Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Kanālā ''Viasat Sport Baltic'' F1 desmitais posms – Lielbritānijas GP

Kanālā ''Viasat Sport Baltic'' F1 desmitais posms – Lielbritānijas GP
Foto: AP/Scanpix

Šonedēļ - piektdien, sestdien un svētdien Viasat Sport Baltic piedāvā Pirmās Formulas 2017.gada sezonas desmito posmu – Lielbritānijas Grand Prix treniņbraucienu, kvalifikācijas un Grand Prix izcīņas tiešraides.

Pēc Austrijas Lielās Balvas izcīņas Valteri Botass čempionāta kopvērtējumā pietuvojies savam komandas biedram Luisam Hamiltonam līdz 15 punktiem, bet no līdera Sebastiana Fetela Valteri atpaliek 35 punktus. Lielbritānijā galvenais favorīts, visticamāk, būs Hamiltons, kurš savā mājas trasē Silverstonā uzvarējis četras reizes, tai skaitā pēdējās trijās sacīkstēs. Fetels Lielbritānijas Lielo Balvu izcīnījis reizi - 2009.gadā.

Jānis Janševics, Viasat Sport Baltic komentētājs:

“Luiss Hamiltons Azerbaidžānā un Austrijā aizvadīja divas teju perfektas sacīkstes, tomēr pirmajā gadījumā problēmas ar galvas balstu un otrajā ātrumkārbas maiņa 50 punktu vietā ļāva tikt vien pie 22 punktiem. Fetela 20 punktu pārsvaru čempionāta kopvērtējumā Hamiltons jau nosaucis par nekomfortablu, bet Mercedes boss Toto Volfs atzinis, ka komanda Luisu pievīlusi jau divas reizes pēc kārtas.''

''Silverstona ir īstā vieta, kur Hamiltons var vērst lietas uz labo pusi - tieši viņš ir uzvarējis pēdējās trijās sacīkstēs. Tomēr nevajadzētu ne sekundi domāt, ka trīskārtējais pasaules čempions pie ceturtās Lielbritānijā uzvaras tiks bez cīņas. Turklāt šobrīd Luisam nav jādomā tikai par Fetelu - pēc uzvaras Austrijā komandas biedrs Botass no Mercedes līdera atpaliek vairs tikai 15 punktus...”

Lielbritānijas Grand Prix kanālā Viasat Sport Baltic:
Sestdien, 15.jūlijā, 11:55 F1 Lielbritānijas GP 3.treniņbraucieni
Sestdien, 15.jūlijā, 14:55 F1 Lielbritānijas GP kvalifikācija
Svētdien, 16.jūlijā, 14:50 F1 Lielbritānijas GP