Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Biatlona federācijas prezidenta krēslā, vistcamāk, nonāks Sakniņš

Emils Ozerinskis

Biatlona federācijas prezidenta krēslā, vistcamāk, nonāks Sakniņš
Kaspars Sakniņš.

LETA. Par Latvijas Biatlona federācijas (LBF) prezidentu, visticamāk, kļūs Talsu novada sporta skolas direktors Kaspars Sakniņš, vēsta laikraksts "Latvijas Avīze".

LBF piektdien kongresā vēlēs jauno prezidentu un uz amatu kandidējot Talsu novada sporta skolas direktoram Kasparam Sakniņam un jurista Ivaram Kazākam, kuram gan neesot atbalsta organizācijas biedru vidū.

"Latvijas Avīze" arī vēsta, ka iepriekšējos astoņus gadus organizāciju vadījusī Baiba Broka piekritusi būt valdē, bet ne vairs tās vadībā. Biatlona treneris Sakniņš, kurš savulaik jaunatnes līmenī pārstāvēja Latviju starptautiskās sacensībās, jau divus termiņus ir strādājis LBF valdē.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2022-05-12 15:20, pirms 2 gadiem
Nu beidziet ākstīties ar sporta skolas ierēdņem. Federācijas prezidenta amatā vajadzētu būt finansiāli nodrošinātam, ar attiecīgo sporta veidu saistītam cilvēkam, kurš brīvajā laikā spēj ieguldīt savus resursus, piesaistīt citus finansētājus, kā arī stratēģiski vadīt valdes darbu.
Šitais jau vairāk ar vienas grupas interesēm vairāk saistīts...čakarists, kurš augstāk par 90tām vietām netiek.

     [+] [-]

, 2022-05-12 16:34, pirms 2 gadiem
Nekas labs nav gaidāms,jo pamatā paliek visi tie paši vēži.Pēdējos gados ir totāls regress biatlonā!
Es gan domāju,ka visiem tiem,kas atkal metas valdē būt par biatlona korifejiem,vajadzētu būt mazlietiņ godaprātam un saprast,ka Rastorgujevs sāga ir pielīdzināta dopinga lietošanai,tāpēc nav diez ko pieņemami,ka atkal metaties pie biatlona vadīšanas.
Kazāks jau nu vispār sajaucis debess puses,jo LBF nav nekāds atpalicis Gulbenes rajona kolhozs..

     [+] [-]

, 2022-05-12 18:57, pirms 2 gadiem
kļuška rakstīja: Nu beidziet ākstīties ar sporta skolas ierēdņem. Federācijas prezidenta amatā vajadzētu būt finansiāli nodrošinātam, ar attiecīgo sporta veidu saistītam cilvēkam, kurš brīvajā laikā spēj ieguldīt savus resursus, piesaistīt citus finansētājus, kā arī stratēģiski vadīt valdes darbu.
Šitais jau vairāk ar vienas grupas interesēm vairāk saistīts...čakarists, kurš augstāk par 90tām vietām netiek.
neatceros 100%, bet Sakniņš noteikti ir nodarbojies ar biatlonu vai slēpošanu. Bet piekrītu Tavam argumentam par finansiālo nodrošināšanu un vadītprasmju nepieciešamību. Neapgalvoju, ka viņš ir nepiemērots šim darbam, to nezinu.