Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Florentino Peress uz sesto termiņu pārvēlēts "Real Madrid" prezidenta krēslā

Agris Suveizda

Florentino Peress uz sesto termiņu pārvēlēts "Real Madrid" prezidenta krēslā
Florentino Peress. Foto: EPA/Scanpix

Spānijas superkluba "Real Madrid" prezidenta amatā vēl uz četriem gadiem pārvēlēts 74 gadus vecais Florentino Peress, kura vadībā futbola un basketbola sekcijās izcīnīti 47 tituli. Peress bija vienīgais kandidāts.

Peress pirmoreiz "Real Madrid" prezidenta krēslā sēdās 2000. gada vasarā – neilgi pēc tam, kad klubs bija kļuvis par Čempionu līgas kausa īpašnieku futbolā un Spānijas čempionu basketbolā. Peress nostrādāja līdz 2006. gada februārim, bet 2009. gada vasarā atgriezās amatā un tajā ir joprojām. Šis būs Peresa sestais termiņš.

Peresa vadībā "Real Madrid" futbola un basketbola pieaugušās komandas izcīnījušas 47 titulus. 26 no tiem ir futbola rēķinā – pa pieciem Čempionu līgas kausiem, Pasaules klubu kausiem, Spānijas tituliem un Spānijas Superkausiem, četri UEFA Superkausi un divi Karaļa kausi. Savukārt basketbolā ir 21 tituls – pa sešiem Spānijas tituliem, Karaļa kausiem un Spānijas Superkausiem, divi Eirolīgas tituli un viens Starpkontinentālais kauss.

TV3 Sport Open - vēl vairāk sporta Tavā TV ekrānā!

Spānijas futbola čempionātā "Real Madrid" pašlaik ieņem otro vietu, par punktu atpaliekot no Madrides "Atletico", bet Čempionu līgā ir soli no pusfināla, pirmajā ceturtdaļfināla spēlē mājās ar 3:1 apspēlējot "Liverpool". Rītvakar Liverpūlē arvien nāksies iztikt bez komandas kapteiņa Serhio Ramosa, kurš gan ārstē savainojumu, gan nupat arī inficējies ar Covid-19. Savukārt Spānijas basketbola čempionātā "Real Madrid" ir regulārās sezonas līdere, zaudējot tikai vienā no divdesmit deviņām spēlēm, bet Eirolīgas regulārajā sezonā tika iegūta sestā vieta.

Izmantotie resursi:
https://www.realmadrid.com/noticias...

     [+] [-]

, 2021-04-13 14:03, pirms 3 gadiem
Tiešām viņš pirmoreiz par prezidentu kļuva 2020. gada vasarā? Tad jau diezgan īsi viņiem tie termiņi, ja paspējis mazāk kā gada laikā tik daudzus aizvadīt.

     [+] [-]

, 2021-04-13 14:54, pirms 3 gadiem
buuuuuuuuuuuu