Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gabovs tuvu līgumam, Maksimenko uzvara

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Gabovs tuvu līgumam, Maksimenko uzvara
Vladislavs Gabovs
Foto: beroe.bg

Šodien pārbaudes spēli aizvadījis Vladislavs Gabovs, kurš esot tuvu līgumam ar Krievijas klubu Saratovas "Sokol". Nīderlandē svarīgu uzvaru izcīnījusi Vitālija Maksimenko "VVV Venlo" - mūsu malējais aizsargs nospēlēja visas 90 minūtes.

Pārbaudes FNL turnīrā Turcijā savā starpā šodien tikās Oļega Laizāna Krasnojarskas "Enisey" un pārbaudāmā Vladislava Gabova Saratovas "Sokol". Abas komandas abus puslaikus aizvadīja ar dažādiem sastāviem, bet mūsu futbolisti aci pret aci tikās, jo abi spēlēja 1.puslaikā. Šīs 45 minūtes ar 1:0 uzvarēja "Enisey", ar šādu rezultātu beidzās arī visas spēle. Gabovs teksta tiešraidē atzīmēts ar vairākām aktīvām darbībām - nopelnītiem stūra sitieniem un standartsituācijām.

Lai gan Gabova komanda zaudēja, ir pamatotas cerības, ka mūsu malējais aizsargs parakstīs līgumu ar Krievijas pēc spēka 2.līgas klubu "Sokol". Pēc šīs dienas spēles "Sokol" treneris Igors Čugainovs uz jautājumu, vai četri pārbaudāmie (tostarp Gabovs) atbraukuši pārbaudīties vai parakstīt līgumu, viņš sacīja: "Principā visi četri atbraukuši parakstīt līgumus, taču vēl paskatīsimies. Šobrīd vācam spēlētājus, mans uzdevums - nokomplektēt komandu."

Saratovas "Sokol" pēc 21 kārtas (no 34) ieņem 12.vietu (no 18) - līdz "play-off" zonai (par tikšanu Premjerlīgā) trūkst 14 punktu, bet izkrišanas zona ir piecu punktu attālumā. Krievijas Nacionālās līgas turnīrs atsāksies 14.martā, kad "Sokol" uzņems "Sakhalin".

Nīderlandes pēc spēka 2.līgā šovakar tika aizvadītas vairākas 25. kārtas (no 38) spēles, un Vitālija Maksimenko "VVV Venlo" svarīgā mačā izbraukumā tikās ar "Almere City". Lai gan Maksimenko komanda pirms šīs kārtas ieņēma 11.vietu, bet "Almere City" 7.vietu, abas vienības šķīra tikai viens punkts. "VVV Venlo", gūstot vārtus 25.minūtē, uzvarēja ar 1:0 un savu uzveikto pretinieci tabulā apsteidza. Maksimenko pilna spēle. Tagad "VVV Venlo" pacēlusies uz 8.pozīciju un turpina cīņu par iekļūšanu "play-off".

Tikmēr Latvijas čempiones "Ventspils" "Twitter" kontā pavēstīts, ka Latvijas U-21 izlases malējais pussargs Eduards Tīdenbergs pagarinājis līgumu ar "Ventspili" uz trim gadiem.

Izmantotie resursi:
ПФК "Сокол" Саратов | Главная

  +2 [+] [-]

, 2015-02-14 01:32, pirms 9 gadiem
Gabovs līdzīgi kā Dubra Virslīgas līmeni ir pāraudzis - to parādīja jau pēdējās divas sezonas, kurās abi savās pozīcijās, varētu teikt, bija labākie turnīrā. Laiks pamainīt vidi. Žēl, ka neizdevās noturēties Bulgārijā, bet lai veicas Sokol. It kā tik daudz mūsējo bijis Krievijas 1. līgā, bet kādam beidzot būtu laiks reāli pacīnīties par RPL. Vistuvāk tam bijuši Koļinko un Zjuzins ar Baltiku.

Un atsevišķi gribētos izcelt faktu par Tīdenberga līgumu. Nav biežs tāds gadījums Latvijas futbolā, ka tiek slēgti līgumi uz trim gadiem. Tāpēc tas ir apsveicami un vēlreiz pierāda FKV līmeni un ilgtermiņa domāšanu. To pāsu pirms pāris dienām teicu arī par Jelgavu pēc līguma noslēgšanas ar Diallo. Domāju, ka individuāli veiksmīgais sniegums Sadraudzības kausā U-21 rindās varētu šogad pavērt Eduardam durvis uz FKV pamatsastāvu.

  +1 [+] [-]

, 2015-02-14 09:03, pirms 9 gadiem
Par Eduardu prieks un par šo pašu faktu prieks,ka vietējie futbola audzēkņi sāk izcīnīt vietu savā klubā.Cerams,ka šī tendence tikai turpināsies.

  +1 [+] [-]

, 2015-02-14 13:51, pirms 9 gadiem
algun, nieks vien ir, salīdzinot ar Liepāju.