Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Lestera nopērk Dānijas izlases aizsargu Vestergoru, van Deiks pagarina līgumu

Agris Suveizda

Lestera nopērk Dānijas izlases aizsargu Vestergoru, van Deiks pagarina līgumu
Janniks Vestergors. Foto: AP/Scanpix

Anglijas futbola klubs "Leicester" pavēstījis par trīs gadu līguma parakstīšanu ar Dānijas valstsvienības centra aizsargu Janniku Vestergoru, kurš iepriekšējās trīs sezonas pavadīja citā Premjerlīgas komandā "Southampton".

"Leicester" pārejas maksu neizpauda, taču britu mediji lēš, ka 29 gadus vecais dānis klubam, kas vismaz līdz gada beigām palicis bez franču centra aizsarga Veslē Fofanā, izmaksājis 15 miljonus sterliņu mārciņu jeb 17,6 miljonus eiro. Aizvadītajā Premjerlīgas sezonā Vestergors 30 spēlēs guva trīs vārtus un Premjerlīgas karjerā 72 mačos ir izcēlies četras reizes. "Southampton" viņu 2018. gadā iegādājās par 25 miljoniem eiro.

Profesionālo karjeru Vestergors sāka Vācijas klubā "Hoffenheim", kas viņu 2015. gadā par četrarpus miljoniem pārdeva Brēmenes "Werder", bet jau pēc gada dānis par 12,5 miljoniem nokļuva Menhengladbahā. Vācijas Bundeslīgā Vestergors aizvadīja 185 spēles un guva 14 vārtus. Dānijas izlasē viņa rēķinā ir 28 spēles un vieni vārti, un Eiropas čempionātā Vestergors piedalījās visās sešās Dānijas izlases spēlēs, palīdzot komandai sasniegt pusfinālu.

Cits bijušais "Southampton" centra aizsargs Virdžils van Deiks līdz 2025. gadam pagarinājis līgumu ar "Liverpool", kas viņu pirms trīsarpus gadiem nopirka par 84,5 miljoniem eiro. 30 gadus vecais van Deiks jūlija izskaņā pārbaudes spēlē pret Berlīnes "Hertha" atgriezās laukumā pirmoreiz kopš 17. oktobra derbija pret "Everton" (2:2), kurā viņu savainoja sāncenšu vārtsargs Džordans Pikfords. Van Deiks "Liverpool" rindās Premjerlīgā ir aizvadījis 95 spēles un guvis 10 vārtus. Nīderlandes izlasē van Deikam 38 spēlēs ir četri vārti.

izmantotie resursi:
https://www.lcfc.com/news/2213716/l...
https://www.liverpoolfc.com/news/fi...

     [+] [-]

, 2021-08-14 00:17, pirms 3 gadiem
Tiesnesis arī klauns