Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2492, Did:0, useCase: 3

Sieviešu kērlinga turnīrā trīs sagrāves

Kristaps Pildiņš
Kristaps Pildiņš

Sieviešu kērlinga turnīrā trīs sagrāves
Dānijas kērlingistes beidzot izcīnīja pirmo uzvaru olimpiskajā turnīrā Sočos
Foto: AFP/Scanpix

Šodien aizvadīta Soču olimpisko spēļu sieviešu kērlinga turnīra septītā kārta, kuras ietvaros norisinājās četras spēles. Trīs no tām beidzās ar graujošu rezultātu, pie uzvaras tiekot Ķīnas, Lielbritānijas un Dānijas izlasēm.

Šodien sieviešu kērlinga turnīrā tika aizvadītas septītās kārtas spēles. Vienā no spēlēm tikās divas šī turnīra pastarītes, ASV un Dānijas komandas. Amerikānietes vakar vakarā tika pie savas pirmās uzvaras, bet šodien piedzīvoja sagrāvi. Dānijas izlase vakar vakarā izlaida uzvaru pret Zviedriju, bet šajā mačā beidzot spēja izcīnīt pirmo uzvaru ar rezultātu 9:2.

Ar graujošu rezultātu noslēdzās vēl divas spēles. Divu Āzijas valstu duelī Ķīna līdz astotajam endam bija izvirzījusies vadībā pret Dienvidkoreju ar 11:3, mačam līdz ar to arī noslēdzoties. Tikmēr līdzīgi iesākusies spēle starp Lielbritānijas un Japānas izlasēm beidzās ar britu kērlingistu pārliecinošu uzvaru. Septītajā endā skotu kērlingistes guva uzreiz piecus punktus, atnesot Lielbritānijas komandai trešo uzvaru - 12:3.

Ar trīs uzvarām olimpisko turnīru iesākusī Šveice šodien piedzīvoja trešo neveiksmi pēc kārtas. Šveicietēm pretī stājās Krievijas valstsvienība, kas lieliski izmantoja savas iespējas. Trīs endos, kuros krievietēm bija pēdējais akmens, tika gūti divi punkti, kamēr Šveices komanda nevienā no endiem nespēja gūt vairāk par vienu punktu. Mača gala rezultāts - 6:3.

Kērlings, pamatturnīrs, sievietes

V.ValstsU-Z
1.Kanāda5-0
2.Zviedrija4-1
3.Ķīna3-2
3.Lielbritānija3-2
5.Krievija3-3
5.Šveice3-3
7.Japāna2-3
7.Dienvidkoreja2-3
9.Dānija1-5
9.ASV1-5

Izmantotie resursi:
Sochi 2014 Olympics - Olympic Tickets, Sports...

     [+] [-]

, 2014-02-14 15:48, pirms 11 gadiem
Viss kā pēc notīm! Izskatās, ka būs vajadzīgas pārspēles par tikšanu 4-niekā, jo interesantāk.....

     [+] [-]

, 2014-02-14 15:54, pirms 11 gadiem
Šodien Eva bija lieliskā formā, pārliecinoši labākā spēlētāja laukumā. Tos 5 akmeņus, ko Lielbritānija vinnēja 7. endā, bija uz Japānas pēdējo akmeni.

Krievietes beidzot aizvadīja labu spēli, tiešām, kā rakstā rakstīts, izmantoja savas iespējas tikt pie diviem akmeņiem (vienreiz gan bija iespēja pie trim, bet mazliet kļūdījās). Visā visumā interesants turnīrs, cerams, ka tiešām, kā šobrīd izskatās, būs pārspēles