Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Daniels un Bruno Lielbārdis devušies ceļā uz Franciju

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Daniels un Bruno Lielbārdis devušies ceļā uz Franciju
Brāļu Lielbāržu ekipāža Gdaņskā. Foto: Fimsidecarcross.com/

Nedēļas nogalē, 13. un 14. jūlijā Francijā, norisināsies pasaules čempionāta septītais no desmit posmiem blakusvāģu motokrosā. Tajā startēs arī Daniels un Bruno Lielbārži.

''Esam devušies ceļā uz Franciju. Pašsajūta ir laba. Esam noskaņojušies kaujinieciski. Francijā, “Iffendic” mototrasē, vēl neesam braukuši, bet pēc video varam spriest, ka trase ir tehniska, daudz kalni un lēcieni. Sestdien veiksmīgi startējām Dobelē, Latvijas čempionātā, kur izmēģinājām dažas lietas Francijas GP posmam, tāpēc treniņu pirms šī pasākuma nebrauksim. Šis jau būs septītais pasaules čempionāta posms, ceram to aizvadīt veiksmīgi,” stāsta Daniels un Bruno Lilbārdis.

Atgādinām, ka pēc pirmajiem sešiem Pasaules čempionāta posmiem, kas risinājušies – Portugālē, Nīderlandē, Francijā, Čehijā, Polijā un Beļģijā, kopvērtējuma tabulas augšgalā ir Beļģijas ekipāža Marvins Vanlušens un Glens Jansenss, kuriem šobrīd ir iegūti 253 punkti. Ar 237 punktiem Daniels un Bruno Lielbārdis šobrīd ieņem otro vietu. Trešajā vietā ekipāža no Nīderlandes Koens Hermanss un Bens van den Bogārts, kuriem kopvērtējumā izcīnīti 212 punkti.

Pasaules čempionāta astotais posms blakusvāģu motokrosā notiks 20. un 21. jūlijā Vācijā.

Informāciju sagatavoja:
Luīze Vīksna (LaMSF preses sekretāre).

     [+] [-]

, 2024-07-12 16:02, pirms 2 mēnešiem
Lai viss saiet!!!