Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

''Amur'' kapteinim pēc piedzīvotā uzbrukuma sezona beigusies

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

''Amur'' kapteinim pēc piedzīvotā uzbrukuma sezona beigusies
Maksims Kondratjevs. Foto: hcamur.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Habarovskas "Amur" aizsargs Maksims Kondratjevs pēc piedzīvotā uzbrukuma šosezon laukumā vairs nedosies, ziņo "Amur" komanda.

Jau ziņojām, ka "Amur" kapteinis Kondratjevs, aizstāvot sievu, cieta un guva smagu galvas traumu. ''30.novembrī notika uzbrukums pret Maksimu Kondratjevu. Incidents notika pie kādas kafejnīcas stāvlaukumā. Aizstāvot sievu, Kondratjevs saņēma spēcīgu sitienu galvas rajonā. Viņš ir pie samaņas, kur viņa stāvoklis tiek vērtēts kā vidēji smags. Tikmēr policijai izdevās aizturēt uzbrucēju, pret kuru ir sākta krimināllieta,” tika teikts hcamur.ru mājas lapā.

Tiek ziņots, ka pēc hospitalizācijas 36 gadus vecajam sportistam tika diagnosticēta atklāta galvas trauma ar smadzeņu edēmas draudiem.

''Tagad Maksima veselības stāvoklī ir vērojama zināma pozitīva dinamika - viņš ir pie samaņas, kontaktējas un mazliet runā,” stāsta ''Amur'' komandas ārsts Jevgēņijs Harčenko. ''Bet viņa stāvoklis joprojām ir diezgan nopietns, kapteinim ir nepieciešams pilnīgs miers. Kas attiecas uz atveseļošanās laiku, tad šī sezona viņam noteikti ir beigusies. Pēc ekspertu domām viņš pie fiziskām aktivitātēm varēs atgriezties ne agrāk kā pēc sešiem mēnešiem.''

Izmantotie resursi:
https://news.sportbox.ru

  -2 [+] [-]

, 2019-12-12 23:02, pirms 4 gadiem

  -2 [+] [-]

, 2019-12-12 23:11, pirms 4 gadiem