Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Ducks" un "Kings" turpina uzvarēt, Draizaitls ar diviem vārtiem izglābj "Oilers"

Rolands Eliņš

"Ducks" un "Kings" turpina uzvarēt, Draizaitls ar diviem vārtiem izglābj "Oilers"
Foto: Winslow Townson-USA TODAY Sports/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā savas uzvaru sērijas turpināja Anaheimas "Ducks" un Losandželosas "Kings" komandas, kamēr Edmontonas "Oilers" ar Leona Draizaitla diviem trešajā periodā gūtajiem vārtiem atspēlējās un pārspēja Bostonu ar 5:3.

# Anaheimas "Ducks" ar uzvaru 7:4 pār līgas jaunpienācēju "Kraken" guva savu sesto panākumu pēc kārtas. Rezultatīvi turpināja spēlēt ASV uzbrucējs Trojs Terijs, kurš guva divus vārtus un veica rezultatīvu piespēli. Viņam tagad ir jau 13 spēles pēc kārtas, kurās viņš guvis vismaz punktu. Kopumā viņam šosezon 14 spēlēs 19 punkti.

# Uzvaru sēriju turpināja arī Losandželosas "Kings", kas ar 2:0 pār "Senators" ierakstīja savā rēķinā septīto panākumu pēc kārtas. Sauso spēli aizvadīja Džonatans Kviks, atvairot visus 34 Otavas hokejistu metienus. Jāpiemin, ka "Senators" šobrīd deviņi spēlētāji iekļauti Covid-19 protokolā un attiecīgi mačā nevarēja piedalīties.

# Sezonas desmito uzvaru 12 spēlēs guva Edmontonas "Oilers", kas ar 5:3 pārspēja Bostonu, lai gan pēc pirmajiem diviem periodiem atradās iedzinējos. Situāciju mainīja Vācijas hokejists Leons Draizaitls, kurš trešajā periodā guva divus vārtus pēc kārtas un panāca 4:3 savas komandas labā.

# Draizaitlam šajā mačā kopā 2+1, un viņš šosezon paspējis sakrāt 26 punktus. Tas ir labākais rādītājs līgā, kamēr viņa komandas biedram Konoram Makdeividam, kuram šonakt viena rezultatīva piespēle, ir 24 punkti.

# Sauso uzvaru guva arī "Capitals", ar 2:0 viesos pieveicot Detroitu. Aleksandram Ovečkinam pie vārtu guvuma šoreiz neizdevās tikt, taču viņam rezultatīva piespēle, turklāt jāizceļ, ka "Capitals" abus savus vārtus guva pirmā perioda vidū desmit sekunžu intervālā, kad precīzi bija Dmitrijs Orlovs un Lārss Ellers.

NHL spēļu rezultāti

KomandasRez.KomandasRez.
Bruins-Oilers3:5Canadiens-Flames4:2
Senators-Kings0:2Devils-Islanders4:0
Penguins-Panthers3:2 PMRed Wings-Capitals0:2
Blues-Predators3:4 PJets-Sharks4:1
Avalanche-Canucks7:1Golden Knights - Wild3:2
Kraken-Ducks4:7

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...