Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2921, Did:0, useCase: 3

Kastaņam traumas dēļ Eiropas čempionāts beidzies pēc vienas spēles

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Kastaņam traumas dēļ Eiropas čempionāts beidzies pēc vienas spēles
Timotī Kastaņs. Foto: AP/Scanpix

Beļģijas izlasei pēc uzvaras pār Krieviju ar 3:0 2020. gada Eiropas futbola čempionāta pirmajā mačā traumu dēļ notikušas korekcijas sastāvā. Divkārša orbītas kaula lūzuma dēļ čempionāts noslēdzies Timotī Kastaņam. Savainojumu futbolists guva mača 27. minūtē, saskrienoties ar Daleru Kuzņakovu.

Sestdien pirmo uzvaru 2020. gada Eiropas čempionātā futbolā svinēja Beļģijas valstsvienība, kura dominēja visa mača gaitā un ar 3:0 apspēlēja Krieviju. 27. minūtē beļģiem bija jāizdara piespiedu maiņa, jo Timotī Kastaņs saskrējās ar Daleru Kuzņakovu, gūstot savainojumu.

Padziļinātās pārbaudēs Kastaņam konstatēts divkāršs orbītas kaula lūzums, kā dēļ aizsargam turnīrs ir priekšlaicīgi noslēdzies. Pēc tam, kad šodien Beļģija atgriezīsies dzimtenē, Kastaņam paredzēta operācija. Par vienu no favorītēm uzskatītajai Beļģijai turnīra ievadā nevar palīdzēt arī Kevins de Breine, kurš guva savainojumu UEFA Čempionu līgas finālā, kā arī Aksels Vitsels.

Beļģijas izlases sastāvā Kastaņs aizvadījis 15 mačus, kuru laikā izcēlies ar diviem vārtiem. Ceturtdien beļģiem paredzēta spēle ar Dāniju, bet grupu turnīru tā noslēgs 21. jūnijā pret Somiju.

Skaties Euro 2020 tiešraides Go3, TV6 un 3+

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2021-06-13 15:29, pirms 3 gadiem
Ar Kuzjajevu saskrējās. Tom, varbū labāk paliksi pie basīša, nevis futenē katru rakstu ar kļūdām?