Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Ostapenko un Kičenoka Indianvelsā pārsteidz galvenās favorītes un sasniedz pusfinālu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ostapenko un Kičenoka Indianvelsā pārsteidz galvenās favorītes un sasniedz pusfinālu
Aļona Ostapenko. Foto: AFP/Scanpix

Aļona Ostapenko kopā ar Ukrainas tenisisti Ludmilu Kičenoku prestižā Indianvelsas WTA 1000 ceturtdaļfinālā ar 2:6, 6:4, 10:8 uzvarēja ar pirmo numuru izsētās čehietes Barboru Krejčīkovu un Kateržinu Sinjakovu.

Ranga pirmajās divās vietās esošās čehietes šogad uzvarējušas četros turnīros, ieskaitot "Roland Garros" un Tokijas olimpiskās spēles.

Aļona Ostapenko rangā ir 33. vietā, bet Kičenoka ieņemt 45. pozīciju. Viņas šogad septīto reizi spēlē kopā, pirmoreiz tiekot tālāk par ceturtdaļfinālu, šajā stadijā iepriekš apstājoties Dubaijā un Maiami.

Arī Indianvelsā veidojās tāds rezultāts, taču Ostapenko ar pārinieci izdevās uzvarēt no seta un breika deficīta (2:6 un 0:2). Viņas supertaibreikā bija vadībā lielāko daļu (izņemot 1:1 un 5:5).

Uzvara tika nodrošināta ar otro mačbumbu. Pirmā bija pie 9:7 uzņemšanā, un Kičenoka bumbiņu raidīja tīklā. Ostapenko realizēja otro iespēju, ar diagonālo apvedošo sitienu bumbiņu raidot garām Krejčīkovai pēc tam, kad Sinjakova nedraudīgi atsita Aļonas otro servi.

Iekļūšana pusfinālā dod 390 reitinga punktus. Ostapenko ir vienīgā tenisiste, kura Indianvelsā turpina abus turnīrus.

  +3 [+] [-]

, 2021-10-13 09:09, pirms 3 gadiem
Malacis ,super Aļona!!!

     [+] [-]

, 2021-10-13 12:30, pirms 3 gadiem
Šo spēli neredzēju, bet jau agrāk ievēroju, ka Aļonai ar Kičenoku labi sapas.