Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

''Ķekava'' Nacionālās līgas sastāvā iekļauj olimpiskos čempionus Miezi un Čavaru

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Ķekava'' Nacionālās līgas sastāvā iekļauj olimpiskos čempionus Miezi un Čavaru
Nauris Miezis. Foto: olimpiadef64.lv

Basketbola komanda ''Ķekava'', kura gaidāmajā sezonā piedalīsies pēc spēka otrajā basketbola čempionātā jeb Nacionālajā līgā, savā sastāvā pieteikusi divus 3x3 olimpiskos čempionus - Nauri Miezi un Agni Čavaru, kuri vienību pārstāvējuši arī iepriekš.

Jau iepriekš tika ziņots, ka viens no 3x3 olimpiskajiem čempioniem Kārlis Lasmanis pieteikts ''Kandavas/Anzāģes'' komandas sastāvā Nacionālās līgas čempionātā, kas ir pēc spēka otrā basketbola līga Latvijā.

Bez Lasmaņa vēl divi citi olimpisko čempionu komandas spēlētāji atrodami kādas komandas sastāvā Nacionālajā līgā. ''Ķekava'' savā sastāvā pieteikusi Nauri Miezi un Agni Čavaru. Abi basketbolisti jau iepriekš pārstāvējuši šo komandu pēc spēka otrajā basketbola līgā. Miezis kopš 2016. gada bijis viens no Ķekavas līderiem, rezultatīvāko sezonu aizvadot 2018./2019. gadā, kad vidēji guva 25.1 punktu. Čavars Ķekavā spēlēja gan 2016./2017. gadā, gan 2017./2018. gada sezonā. Ja pirmajā gadā spēlētājs vidēji izcēlās ar 12.6 punktiem un 10.5 atlēkušajām bumbām, tad otrajā ar 10.4 punktiem un 8.5 atlēkušajām bumbām.

Sastāvā iekļauts arī Edgars Štelmahers, kurš karjeras laikā spēlējis Latvijas basketbola līgā ''Jēkabpils'', ''Jūrmalas'' un ''Ventspils'' rindās, Elvijs Mičulis, kā arī vairāki jaunie basketbolisti. ''Ķekava'' spēlēs Rietumu divīzijā un pirmo spēli Nacionālajā līgā aizvadīs 21. septembrī, kad savā laukumā uzņems ''Tukums/TSS'' vienību.

Izmantotie resursi:
Latvijas Basketbola savienība

     [+] [-]

, 2021-09-13 20:52, pirms 3 gadiem
Normāli, uzspēlēs ar sava līmeņa čaļiem