Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Gudļevskis: "Esam smagi strādājoša komanda. Varam uzvarēt un zaudēt jebkuram"

Rolands Eliņš

Gudļevskis: "Esam smagi strādājoša komanda. Varam uzvarēt un zaudēt jebkuram"
Kristers Gudļevskis
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

LETA. Rīgas "Dinamo" ir smagi strādājoša komanda, kas Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) var uzvarēt jebkuru pretinieku, taču kārtīgi nenoskaņojoties, arī zaudēt jebkurai vienībai, uzskata Latvijas kluba vārtsargs Kristers Gudļevskis.

Jau ziņots, ka rīdzinieki otrdien savā laukumā ar rezultātu 4:2 (1:1, 2:0, 1:1) uzvarēja Mika Indraša pārstāvēto Maskavas "Dinamo", izcīnot trešo uzvaru šosezon piecās aizvadītajās spēlēs. Ar septiņiem punktiem Latvijas klubs šobrīd Rietumu konferencē ieņem trešo vietu.

Gudļevskis šosezon ir Rīgas kluba pirmais vārtsargs, otrdienas mačā atvairot 24 no 26 pretinieku metieniem. Viņš tika atzīts par labāko Latvijas kluba rindās.

"Šoreiz bija smagāk psiholoģiski nekā fiziski, jo maskavieši pārāk bieži neapdraudēja manus vārtus, bet tad, kad to darīja, tad bija bīstami, tāpēc visu laiku bija jābūt gatavam," pēc mača aģentūrai LETA par aizvadīto spēli sacīja Gudļevskis.

Viesi rezultātu atklāja jau spēles pirmajā minūtē, izceļoties skaitliskajā vairākumā, taču Rīgas kluba spēlētāji neapjuka, turpinājumā bija labāki un pārņēma iniciatīvu.

"Tad, kad ielaidu pirmos vārtus, neko daudz nedomāju. Man vajadzēja spēlēt savu spēli un vienkārši dot komandai iespēju uzvarēt. Paldies čaļiem, ka viņi saņēmās, jo pēc tā gola mēs spēlējām labāk par pretiniekiem un bijām pelnījuši uzvaru," klāstīja vārtsargs.

Maskavas "Dinamo" abus vārtus guva skaitliskajā vairākumā. "Pirmo viņi labi izspēlēja, bet otros vārtus guva lielajā vairākumā pieci pret trīs, tomēr jā, par vairākumu var viņus uzslavēt," sprieda ripu ķērājs.

Rīgas "Dinamo" sezonu sākusi ļoti labi, kas ļauj atrasties konferences augšdaļā.

"Mēs esam smagi strādājoša komanda. Manuprāt, varam uzvarēt jebkuru komandu, taču droši vien, ka jebkurai arī varam zaudēt. Vienkārši uz katru spēli jānoskaņojas individuāli. Mums jāiet pa vienai spēlei uz priekšu un jāskatās, cik tālu varam tikt," Gudļevskis norādīja, ka pagaidām vēl nevajag spriest par komandas izredzēm ilgākā laika posmā.

Nedēļas nogalē rīdzinieki dosies sezonas tālākajā izbraukumā, jo svētdien viesosies pie Ķīnas kluba Pekinas "Kunluņ Red Star", pirmdien spēlēs pret Habarovskas "Amur", bet trešdien viesosies pie Vladivostokas "Admiral" komandas.

Gudļevskis savulaik jau ir viesojies Habarovskā, taču pirmo reizi spēlēs Ķīnā, līdz ar to viņu gaida jauna pieredze.

"Par izbraukumiem saka - ir labi, ja izdodas paņemt 50% punktu. Ceru, ka mēs varēsim dabūt arī vairāk," optimistisks bija vārtsargs, kurš šosezon piecās spēlēs ir atvairījis 93,2% pretinieku metienu, vidēji mačā ielaižot divas ripas, vienā mačā paliekot "sausā".

Izmantotie resursi:
LETA

  +4 [+] [-]

, 2018-09-12 14:11, pirms 6 gadiem
Gudłevskis malacis. Abi ar Dzierkalu atguva man ticību tam klubam

     [+] [-]

, 2018-09-12 15:10, pirms 6 gadiem
Jebkurai zaudēt gan nav labi!😁

  +1 [+] [-]

, 2018-09-12 15:12, pirms 6 gadiem
Ābols paņēmis no Boba dažas lietas un pārnesis uz Dinamo. Domāju, te arī varētu būt veiksmes iemesls

  +6 [+] [-]

, 2018-09-12 15:16, pirms 6 gadiem
Gūdijs ASV labi iemācījies runāta ar presi .

  +2 [+] [-]

, 2018-09-12 15:19, pirms 6 gadiem
OILER1981 rakstīja: Ābols paņēmis no Boba dažas lietas un pārnesis uz Dinamo. Domāju, te arī varētu būt veiksmes iemesls
Tā tas varētu būt. Bet es teiktu, ka tas ir viens no veiksmes iemesliem. Vēl vienu iemeslu var minēt, ka RD šobrīd ir ļoti saliedēts kolektīvs - visi viens par otru sitas.
Vēl atsevišķi gribas pieminēt vakardienas maču - jau pirmajā minūtē ielaidām un nonācām iedzinējos ar 0:1, bet nu no malas izskatījās, ka tas mūsu komandu galīgi nebija iedragājis, visi mierīgi spēlēja tālāk, nepanikoja, bet darīja, to kas jādara - spēlēja tālāk tā it kā būtu 0:0, par ko arī tika atalgoti. Kaut pāris iepriekšējās sezonās būtu bijis tāpat...

  +1 [+] [-]

, 2018-09-12 16:10, pirms 6 gadiem
kurš sastādīja kalendāru gan jau krievs kāds?Vnk man patīk 4ās dienās trīs spēles un tagad nākošā spēle tikai pēc 5 dienām,aizvakar skatījos tabulu un domāju kāpēc TraHtors ir tik zemu,bet tad pamanīju ka visas komandas jau ir aizvadījušas 4-5 spēles kamēr viņi tikai 2as! Neticu tam ka nekādīgi nevarēja iztaisīt pus līdz normālu kalendāru ka katrai komandai starp katru spēli ir 1-2 brīvas dienas un ne vairāk!

  +1 [+] [-]

, 2018-09-12 16:24, pirms 6 gadiem
Uzvarēt varat, bet pie zaudēšanas vēl jāpiestrādā, to noteikti var uzlabot!

     [+] [-]

, 2018-09-12 16:36, pirms 6 gadiem
Tiesham tik smagi jaastraadaa, lai varetu zaudet jebkuram?

  -3 [+] [-]

, 2018-09-12 16:43, pirms 6 gadiem
Shed rakstīja: Tiesham tik smagi jaastraadaa, lai varetu zaudet jebkuram?
Paspīdēji ar asprātību, dunduk?

  -3 [+] [-]

, 2018-09-12 17:13, pirms 6 gadiem
lagoss rakstīja: kurš sastādīja kalendāru gan jau krievs kāds?Vnk man patīk 4ās dienās trīs spēles un tagad nākošā spēle tikai pēc 5 dienām,aizvakar skatījos tabulu un domāju kāpēc TraHtors ir tik zemu,bet tad pamanīju ka visas komandas jau ir aizvadījušas 4-5 spēles kamēr viņi tikai 2as! Neticu tam ka nekādīgi nevarēja iztaisīt pus līdz normālu kalendāru ka katrai komandai starp katru spēli ir 1-2 brīvas dienas un ne vairāk!
NHL ir tieši tāds pats kalendārs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-09-12 19:26, pirms 6 gadiem
Asais_Nazis rakstīja: Gudļevskis ir patiesais Latvijas hokeja mūris, A. Irbe viņam ūdeni var pienest
Nu ta var pateikt tikai pilnigs diletants, kam par hokeju nav vispar nekadas sajegas! Irbe ir Latvijas hokeja legenda, kurs jau ir beidzis karjeru. Un bez Gudlevska Latvijai ir vel vairaki teicami vartsargi - Merzlikins, Punnenovs, Kivlenieks, Kalnins, mos vel kads, ko atruma piemirsu. Ne par velti Latviju nereti sauc par hokeja vartsargu zemi.
Starp citu, Kalnins sis dienas macam pret SKA atkal ir pieteikts ka pirmais numurs, bet Zapolskis rezerve. Treneris acimredzot uzticas Jankam, un vartsargam tas ir arkartigi svarigi. Nebus brinums, ja sezonas gaita Janka pilniba bus Zapolski izkonkurejis.

     [+] [-]

, 2018-09-12 19:38, pirms 6 gadiem
Rīgas "Dinamo" ir smagi strādājoša komanda, kas KHL var uzvarēt jebkuru pretinieku, taču kārtīgi nenoskaņojoties, arī zaudēt jebkurai komandai, uzskata Latvijas kluba vārtsargs Kristers Gudļevskis.
Pa 100% piekrītu Kristeram !
Līdzko Dinamo bišku atlaidīs grožus,tā būs ziepes!
Saprotams,to var pateikt par jebkuru.
Tomēr, vairākas KHL komandas var izbraukt uz spēlētāju individuālās meistarības rēķina + atstrādāta spēle vairākumā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja