Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2921, Did:0, useCase: 3

Anglijas treneris Sautgeits: "Pilnībā uzņemos atbildību par pendeļu sēriju"

Agris Suveizda

Anglijas treneris Sautgeits: "Pilnībā uzņemos atbildību par pendeļu sēriju"
Gerets Sautgeits mierina Bukajo Saku. Foto: AFP/Scanpix

Anglijas futbola izlase pirmoreiz spēlēja Eiropas čempionāta finālā un jau otrajā minūtē izvirzījās vadībā, tomēr neizturēja Itālijas spiedienu (1:1) un pārsvaru nenoturēja arī pēcspēles sitienu sērijā. Anglija nerealizēja trīs pendeles pēc kārtas, kļūdoties 23 gadus vecajam Markusam Rešfordam, 21 gadu vecajam Džeidonam Sančo un 19 gadus vecajam Bukajo Sakam. Viņi visi devās uz maiņu, turklāt Rešfords un Sančo – pagarinājuma pēdējā minūtē ar skaidru mērķi palīdzēt tieši pendeļu sērijā.

"Tā ir mana atbildība," teica Sautgeits, kurš "Euro 1996" pusfinālā pret Vāciju pats pieļāva izšķirošo kļūdu no 11 metru atzīmes. "Es izvēlējos puišus, kuri sitīs. Jau teicu spēlētājiem, ka viņi netiks pamesti vieni paši – mēs uzvaram un zaudējam kā komanda. Tas bija mans lēmums uzticēt Sakam izšķirošo pendeli, un tā pilnībā ir mana atbildība. Ne viņa vai Markusa, Džeidona. Treniņos to visu atstrādājām un nonācām tieši līdz šādai sitēju secībai. Zinājām, ka viņi bija labākie sitēji starp tiem, kuri bija palikuši laukumā. Protams, šāds zaudējums ir sirdi plosošs, bet puiši par to nav jāvaino."

Sautgeits neuzskata, ka Rešfords un Sančo kļūdījušies tādēļ, ka laukumā izlaisti tik vēlu un bijuši auksti: "Tas allaž ir risks, taču uzbrūkošie spēlētāji šādās situācijās ir jālaiž laukumā vēlu – citādi ir risks zaudēt jau pagarinājumā. Saka ir brīnišķīgs puika. Viņš šajā turnīrā bija zvaigzne, un viņš arī karjeras turpinājumā būs zvaigzne. Mums viņš ir jāatbalsta un viņam jāpalīdz. Viņš ar savu sniegumu šajā turnīrā ir pelnījis lielu atzinību."

"Pēc spēles apraudzīt puišus ģērbtuvē atnāca arī princis Viljams un pelnīti pateicās viņiem par paveikto. Teicu, ka mums nav ko nožēlot. Puišiem turnīrs ir jāpamet ar augstu paceltu galvu – viņi ir paveikuši vairāk, nekā jebkura cita Anglijas izlase ir spējusi iepriekšējo 50 gadu laikā. Arī Itālija ir pelnījusi uzslavas – tā ir lieliska komanda. Viņi ar bumbu izrīkojās nedaudz labāk par mums un bija gana labi aizsardzībā, lai liegtu mums kaut ko izveidot. Pēc gūtajiem vārtiem varējām labāk spēlēt ar bumbu un ļāvām radīt pārāk lielu spiedienu."

Izmantotie resursi:
https://www.theguardian.com/footbal...

1 2 3 82 komentāri

  +5 [+] [-]

, 2021-07-12 10:05, pirms 3 gadiem
Princis Viljams ienāca ģērbtuvēs ne tikai tāpēc, ka ir princis, bet ir arī FA prezidents...varbūt Sautgeitu atstās amatā....ja nebūtu atnācis, tad izlasi gan gaidītu lielas pārmaiņas...tagad nekas daudz nemainīsies...
Slēpts komentārs: Kommaer_inventor
Slēpts komentārs: NAMEJS 9999

  +9 [+] [-]

, 2021-07-12 10:26, pirms 3 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Ņemot vērā kādas izlases uzvarēja angļi ceļā uz finālu, tad viņiem pavisam noteikti nav jānokar galvas. Un arī pašā finālā labi nocīnījās, bet pēcspēles sitienu sērija jau ir ar pamatīgu veiksmes devu.
Muļķības, 11m sērija ir aukstasinība + vārtsarga spēja atvairīt 11niekus. Ir jādomā līdzi, ja izlaid tīņus sist 11m soda sitienus ( lai gan viņi ļoti labi sit treniņos) tad rēķinies stresa situācijā nepieredzējušam cilvēkam notrīcēs kāja ar ļoti lielu iespejamību, tāpēc par veiksmi nevajag runāt. Psiholoģija ir ļoti svarīga, paskaties uz Djokoviču svarīgos brīžos viņš spēlē labāk un aukstasinīgāk, bet tagadējā jaunā paaudze samīžas un sāk stresot kā rezultātā zaudē punktus vieglā, bet atbildīgā situācijā

  +5 [+] [-]

, 2021-07-12 10:36, pirms 3 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Ņemot vērā kādas izlases uzvarēja angļi ceļā uz finālu, tad viņiem pavisam noteikti nav jānokar galvas. Un arī pašā finālā labi nocīnījās, bet pēcspēles sitienu sērija jau ir ar pamatīgu veiksmes devu.
ko tu tur muldi!kāda veiksmes deva?meistarība un viss.ar veiksmi tur nav nekāda sakara
Slēpts komentārs: NAMEJS 9999
Slēpts komentārs: NAMEJS 9999

  +9 [+] [-]

, 2021-07-12 10:46, pirms 3 gadiem
...klau, tas tv6 komentētājs Jānis Pakalns ir adekvāts?..ko nozīmē tie teksti, ka itāļi nozags čempionātu angļiem?...tas ir neitrāls viedoklis?

  +6 [+] [-]

, 2021-07-12 11:06, pirms 3 gadiem
dakots rakstīja: ...klau, tas tv6 komentētājs Jānis Pakalns ir adekvāts?..ko nozīmē tie teksti, ka itāļi nozags čempionātu angļiem?...tas ir neitrāls viedoklis?
Tak zaļu gurķu komentēšana...es aiz viņa neskaitāmajiem "šis te, šo te, šā te..." pat neko daudz vairāk nedzirdēju. Tādi nu ir tie komentētāji kādi ir

  +5 [+] [-]

, 2021-07-12 11:19, pirms 3 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Ņemot vērā kādas izlases uzvarēja angļi ceļā uz finālu, tad viņiem pavisam noteikti nav jānokar galvas. Un arī pašā finālā labi nocīnījās, bet pēcspēles sitienu sērija jau ir ar pamatīgu veiksmes devu.
Otrā ešalona komandas: Ukrainu, Dāniju un vēl pusklibu Vāciju?

  +8 [+] [-]

, 2021-07-12 11:31, pirms 3 gadiem
dakots rakstīja: ...klau, tas tv6 komentētājs Jānis Pakalns ir adekvāts?..ko nozīmē tie teksti, ka itāļi nozags čempionātu angļiem?...tas ir neitrāls viedoklis?
Pusaudzis komentē EČ finālu, kurš pārfanojies par Angliju, nekādu adekvātu un objektīvu viedokli un sakarīgi konstruētus teikumus no šī cilvēka var negaidīt. Arī UFC viņš komentē, bet, ļoti labi ir tas, ka tur viņam ir profesionāls kolēģis - Toms Didriksons, tāpēc Pakalna kungs ir kā fons brīžos, kad Tomam nav ko teikt, tā teikt aizpilda klusumu, tam viņš ļoti labi der, bet nu visādas "pērles" birst arī tad. Cerams, ka no futbola komentēšanas viņu turpmāk turēs pa gabalu.

     [+] [-]

, 2021-07-12 11:45, pirms 3 gadiem
Mjā, es tomēr uzskatīšu, ka "aukstiem" džekiem nevajadzēja dot sist, tāpat Sakam, kas, uznākot uz maiņu, vai nu pārdedzis bija vai arī vienkārši nebija gatavs kapāt uz visiem 100%. Jau pirms Rešforda sitiena sievai teicu, ka tulīt nopūdelēs, to pašu teicu, kad iznāca Saņčo un arī kad Saka. Bija redzams ķermeņa valodā, acīs, uzvedībā, ka nebūs...

  +2 [+] [-]

, 2021-07-12 11:49, pirms 3 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Te der atcerēties kādi pieredzējuši spēlētāji šai EČ aizsita garām un neiesita pēcspēles sitienu. Tas pats Buskets spāņiem, kurš ir pats pieredzējušākais savā izlasē.
Nenoliedzu, ka pēcspēles sitienos meistarībai un psiholoģiskai noturībai ir krietns faktors, bet veiksmei ne tuvu nav tā mazākā nozīme.
A kāpēc lai tur būtu diži lielāks veiksmes faktors kā jebkurā citā spēles situācijā? Es pat teiktu, kā parastās spēles situācijās tur veiksmei ir lielāka loma - var visādi negaidīti rikošeti būt, own goal utt. a te, pendelēs visi apstākļi ir visiem vienādi. No sitēja skatpunkta - ja esi tik aukstasinīgs un meistarīgs, ka vari ielikt devītniekā, tad jautājumu nav vispār. Ja nevari - tad jau situācijā var iesaistīties arī vārtsargs. Nu ja sitēja piemēram aizbliež mākoņos, tad viņš aizbliež mākoņos...kāda tur veiksme vai neveiksme?

  -4 [+] [-]

, 2021-07-12 11:52, pirms 3 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Otrā ešalona komandas: Ukrainu, Dāniju un vēl pusklibu Vāciju?
Ja tā ņem, tad Itālija ceļā uz finālu arī nekādus kalnus negāza. Vienīgi beļģi bija nopietni pretinieki, un tas spēja uzvarēt bez pēcspēles sitieniem.

     [+] [-]

, 2021-07-12 11:53, pirms 3 gadiem
Starp citu - uzkrītoši, ka šajā čempī reti kurš sita augšējos stūros. Agrāk tā tomēr bija tāda diezgan ieraksta prakse. Vakar arī - no 10 sitējiem tikai 2 sita pa augšu.

  +2 [+] [-]

, 2021-07-12 11:54, pirms 3 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Ja tā ņem, tad Itālija ceļā uz finālu arī nekādus kalnus negāza. Vienīgi beļģi bija nopietni pretinieki, un tas spēja uzvarēt bez pēcspēles sitieniem.
Spānija = peramie zēni?

  -3 [+] [-]

, 2021-07-12 11:56, pirms 3 gadiem
killo2000 rakstīja: A kāpēc lai tur būtu diži lielāks veiksmes faktors kā jebkurā citā spēles situācijā? Es pat teiktu, kā parastās spēles situācijās tur veiksmei ir lielāka loma - var visādi negaidīti rikošeti būt, own goal utt. a te, pendelēs visi apstākļi ir visiem vienādi. No sitēja skatpunkta - ja esi tik aukstasinīgs un meistarīgs, ka vari ielikt devītniekā, tad jautājumu nav vispār. Ja nevari - tad jau situācijā var iesaistīties arī vārtsargs. Nu ja sitēja piemēram aizbliež mākoņos, tad viņš aizbliež mākoņos...kāda tur veiksme vai neveiksme?
Ja spēlētājs, kurš savā klubā un izlasē regulāri sit un iesit soda un pēcspēles sitienus, tad vienas neveiksmes gadījumā, aizsit garām vai vārtsargs uzmin, grūti ir nosaukt par nemeistarīgu un psiholoģiski nenoturīgu spēlētāju. Tas ir prasts veiksmes vai neveiksmes faktors.

  -3 [+] [-]

, 2021-07-12 12:00, pirms 3 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Spānija = peramie zēni?
Sorry, bet spāņi pavisam noteikti nebija šī EČ favorītu pulkā.
Tikai vienā spēlē tie parādīja pārliecinošu sniegumu, jo uzvarēja Slovākiju, un tā ielēca pēdējā vagonā uz izslēgšanas spēlēm. Pārējās visas spēles mocījās uz velna paraušanu.

     [+] [-]

, 2021-07-12 12:04, pirms 3 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Sorry, bet spāņi pavisam noteikti nebija šī EČ favorītu pulkā.
Tikai vienā spēlē tie parādīja pārliecinošu sniegumu, jo uzvarēja Slovākiju, un tā ielēca pēdējā vagonā uz izslēgšanas spēlēm. Pārējās visas spēles mocījās uz velna paraušanu.
Tu nopietni? Tas, ka viņi pirmajās 2 spēlēs neko nesasita bija vnk anomālija. Paskaties Spāņu xG reitingus, viņiem jau pirmajās 2 spēlēs bija k-kādu 5 goli jāsaliek. Pret tiem pašiem itāļiem spāņi izskatījās labāk. Es saprotu, ka cilvēkiem nepatīk spāņu bumbošanās stils, bet nenovērtēt spāņu spēku gan ir muļķīgi.

Mani tagad interesē kuras komandas tad bija EČ favorītu lokā? Teiksim pēc grupu spēlēm mans TOP3 bija Itāļi, Spāņi, Beļģija.

  +3 [+] [-]

, 2021-07-12 12:08, pirms 3 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: A, tad jau Mbape ir galīgi nemeistarīgs spēlētās, ja reiz neiesita savu pēcspēles sitienu Šveicei. : D Tāpat Keins, kurš spēlē pret dāņiem neiesita pa tiešo soda sitienu, bet tikai iesita atlēkušo bumbu.
Pat Messi un Ronaldo gadās neiesist soda sitienus.
Nesaprotu tavus argumentus.Jā,katrs var neiesist,pat liels meistars,bet tam nav nekāda sakara ar veiksmi.

  -3 [+] [-]

, 2021-07-12 12:09, pirms 3 gadiem
Pendelēs UK darbojās pēc principa Black Lives Matter un sūtīja tikai melņus lai solidarizētos ar visiem pasaules melnajiem. Lūk arī rezultāts.

  -1 [+] [-]

, 2021-07-12 12:11, pirms 3 gadiem
Luka visu laiku labakais rakstīja: Pendelēs UK darbojās pēc principa Black Lives Matter un sūtīja tikai melņus lai solidarizētos ar visiem pasaules melnajiem. Lūk arī rezultāts.
Gejus neviens nesūtīja?

  +1 [+] [-]

, 2021-07-12 12:16, pirms 3 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Tu nopietni? Tas, ka viņi pirmajās 2 spēlēs neko nesasita bija vnk anomālija. Paskaties Spāņu xG reitingus, viņiem jau pirmajās 2 spēlēs bija k-kādu 5 goli jāsaliek. Pret tiem pašiem itāļiem spāņi izskatījās labāk. Es saprotu, ka cilvēkiem nepatīk spāņu bumbošanās stils, bet nenovērtēt spāņu spēku gan ir muļķīgi.

Mani tagad interesē kuras komandas tad bija EČ favorītu lokā? Teiksim pēc grupu spēlēm mans TOP3 bija Itāļi, Spāņi, Beļģija.
Turklāt spāņi turnīra gaitā spēja būtiski uzlabot sniegumu.

     [+] [-]

, 2021-07-12 12:17, pirms 3 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Ja spēlētājs, kurš savā klubā un izlasē regulāri sit un iesit soda un pēcspēles sitienus, tad vienas neveiksmes gadījumā, aizsit garām vai vārtsargs uzmin, grūti ir nosaukt par nemeistarīgu un psiholoģiski nenoturīgu spēlētāju. Tas ir prasts veiksmes vai neveiksmes faktors.
Regulāri sit un iesit, bet iespējams atbildīgākajā brīdī savā karjerā neiesit. Es vēlreiz saku - lai sit devītniekā un nebūs vispār par neko jādomā. Tur pat vārtsargs neko nepadarīs.

     [+] [-]

, 2021-07-12 12:17, pirms 3 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Tu nopietni? Tas, ka viņi pirmajās 2 spēlēs neko nesasita bija vnk anomālija. Paskaties Spāņu xG reitingus, viņiem jau pirmajās 2 spēlēs bija k-kādu 5 goli jāsaliek. Pret tiem pašiem itāļiem spāņi izskatījās labāk. Es saprotu, ka cilvēkiem nepatīk spāņu bumbošanās stils, bet nenovērtēt spāņu spēku gan ir muļķīgi.

Mani tagad interesē kuras komandas tad bija EČ favorītu lokā? Teiksim pēc grupu spēlēm mans TOP3 bija Itāļi, Spāņi, Beļģija.
Kas bija jāieliek, un ko neielika, ir tikai un vienīgi lirika, un nekas vairāk. Toties es atceros cik viņi dumji nospēlēja pret horvātiem spēles izskaņā.
Man nav nekas pret spāņu tiki-taki stilu, ja vien tiem ir izpildītāji, kuri uzbrukuma smailē var veiksmīgi to visu noslēgt ar sitienu pa vārtiem. Šajā EČ viņiem tādu spēlētāju bieži pietrūka.

Es uzskatu, ka nulle aizvadītā čempionāta favorītu lokā jau no paša sākuma bija Beļģija, Anglija, Itālija, Francija un Nīderlande, kurai pamatīgi šo čempionātu pabojāja traumas. Spānijai nebija tādu spēlētāju, kādi savulaik bija Injesta, Čavi un Pujols, kuri 2008. gada EČ un 2010. PČ un taisīja rezultātu.

     [+] [-]

, 2021-07-12 12:19, pirms 3 gadiem
kasagrande rakstīja: Turklāt spāņi turnīra gaitā spēja būtiski uzlabot sniegumu.
Kādā veidā uzlaboja, ja 1/4 un 1/2. finālos spēja iesist tikai pa vienam golam?

  -1 [+] [-]

, 2021-07-12 12:22, pirms 3 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Kas bija jāieliek, un ko neielika, ir tikai un vienīgi lirika, un nekas vairāk. Toties es atceros cik viņi dumji nospēlēja pret horvātiem spēles izskaņā.
Man nav nekas pret spāņu tiki-taki stilu, ja vien tiem ir izpildītāji, kuri uzbrukuma smailē var veiksmīgi to visu noslēgt ar sitienu pa vārtiem. Šajā EČ viņiem tādu spēlētāju bieži pietrūka.

Es uzskatu, ka nulle aizvadītā čempionāta favorītu lokā jau no paša sākuma bija Beļģija, Anglija, Itālija, Francija un Nīderlande, kurai pamatīgi šo čempionātu pabojāja traumas. Spānijai nebija tādu spēlētāju, kādi savulaik bija Injesta, Čavi un Pujols, kuri 2008. gada EČ un 2010. PČ un taisīja rezultātu.
Būtu Spāņiem priekšā tāds Torres vai Villa, viņi visticamāk pārbrauktu pāri visiem čempī, tas gan.

Tu tak es Vanga - būsim godīgi, Itāļus labākajā gadījumā PIRMS čempja lika pie melnajiem zirdziņiem, ne augstāk. Un pats jau arī atbildi, ka Anglija netikās ne ar vienu no "uzskatāmajiem" favorītiem līdz pat finālam un gandrīz visas spēles aizvadīja savās mājās. Vieglāku ceļu iztēloties ir grūti un diezvai tas tuvākajā laikā atkārtosies.

  -1 [+] [-]

, 2021-07-12 12:34, pirms 3 gadiem
neesmu futbola spečuks, bet novēroju, ka Anglija spēlēja tādu anti-futbolu turnīrā, vakar arī, jau pēc pirmajiem vārtiem pa lielam iesēdās un neuzbruka, nezinu vai ar tādu zvaigžņotu sastāvu tas būtu jādara. Pret Dāniju, pie rezultāta 2:1, arī viss uzbrukums apstājās.. kādēļ neiesist vēlvienus pārsvara nostiprināšanai?
Keins spēli no spēles bija blāvs, vai tad nevarēja vairāk izmantot Rešfordu? Treneris, manuprāt, pakāsa spēli un viņam būtu jāatkāpjas. Gan ar izvēlēto taktiku, gan dodot sist pendeles tikko laukumā uznākušiem spēlētājiem

  +1 [+] [-]

, 2021-07-12 12:39, pirms 3 gadiem
Mančini Sautgeitu izpogāja vienos vārtos! Pēc šāda fināla angļus nav par ko paslavēt. Itāļi pelnīti!

     [+] [-]

, 2021-07-12 12:44, pirms 3 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Būtu Spāņiem priekšā tāds Torres vai Villa, viņi visticamāk pārbrauktu pāri visiem čempī, tas gan.

Tu tak es Vanga - būsim godīgi, Itāļus labākajā gadījumā PIRMS čempja lika pie melnajiem zirdziņiem, ne augstāk. Un pats jau arī atbildi, ka Anglija netikās ne ar vienu no "uzskatāmajiem" favorītiem līdz pat finālam un gandrīz visas spēles aizvadīja savās mājās. Vieglāku ceļu iztēloties ir grūti un diezvai tas tuvākajā laikā atkārtosies.
Jā nenoliedzami, ka angļiem mājas faktors nospēlēja lielu lomu, bet atceroties, kā angļi pie Sautgeita spēlēja 2018. gada Pasaules kausa izcīņā, tad šis viņu panākums tiekot Eiropas čempionāta finālā nav nemaz tik pārsteidzošs. Jau tad viņi spēlēja ļoti sakarīgu futbolu tiekot 1/2. finālā. Tas deva pamatu domāt, ka Eiropas čempionātā viņi arī tālu tiks.

  -2 [+] [-]

, 2021-07-12 12:48, pirms 3 gadiem
Ferdinands Lieliskaisss rakstīja: Mančini Sautgeitu izpogāja vienos vārtos! Pēc šāda fināla angļus nav par ko paslavēt. Itāļi pelnīti!
Par kaut kādu izpogāšanu vienos vārtos varētu rakstīt, ja itāļi būtu uzvarējuši vismaz papildlaikā. Tā divu +/- vienādu komandu cīņa, kurā kādam bija jāuzvar, un šoreiz tie bija itāļi.

  +3 [+] [-]

, 2021-07-12 13:46, pirms 3 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Ņemot vērā kādas izlases uzvarēja angļi ceļā uz finālu, tad viņiem pavisam noteikti nav jānokar galvas. Un arī pašā finālā labi nocīnījās, bet pēcspēles sitienu sērija jau ir ar pamatīgu veiksmes devu.
hahahaha, man patīk, kā tu pieduries Tieši angļiem nenormāli noveicās ar zaru, otras puses gaļas mašīnu viņi točna neizietu. Pret spāņiem vienīgā cerība būtu pendeles, tas ir pilnīgi skaidrs. Francija, Beļģija arī ir labākas komandas, nekā jebkura no angļu zara, uz kādu no visiem stabili uzrautos.

  +2 [+] [-]

, 2021-07-12 13:55, pirms 3 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Sorry, bet spāņi pavisam noteikti nebija šī EČ favorītu pulkā.
Tikai vienā spēlē tie parādīja pārliecinošu sniegumu, jo uzvarēja Slovākiju, un tā ielēca pēdējā vagonā uz izslēgšanas spēlēm. Pārējās visas spēles mocījās uz velna paraušanu.
oo, šitas tev sanācis vēl labāk VIENĪGĀ komanda šajā čempī, kas pret itāļiem uz laukuma bija alfas un tas bija pusfināls un tās bija pendeles, nu bet protams, protams, nekā tak tur nebija, kur nu

     [+] [-]

, 2021-07-12 13:57, pirms 3 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Kas bija jāieliek, un ko neielika, ir tikai un vienīgi lirika, un nekas vairāk. Toties es atceros cik viņi dumji nospēlēja pret horvātiem spēles izskaņā.
Man nav nekas pret spāņu tiki-taki stilu, ja vien tiem ir izpildītāji, kuri uzbrukuma smailē var veiksmīgi to visu noslēgt ar sitienu pa vārtiem. Šajā EČ viņiem tādu spēlētāju bieži pietrūka.

Es uzskatu, ka nulle aizvadītā čempionāta favorītu lokā jau no paša sākuma bija Beļģija, Anglija, Itālija, Francija un Nīderlande, kurai pamatīgi šo čempionātu pabojāja traumas. Spānijai nebija tādu spēlētāju, kādi savulaik bija Injesta, Čavi un Pujols, kuri 2008. gada EČ un 2010. PČ un taisīja rezultātu.
Es gan, cik atceros, tad Nīderlande bukmeikeru vērtējumā bija tikai 8.vietā pirms čempja. Priekšā bija Francija, Anglija, Beļģija, Vācija, Spānija, Itālija, Portugāle. Nīderlande noteikti netika minēta starp galvenajām favorītēm.

  -1 [+] [-]

, 2021-07-12 13:57, pirms 3 gadiem
Swordsman rakstīja: oo, šitas tev sanācis vēl labāk VIENĪGĀ komanda šajā čempī, kas pret itāļiem uz laukuma bija alfas un tas bija pusfināls un tās bija pendeles, nu bet protams, protams, nekā tak tur nebija, kur nu
Es gan atceros, ka Spānijas un Itālijas izredzes tika vērtētas līdzīgi pirms čempja, tāpēc nedziedi, ka spāņi netika nopietni vērtēti.
1 2 3 82 komentāri