Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2921, Did:0, useCase: 3

Ēriksens izrakstīts no slimnīcas un apciemojis Dānijas izlasi

Rolands Eliņš

Ēriksens izrakstīts no slimnīcas un apciemojis Dānijas izlasi
Foto: Pool via REUTERS/Scanpix

Dānijas izlases futbolists Kristians Ēriksens pēc sešu dienu medicīniskās aprūpes izrakstīts no Kopenhāgenas slimnīcas, informē Dānijas Futbola federācija.

"Paldies jums visiem par daudzajiem sveicieniem," federācijas paziņojumā citēts Kristians Ēriksens. "Tā bijusi neticama sajūta tos visus redzēt un sajust. Operācija noritēja veiksmīgi, un man viss ir kārtībā, ņemot vērā esošos apstākļus. Tas bija patiešām lieliski satikt puišus pēc lieliskās spēles, ko viņi aizvadīja vakar. Man droši vien to nevajag nemaz teikt, ka es jutīšu viņiem līdzi pirmdienas mačā pret Krieviju."

Ēriksenam slimnīcā tika ievietota ierīce (ICD), kas būs savienota ar viņa sirdi un palīdzēs regulēt tās darbību brīžos, kad tās darbība būs ārpus normas. Pēc šīs operācijas viņš varējis slimnīcu atstāt pēc tajā pavadītām sešām dienām un apciemojis Dānijas izlasi, kurai tagad nākamā spēle būs 21. jūnijā. Pēc satikšanās ar komandas biedriem Ēriksens kopā ar ģimeni atgriezies mājās.

Ēriksens Eiropas čempionātu futbolā sāka Dānijas izlases sastāvā, taču pirmajā mačā pret Somiju laukumā saļima, un vēlāk Dānijas izlases ārsts apliecināja, ka viņa sirds uz brīdi bija apstājusies, taču Ēriksens saņēma laicīgi mediķu palīdzību un atguvās.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2021-06-19 16:55, pirms 3 gadiem
Piekriitu tam SC lietotaajam, kursh paarkopeeja kaadu tviitu sakot, ka Euro 2020 uzvareetaajs jau ir zinaams - tie dakteri, kas tur bija, un pievienotu, protams, arii pashu Eriksenu.