D. Straupe (Valters, Zvirbulis) 3:0, 23:42 J. Straupe 4:0, 27:03 Gipters (Remiņš) 5:0, 31:28 Valters (Hartmanis, Zolmanis, vair.) 6:0, 43:46 Zembergs (Zeltiņš, Ogorodņikovs) 7:0, 50:00 Šišļaņņikovs (Undelis, Kostjuks, vair.) 7:1, 55:43 Štāls (Hartmanis) 8:1
Vārtsargi: Mārtiņš Raitums - Normunds Borskovičs (no 23:42 Jānis Voris)

  +1 [+] [-]

, 2016-09-14 22:42, pirms 8 gadiem
"... kamēr "Zemgale/LLU" tika pie pirmā panākuma."

Tiešām?
LČ hokejā, 2016/2017

  +5 [+] [-]

, 2016-09-14 22:46, pirms 8 gadiem
LHF ar katru gadu aizvien švakāki.

Es regulāri paskatos līdzi rezultātiem lhf.lv mājaslapā, bet šogad, teksta tiešraides nav(updates nav), vai tiešām 21.gs dzīvojot nevar sakārtot šādas elementāras lietas?

  +4 [+] [-]

, 2016-09-14 22:56, pirms 8 gadiem
Zemgalei ir 2 panakums, bet LHF majas lapa briesmiga,metienu statistikas nav speletaju mainu informacija nav. Varbut LHF VAJAG pamacities no skandinaviem un ieviest vienkarsas lietas. Tad hokeja fanu bus vai vairak un ari naudas vairak!😄

  +1 [+] [-]

, 2016-09-14 23:01, pirms 8 gadiem
1intime rakstīja: LHF ar katru gadu aizvien švakāki.

Es regulāri paskatos līdzi rezultātiem lhf.lv mājaslapā, bet šogad, teksta tiešraides nav(updates nav), vai tiešām 21.gs dzīvojot nevar sakārtot šādas elementāras lietas?
Tu esi redzejis, kādi pensionāri tur strādā? Ir jau sasniegums, ka vispar kaut kas ir, tas pēc viņu ieskatiem. Un gan jau Lipmans kādam It cilvekam nav samakšajis visu līdz galam, tapēc tur arī ir tas, kas tur ir.

  +2 [+] [-]

, 2016-09-14 23:22, pirms 8 gadiem
Nu ogre bija loti zolidi ar skatitajiem neskatoties uz to ka ieeja bija divi euro

  +2 [+] [-]

, 2016-09-15 08:33, pirms 8 gadiem
Kamēr nekas nemainīsies federācijā, tikmēr nekas neies uz labo pusi Virslīgā. Kiram ir pilnīgi pajāt uz vietējo čempi. Pilnīgi pietiktu ar vienu cilvēku, kurš uzraudzītu mājaslapu un veiktu nepieciešamos operatīvos atjauninājumus. Nedaudz paplānojot, salikt spēles tā, lai neparklajas un nav vienlaicīgi (kam nevajadzētu būt neiespējami, zinot, cik kopumā to spēļu tomēr maz), nodrošina katra spēlē filmēšanu un tiešraidi mājaslapa, kas pie mūsdienu iespējām nav nekāds kosmoss un nemaksās bagātību, nedaudz piestrādā pie reklāmas un pēkšņi tam visam būtu pavisam cita popularitāte. Ja spēlēs būtu pieejamas visiem, tās arī skatītos, tad arī sponsoriem būtu cita interese. Eh, tīri skumji paliek par šo domājot, kā varētu būt, bet tuvākajā nākotnē pilnīgi noteikti nebūs.

  +3 [+] [-]

, 2016-09-15 08:46, pirms 8 gadiem
neputns rakstīja: Kamēr nekas nemainīsies federācijā, tikmēr nekas neies uz labo pusi Virslīgā. Kiram ir pilnīgi pajāt uz vietējo čempi. Pilnīgi pietiktu ar vienu cilvēku, kurš uzraudzītu mājaslapu un veiktu nepieciešamos operatīvos atjauninājumus. Nedaudz paplānojot, salikt spēles tā, lai neparklajas un nav vienlaicīgi (kam nevajadzētu būt neiespējami, zinot, cik kopumā to spēļu tomēr maz), nodrošina katra spēlē filmēšanu un tiešraidi mājaslapa, kas pie mūsdienu iespējām nav nekāds kosmoss un nemaksās bagātību, nedaudz piestrādā pie reklāmas un pēkšņi tam visam būtu pavisam cita popularitāte. Ja spēlēs būtu pieejamas visiem, tās arī skatītos, tad arī sponsoriem būtu cita interese. Eh, tīri skumji paliek par šo domājot, kā varētu būt, bet tuvākajā nākotnē pilnīgi noteikti nebūs.
Kolēģis augstāk jau diezgan precīzi izklāstīja - tur sēž penši, kuri skatās mutē Kirovam un kuriem internets beidzas ar Delfi/Tvnet atvēršanu. Kādas vēl tiešraides un atjauninājumi. Brīnums, ka vēl LHF tvitera kontā kāds kaut ko ieliek. Savukārt no malas kādu normālu speciālistu pieaicināt ir nereāli, zinot kā Kirovam sokas ar dažādu pakalpojumu apmaksu.

  +1 [+] [-]

, 2016-09-15 09:00, pirms 8 gadiem
zzk rakstīja: Kolēģis augstāk jau diezgan precīzi izklāstīja - tur sēž penši, kuri skatās mutē Kirovam un kuriem internets beidzas ar Delfi/Tvnet atvēršanu. Kādas vēl tiešraides un atjauninājumi. Brīnums, ka vēl LHF tvitera kontā kāds kaut ko ieliek. Savukārt no malas kādu normālu speciālistu pieaicināt ir nereāli, zinot kā Kirovam sokas ar dažādu pakalpojumu apmaksu.
Tā viņš ir, es jau to saprotu, tāpēc arī tā bēdīgi paliek, domājot, kā varētu būt, bet, kamēr federācijā nekas nemainīsies, nebūs.

  +1 [+] [-]

, 2016-09-15 09:07, pirms 8 gadiem
neputns rakstīja: Tā viņš ir, es jau to saprotu, tāpēc arī tā bēdīgi paliek, domājot, kā varētu būt, bet, kamēr federācijā nekas nemainīsies, nebūs.
Visbēdīgāk ir tas, ka paši klubi neko arī neprotestē jeb viņus apmierina tāda kārtība jeb klusē...
p.s. un Latvijas čempionātam nav obligāti jānotiek zem federācijas...

  +1 [+] [-]

, 2016-09-15 09:31, pirms 8 gadiem
zaipis rakstīja: Visbēdīgāk ir tas, ka paši klubi neko arī neprotestē jeb viņus apmierina tāda kārtība jeb klusē...
p.s. un Latvijas čempionātam nav obligāti jānotiek zem federācijas...
Nav uzņēmīga cilvēka, kuram būtu interese šajā virzienā. Iesākumā ar to arī pietiktu, ka dabūtu visus klubus kopā, lai tie strādā vienā virzienā,tā teikt, kopīga mērķa vārdā, nevis katrs rušinās pa savu halli/klubu. Liepāja tak pateica, ka šie atrodoties baigi tālu no Rīgas, vispār nezinot, kas tur notiek- ja nezini, kas notiek, nevari būt neapmierināts

  +1 [+] [-]

, 2016-09-15 09:36, pirms 8 gadiem
neputns rakstīja: Nav uzņēmīga cilvēka, kuram būtu interese šajā virzienā. Iesākumā ar to arī pietiktu, ka dabūtu visus klubus kopā, lai tie strādā vienā virzienā,tā teikt, kopīga mērķa vārdā, nevis katrs rušinās pa savu halli/klubu. Liepāja tak pateica, ka šie atrodoties baigi tālu no Rīgas, vispār nezinot, kas tur notiek- ja nezini, kas notiek, nevari būt neapmierināts
Tas Liepājas gadījums daudz ko pasaka par hokeja sabiedrību jeb man rodas sajūta, ka visiem pofig - viss notiek pašplūsmā, ko Kira piedāvā - to ņem, paši nekādu iniciatīvu neizrāda un neko negrib mainīt. Jeb pie Kiras viss notiek, kā PSRS laikos - krieviski "každaja iniciativa nakuzajema"...

  +1 [+] [-]

, 2016-09-15 10:51, pirms 8 gadiem
zaipis rakstīja: Tas Liepājas gadījums daudz ko pasaka par hokeja sabiedrību jeb man rodas sajūta, ka visiem pofig - viss notiek pašplūsmā, ko Kira piedāvā - to ņem, paši nekādu iniciatīvu neizrāda un neko negrib mainīt. Jeb pie Kiras viss notiek, kā PSRS laikos - krieviski "každaja iniciativa nakuzajema"...
Kiras astoņkājis jeb astoņgalvis darbojas. Nevar jau zināt, kā tur viss notiek, var jau būt, ka ir bijušas kādas iniciatīvas, bet astoņkājis to nožmiedz jau pašā saknē, lai tā neapdraudētu viņa pozīciju. Vienīgais mierinājums- neviens nedzīvo mūžīgi, arī astoņkāji ne