Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2738, Did:0, useCase: 3

Francijas valdība "Euro 2016" stadionu tuvumā aizliedz tirgot alkoholu

Andrejs Siliņš

Francijas valdība "Euro 2016" stadionu tuvumā aizliedz tirgot alkoholu
Foto: Tass/Scanpix

Ņemot vērā nepatīkamos notikumus ar līdzjutēju sadursmēm pirmajās Eiropas futbola čempionāta finālturnīra dienās, Francijas valdība svētdien pieņēmusi lēmumus aizliegt stadionu tuvumā tirgot alkoholiskos dzērienus.

Jau iepriekš ziņots par Krievijas un Anglijas līdzjutēju sadursmēm, kā rezultātā Krievijas Futbola federācijai draud naudas sodi, bet UEFA abas izlases brīdinājusi - ja kas tamlīdzīgs atkārtosies, komandas tiks izslēgtas no čempionāta.

Francūži, vēloties nodrošināties pret sadursmēm turpmākajā turnīra gaitā, pieņēmusi likumu aizliegt čempionāta laikā stadionu tuvumā, tostarp fanu zonās, pārdot alkoholiskos dzērienus.

"Esmu lūdzis veikt visus nepieciešamos pasākumus, lai tiktu pārtraukta alkohola tirgošana, tā patēriņš un alkoholisko dzērienu pārvadāšana jūtīgajās teritorijās spēļu dienās, dienās pirms spēlēm un dienās, kad ir atvērtas fanu zonas," paziņoja Francijas Iekšlietu ministrs Bernārs Kaznēvs.

Izmantotie resursi:
Breaking News | Irish & International Headlines...

  +2 [+] [-]

, 2016-06-12 21:12, pirms 8 gadiem
Labāk aizliedziet putina bidlām ieeju, lai normāli cilvēki var atpūsties, futbolu paskatīties, aliņu iedzert... Tagad to mongoļu dēļ čempis sačakarēts!

     [+] [-]

, 2016-06-12 21:23, pirms 8 gadiem
Franču valdība būtu aizliegusi saviem mērkaķiem provocēt ar. Nica, Marseļa - vietējie ultras sāka uzbrukumus pirmie.

  +2 [+] [-]

, 2016-06-12 21:42, pirms 8 gadiem
Banzai rakstīja: Franču valdība būtu aizliegusi saviem mērkaķiem provocēt ar. Nica, Marseļa - vietējie ultras sāka uzbrukumus pirmie.
Tie nav ultras.īsti ultras kaujas,kā normāli mužiki sarunātas ciņas ar otru pusi.Nevis,kā gopari ar visādām hujņām rokā..TIe,kas skrien 100 pret 10 ir vnk parazīti un alkagoļiki,kam futbols ir trešajā vietā

  +2 [+] [-]

, 2016-06-12 22:02, pirms 8 gadiem
Nu vispār ultras nekaujas vispār. Kaujas huligāni un bidlas - kas reizēm maskējas kā ultras. Esmu redzējis gan angļu, gan krievu "fanus". Viņi ir domāti vieni otram - ābola divas pusītes. Lai tusējas, tikai vēlams lai ceļā negadās bērni, sievietes un ar saprātu apveltīti indivīdi...

     [+] [-]

, 2016-06-13 02:56, pirms 8 gadiem
Stulbums! Normāliem cilvēkiem šādu mežoņu dēļ tagad jācieš...