Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Capitals" uzbrucējam Obē-Kubelam par bīstamu spēka paņēmienu diskvalifikācija

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Capitals" uzbrucējam Obē-Kubelam par bīstamu spēka paņēmienu diskvalifikācija
Nikolā Obē-Kubels. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vašingtonas "Capitals" uzbrucējs Nikolā Obē-Kubels saņēmis trīs spēļu diskvalifikāciju par spēka paņēmienu galvas rajonā.

Piektdienas spēlē Vašingtonas "Capitals" savā laukumā ar 5:1 pieveica Tampabejas "Lightning", bet cīņa pašā otrās trešdaļas ievadā beidzās mājinieku uzbrucējam Nikolā Obē-Kubelam, kurš ar bīstamu spēka paņēmienu uz ledus atstāja sāncenšu aizsargu Kelu Futu.

Notikušo izskatījis NHL Spēlētāju drošības departaments, kas lēmis piespriest trīs spēļu diskvalifikāciju par nelegālu spēka paņēmienu galvā. Obē-Kubels šajā periodā nedrīkst saņemt algu, tādējādi 16 tūkstoši dolāru tiks novirzīti Spēlētāju ārkārtas palīdzības fondam.

26 gadus vecais uzbrucējs pagājušajā sezonā kopā ar Kolorado "Avalanche" izcīnīja Stenlija kausu, turklāt svinību laikā viņš pamanījās trofejā atstāt pamatīgu nospiedumu. Starpsezonā Obē-Kubels pievienojās Toronto "Maple Leafs", bet pēcāk tika iekļauts neaizsargāto spēlētāju sarakstā, un no tā viņu izraudzījās "Capitals".

Visas NHL spēļu tiešraides pieejamas "Viaplay" platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/capitals-a...