Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Ostapenko Birmingemā sāk ar zaudējumu dubultspēļu turnīrā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ostapenko Birmingemā sāk ar zaudējumu dubultspēļu turnīrā
Aļona Ostapenko. Foto: EPA/Scanpix

Aļona Ostapenko kopā ar polieti Alicju Rosolsku piedzīvoja zaudējumu Birmingemas WTA 250 turnīra pirmās kārtas cīņā, ar 2:6, 3:6 kapitulējot čehietēm Marijai Buzkovai un Lucijai Hradeckai.

Aļonai Ostapenko šonedēļ Birmingemā ir pirmais zālāja teniss kopš 2019. gada Vimbldonas, jo pagājušajā gadā šis sezonas posms tika zaudēts koronavīrusa pandēmijas dēļ.

Rosolska bija Ostapenko pāriniece arī 2017. gadā Sanktpēterburgā, kur Ostapenko kopā ar polieti izcīnīja pirmo no saviem trim WTA dubultspēļu tituliem.

Šodien Anglijā abām nesekmīga uzstāšanās ar labākām iespējām 2. setā, kur viņām uz dažām minūtēm bija breika pārsvars ar 2:1, nespējot to nosargāt.

Ostapenko pirms diviem gadiem Birmingemā, kad tur notika WTA 500 turnīrs, tika līdz pusfinālam ar Kazahstānas tenisisti Gaļinu Voskobojevu, nopelnot 185 punktus, kurus šonedēļ tātad nav izdevies aizstāvēt.

Ostapenko vienspēļu turnīrs sāks otrdienas vakarā ap plkst. 18:00, kad tiksies ar amerikānieti Lorenu Deivisu.