Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

10. jūlijā Lasvegasā trešo reizi savā starpā cīnīsies Makregors pret Porjē

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

10. jūlijā Lasvegasā trešo reizi savā starpā cīnīsies Makregors pret Porjē
Dastins Porjē pret Konoru Makgregoru. Foto: USA Today Sports/Scanpix

UFC prezidents Dana Vaits šodien paziņojis, ka 10. jūlijā Lasvegasā trešo reizi cīņu aizvadīs Dastins Porjē un Konors Makregors. Šī gada sākumā uzvaru izcīnīja Porjē. Tāpat 10. jūlija cīņu varēs apmeklēt 20 tūkstoši līdzjutēju.

Šī gada sākumā Dastins Porjē izcīnīja savu lielāko karjeras uzvaru, kad ar tehnisko nokautu pārspēja bijušo divu svara kategoriju čempionu Konoru Makregoru. 2014. gadā abu cīkstoņu pirmajā tikšanās reizē uzvarēja Makregors ar nokautu.

UFC prezidents Dana Vaits paziņojis, ka abi cīkstoņi ringā dosies trešo reizi, kas notiks UFC264 šova laikā 10. jūlijā Lasvegasā. Sagaidāms, ka cīņa notiks 20 tūkstošu līdzjutēju klātienē. ''Esmu tik priecīgs beidzot paziņot, ka atgriežamies Lasvegasā. 10. jūlijā būsim ''T-Mobile'' arēnā pilnā kapacitātē. Dāmas un kungi, 20 tūkstoši līdzjutēji,'' paziņojumā pauž Vaits.

''Parakstīju vienošanos par cīņas aizvadīšanu šodien. 10. jūlijā vienam noraušu galvu. Esmu atpakaļ Lasvegasā!,'' ar nepacietību 10. jūliju gaida Konors Makregors.

Šāds paziņojums nācis dienu pēc tam, kad Nevadas štata mērs paziņoja par plāniem pakāpeniski samazināt sociālās distancēšanas ierobežojumus. Ar 1. jūniju arēnas un visās izklaides vietās varēs uzņemt cilvēkus 100% kapacitātē. Sejas masku valkāšana gan joprojām būs obligāta.

Kopš Covid-19 pandēmijas UFC savus cīņas šovus organizējusi Lasvegasā, Floridā un Apvienotajos Arābu Emirātos.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/mma/story/_/id...

  +2 [+] [-]

, 2021-04-14 18:26, pirms 3 gadiem
Kлоуны

  +2 [+] [-]

, 2021-04-14 18:30, pirms 3 gadiem
https://twitter.com/TheNotoriousMMA...

2 dienas atpakaļ. uh.

  +3 [+] [-]

, 2021-04-14 19:26, pirms 3 gadiem
Cik reizies līdz cīņai Konors paspēs atteikties no cīņas, vai beigt karjeru?

  -2 [+] [-]

, 2021-04-14 19:51, pirms 3 gadiem
Sporta centrs ātrākasi centrs! Jua 2 nedēļas veca ziņa

  +1 [+] [-]

, 2021-04-14 20:34, pirms 3 gadiem
AlCohol rakstīja: https://twitter.com/TheNotoriousMMA...

2 dienas atpakaļ. uh.
Par to jau visi runā, ka izskatījās pārāk uzspēlēts tas konflikts. Trešajai cīņai čomošanās un pakaļu laizīšana kā pirms otrās vairs neder.

  +1 [+] [-]

, 2021-04-14 20:48, pirms 3 gadiem
blah rakstīja: Par to jau visi runā, ka izskatījās pārāk uzspēlēts tas konflikts. Trešajai cīņai čomošanās un pakaļu laizīšana kā pirms otrās vairs neder.
Ne jau tikai dēļ šīs cīņas, vnk Konors par superzvaigzni kļuva ar to, ka bija pim*is. Cilvēkiem patīk tāda heel uzvedība un tas nes piķi. Tas nice guy Konors vairs nebija tas ne ažiotāžas, ne ciparu ziņā.

     [+] [-]

, 2021-04-14 22:18, pirms 3 gadiem
Būba rakstīja: Ne jau tikai dēļ šīs cīņas, vnk Konors par superzvaigzni kļuva ar to, ka bija pim*is. Cilvēkiem patīk tāda heel uzvedība un tas nes piķi. Tas nice guy Konors vairs nebija tas ne ažiotāžas, ne ciparu ziņā.
Tas, ka uzvedies kā p*mpis vien ir stipri par maz, ko pierāda Kolbijs u.c. trash talk censoņi. Viņš kļuva slavens ar to, ka viņa trash talk bija, ja ne labāks pat kā Čeilam, tad vismaz vienā līmenī un, ka viņš spēja arī par visu izvemto atbildēt oktagonā. Plus fakts, ka viņš ir īrs par sliktu nenāca, tos viņa die hard fanus ar aizlietajām acīm, kuri UFC ieslēdz 1x gadā, kad Konors cīnas, grūti salīdzināt ar kādas citas valsts faniem.
Reitingi pēc otrās cīņas pret Dastinu bija pietiekami labi, tāpēc pieļauju ka redzēsim vēl vairāk Mr. Nice Guy Conor arī nākotnē, varbūt ne pret Neitu, bet konkrētajā gadījumā triloģijai vajadzēja kaut ko jaunu, pieliet nedaudz eļļu ugunij.

     [+] [-]

, 2021-04-15 19:55, pirms 3 gadiem
blah rakstīja: Tas, ka uzvedies kā p*mpis vien ir stipri par maz, ko pierāda Kolbijs u.c. trash talk censoņi. Viņš kļuva slavens ar to, ka viņa trash talk bija, ja ne labāks pat kā Čeilam, tad vismaz vienā līmenī un, ka viņš spēja arī par visu izvemto atbildēt oktagonā. Plus fakts, ka viņš ir īrs par sliktu nenāca, tos viņa die hard fanus ar aizlietajām acīm, kuri UFC ieslēdz 1x gadā, kad Konors cīnas, grūti salīdzināt ar kādas citas valsts faniem.
Reitingi pēc otrās cīņas pret Dastinu bija pietiekami labi, tāpēc pieļauju ka redzēsim vēl vairāk Mr. Nice Guy Conor arī nākotnē, varbūt ne pret Neitu, bet konkrētajā gadījumā triloģijai vajadzēja kaut ko jaunu, pieliet nedaudz eļļu ugunij.
Protams, piekrītu visam tevis teiktajam, vienkārši neiegrimu detaļās. Tur tiešām ir visi minētie faktori - īru publika, augstākā līmeņa trash talk, skandāli, kā arī spēja atbildēt par vārdiem oktagonā (ar šo gan pēdējos gados ir kā ir). Runājot par Kolbiju - bez šīs heel lomas viņš jau sen nebūtu UFC. Citos mērogos, bet arī nostrādāja būt par kretīnu. Šis fenomens jau populārs arī jebkur citur popkultūrā. Visādas tur jersey shore zvaigznes, kas ir pilnīgi debīliķi, bet tieši ar to populāri un ar publicitāti pelna naudu.Cilvēki mīlu trashu un skandālus.

Bik pa citu tēmu, interesanti, kādā pozīcijā šobrīd ir Gaetje, kad Chandler vs Oliveira un Porier vs Macgregor? Jo nu diezgan droši, ka otrās cīņas uzvarētājs būs pirmais title defense pirmās cīņas uzvarētājam.