Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Savickis: "Ir labas iespējas tikt play-off, taču ne viss atkarīgs no mums"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Savickis: "Ir labas iespējas tikt play-off, taču ne viss atkarīgs no mums"
Juris Savickis starp ''Dinamo'' treneriem Ģirtu Ankipānu un Arti Ābolu. Foto: Romāns Kokšarovs, F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" padomes priekšsēdētājs Juris Savickis sarunā ar krievu reportieri atklāj, ka vēlētos saglabāt šo komandas sastāvu arī uz nākamo sezonu.

KHL Rietumu konferencē "Dinamo" ar 56 punktiem 58 spēlēs ieņem devīto vietu un no kārotā astoņnieka atpaliek par diviem punktiem. Regulārajā sezonā rīdziniekiem vēl atlikuši četri mači. "Ir labas iespējas tikt "play-off", taču ne viss atkarīgs no mums. "Sochi" ir priekšā par diviem punktiem, viņiem labāks grafiks. Mēs pēdējos divus mačus spēlēsim izbraukumā, tostarp pret Maskavas CSKA," norāda kluba vadītājs.

Vairākās iepriekšējās sezonās "Dinamo" netika izslēgšanas spēlēs, bet patlaban lietu kārtība ir cerīgāka. "Esam ļoti apmierināti ar komandu, mums ir daudz izcilu spēlētāju. Varbūt mēs daudziem zaudējam meistarībā, taču stiprākus pretiniekus apspēlējām ar motivāciju un pašatdevi," saka Juris Savickis, kurš jau domā par nākamo sezonu.

"Mums vienmēr ir rūpes par to, kā noturēt šos spēlētājus. Tagad labi spēlē Lauris Dārziņš, Līnuss Videls, Metjū Majone. Centīsimies saglabāt šo sastāvu. Komanda spēlē labi, parādījušās interesantas saites un kombinācijas. Majone ir komandas spēlētājs, viņam ir harisma, skatītājiem viņš patīk, mēs būtu priecīgi viņu noturēt," atzīst kluba padomes priekšsēdētājs.

KHL stratēģija paredz klubu skaita samazināšanu. Tiek veidots klubu rangs, lai noteiktu izslēdzamos. Pērnā gada starpsezonā tika izslēgtas divas komandas - Arta Ābola tolaik trenētā Toljati "Lada" un Hantimansijskas vienība. "Dažreiz vajag samazināt komandu skaitu, lai pēc tam attīstītos. Izslēgt komandu no KHL ir smags lēmums, taču dažreiz nākas. Droši vien arī pēc šīs sezonas to nāksies darīt," atklāj pašmāju funkcionārs, kura vadītais klubs šosezon startē salīdzinoši labi un nav starp reālākajiem pretendentiem uz izslēgšanu.

15. februārī Rīgas "Dinamo" zem klajas debess uzņems Minskas "Dinamo".

Izmantotie resursi:
tass.ru

Slēpts komentārs: Madzigais

  +3 [+] [-]

, 2019-02-14 18:57, pirms 5 gadiem
Nadeždas potenciāls uzreiz būs redzams, ja nesaglabās Videlu, Majoni, Dārziņu vai neparakstīs līdzvērtīgus vai labākus spēlētājus.

  +5 [+] [-]

, 2019-02-14 19:00, pirms 5 gadiem
Rīgas Dinamo vajadzētu sākt domāt laicīgi par līgumiem uz nakamo/jām sezonām..... Videls, Maione, makmilans..... šie ir Galvenie rezultāta veidotāji no ārzemniekiem..... Ja laicīgi dinamo izteiku piedāvājumu būtu kaut maza bet tomēr cerība ka kāds no leģionāriem paliktu...... bet ja stieps gumiju 99.9% kāds cits daudz turīgāks klubs viņus nopirks,..... ehh, nekad nedomā laicīgi par priekšdienām, tapēc arī Play offi nav..... šogad ir cerības, pat ja netiksim, tomēr sezona puslīdz laba lai vai kā beigsies

  +2 [+] [-]

, 2019-02-14 19:08, pirms 5 gadiem
Nē, viss ir atkarīgs no jums. Ja grib spēlēt plovos, jābalstās uz savu sniegumu, nevis uz citu neveiksmēm

     [+] [-]

, 2019-02-14 19:09, pirms 5 gadiem
A,ko viņš lēkāja kopā ar Mūsu tenisistēm?Tas nu gan bija stulbi no''tovarišča''puses.......vecums nenāk viens...

  +4 [+] [-]

, 2019-02-14 19:37, pirms 5 gadiem
Savickis: " ... taču ne viss atkarīgs no mums"

nja nabaga nemotivētie Slovan un Minska neatļāvās uzdāvināt uzvaru kundziņiem ..

  +1 [+] [-]

, 2019-02-14 20:23, pirms 5 gadiem
Aleksandrs fon den Grafīts rakstīja: Nadeždas potenciāls uzreiz būs redzams, ja nesaglabās Videlu, Majoni, Dārziņu vai neparakstīs līdzvērtīgus vai labākus spēlētājus.
Videlu, Majoni jā! Dārziņš jau bijis ne pārāk veiksmīgās leģionāra gaitās.Diez vai viņš vēl kur dosies!

  -1 [+] [-]

, 2019-02-14 21:34, pirms 5 gadiem
Ko gan čekists Jura var solīt, ja no viņa nekas nav atkarīgs, ja nu vienīgi no viņa spējas ielīst pakaļā rangā augstākstāvošiem čekistiem Maskavā.

  -1 [+] [-]

, 2019-02-14 22:29, pirms 5 gadiem
Nākamā gada atkal čekas aģents Jurim jābrauc uz Maskavu jārapo uz ceļiem, lai iedotu naudu