Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Sabres" bez komandas zvaigznes Aikela palikusi uz ilgāku laiku

Rolands Eliņš

"Sabres" bez komandas zvaigznes Aikela palikusi uz ilgāku laiku
Džeks Aikels. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Bufalo "Sabres", kas jau atkal aizvada neveiksmju pilnu sezonu, apstiprinājis, ka uzbrucējs Džeks Aikels nespēlēs ilgāku laiku, tiesa, komandas galvenais treneris Ralfs Krīgers atteicās sīkāk paskaidrot Aikela savainojuma nianses un apstiprināt, vai Aikels šosezon vēl atgriezīsies laukumā.

Džeks Aikels izlaida divas iepriekšējās "Sabres" spēles, kas tika skaidrots ar ķermeņa augšdaļas savainojumu. Tika norādīts, ka viņš varētu nespēlēt 7-10 dienas, taču šodienas komandas galvenais treneris norādīja, ka jārēķinās ar krietni ilgāku Aikela nespēlēšanas laiku.

"Es teiktu, ka viņš pārskatāmā nākotnē spēlēt nevarēs," teica Ralfs Krīgers. "Viņa savainojuma rakstura dēļ mēs nevaram noteikt konkrētu atgriešanās datumu, taču paredzam, ka tas būs ilgāk nekā plānots."

Aikels šosezon piedalījies 21 spēlē un guvis 18 punktus, kas ir trešais labākais rādītājs komandā, tiesa, viņam pagaidām tikai divi vārtu guvumi. Ar vārtu gūšanu gan īpaši nav veicies visai Bufalo komandai, kurai šosezon savainojuma dēļ jāiztiek bez latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona – "Sabres" 25 spēlēs guvusi tikai sešas uzvaras un ieņem pēdējo vietu divīzijā.

"Sabres" trenerim tika vaicāts, vai Aikels varētu izlaist visu sezonu: "Godīgi sakot, mēs neesam droši, Zinām, ka tas prasīs laiku, bet ne to, cik ilgu. Neviens šajā līgā specifiski nestāsta par savainojumiem, ja vien tie nenozīmē sezonas beigas. Ja Aikela situācija līdz tam nonāks, tad arī par to runāsim citādi."

"Sabres" savu nākamo spēli aizvadīs jau šonakt, vēlreiz tiekoties ar Teodora Bļugera pārstāvēto Pitsburgas "Penguins".

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/buffalo-sa...