Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

C grupa: Agvero hat-trick, Gvardiolam joprojām tikai uzvaras

Agris Suveizda

C grupa: Agvero hat-trick, Gvardiolam joprojām tikai uzvaras
Serhio Agvero
Foto: AFP/Scanpix

UEFA Čempionu līgas C grupas pārceltajā spēlē Mančestras "City" savā laukumā pārspēja Menhengladbahas "Borussia" (4:0) un svinēja septīto uzvaru septiņās oficiālās spēlēs šosezon. Pirmos trīs vārtus mājinieku labā guva argentīniešu uzbrucējs Serhio Agvero.

"City" pamatsastāvā pēc uzvaras Mančestras derbijā (2:1) notika četras izmaiņas. Aizsardzības labajā malā Pablo Savaleta devās Bakarī Saņā vietā, vidējā līnijā Ilkajs Gindoans aizstāja Davidu Silvu, vienā no flangiem Hesuss Navass spēlēja sava tautieša Nolito vietā, bet uzbrukuma smailē atgriezās Serhio Agvero, kurš Premjerlīgā nedrīkst spēlēt diskvalifikācijas dēļ.

Jāpiebilst, ka vakardien nosauktajā pamatsastāvā bija nevis Gindoans, bet gan Silva, kura šovakar nav pat pieteikumā. Tikmēr Menhengladbahas "Borussia" pēc zaudējuma Freiburgā (1:3) veica trīs izmaiņas. Rezervē palika Tonijs Jančke, Ibrahima Traorē un Torgans Azārs, bet sākumsastāvā devās Mahmūds Dahū, Fabians Džonsons un Andrē Hāns.

Mančestras "City" jau devītajā minūtē spēja atklāt rezultātu. Aleksandars Kolarovs izmeta autu, saņēma bumbu atpakaļ un piespēlēja gar vārtiem, kur pie tuvā staba ātrākais bija Serhio Agvero (1:0). Mājinieki turpināja spiest, radīt momentus un prasīja pēc pendeles, kuru puslaika vidū arī nopelnīja. Soda laukumā paklupināts tika Gindoans, bet Agvero no 11 metru atzīmes pārliecinoši aizsūtīja vārtsargu uz nepareizo pusi (2:0).

Otrā puslaika izskaņā Mančestras "City" guva vēl divus vārtus, padarot rezultāta starpību pat ļoti pārliecinošu. Vispirms 77. minūtē Rahīms Stērlings pretuzbrukumā teicami piespēlēja starp aizsargiem un Agvero, apspēlēdams vārtsargu, nokārtoja hat-trick, bet kompensācijas laikā punktu spēlei pielika divi uz maiņu iznākuši spēlētāji. Līrojs Sanē soda laukumā noguldīja aizsargu un vārtu priekšā piespēlēja Keleči Iheanačo, kurš panāca 4:0.

UEFA Čempionu līga, C grupa

SpēleRezultātsVārtu guvēji
Barcelona – Celtic7:0 (2:0)Mesi 3'27'60' Neimārs 50' Injesta 59' Svaress 75'88'
Man. City – Borussia M4:0 (2:0)Agvero 9'28'(11m) 77' Iheanačo 90'+1
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-09-15 00:39, pirms 8 gadiem
Ar4ers rakstīja: Šajā grupā viss skaidrs. Gaidam Barca-City dueli par pirmo vietu!

Djimanti raud!
... Nu veel paaagri teikt, CL visaadi briinumi var notikties, bet nu atziishu, City izskataas ljoti iespaidiigi pashlaik.

  +2 [+] [-]

, 2016-09-15 02:08, pirms 8 gadiem
City pagaidaam izskataas iespaidiigi,tas jaaatdziist,it iipashi De Bruine

  -3 [+] [-]

, 2016-09-15 02:33, pirms 8 gadiem
NilsK rakstīja: City pagaidaam izskataas iespaidiigi,tas jaaatdziist,it iipashi De Bruine
Līdz brīdim, kad Stoke City vai Sunderland vai kas līdzīgs noliks pie vietas

  +2 [+] [-]

, 2016-09-15 07:00, pirms 8 gadiem
Rihaa rakstīja: Līdz brīdim, kad Stoke City vai Sunderland vai kas līdzīgs noliks pie vietas
You better 1-2 shut up COME ON CITY!

     [+] [-]

, 2016-09-15 09:53, pirms 8 gadiem
Īsti nevaru pierast, ka komanda tik pārliecinoši spēlē. Grūti iedomāties, kas notiks, ja spēlētāji sāks realizēt visus izveidotos vārtu gūšanas momentus. Nebiju gaidījis, ka tik agri pēc Pepa atnākšanas komanda demonstrēs tādu sniegumu.

     [+] [-]

, 2016-09-15 11:55, pirms 8 gadiem
Būtu ļoti pateicīgs, ja kāds kompetents cilvēks atbildētu - vai par realizēta 11m nopelnīšanu oficiālajā UEFA statistikā tiek piešķirta piespēle? Nekur nevaru atrast šo info.