Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Warriors" lūkos aizstāvēt titulu, "Bucks", "Celtics" un "Suns" galvenās favorītes

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

"Warriors" lūkos aizstāvēt titulu, "Bucks", "Celtics" un "Suns" galvenās favorītes
Goldensteitas "Warriors" saņem NBA trofeju. Foto: USA Sports Today/Scanpix

Sestdienas vakarā un naktī uz svētdienu tiks aizvadītas pirmās četras Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēles. Šobrīd starp titula galvenajām favorītēm ir divas Austrumu konferences komandas un viena Rietumu pārstāve – Milvoki "Bucks", Bostonas "Celtics" un Fīniksas "Suns", savukārt esošā čempione Goldensteitas "Warriors" ir uzreiz aiz šī trio. Vai NBA sekotājus 2023. gada izslēgšanas turnīrā sagaida arī kāds pārsteigums?

Čempiones "Warriors" titula aizstāvēšana un vēlme tikt pie astotā
Pēdējo astoņu sezonu laikā "Warriors" neapšaubāmi ir bijusi labākā komanda visā līgā. Laika posmā no 2015. līdz 2022. gadam tai izdevies izcīnīt četrus čempiontitulus. Tāpat 2016. un 2019. gadā tā spēlēja finālos, piekāpjoties attiecīgi Klīvlendas "Cavaliers" (sērijā 3-4) un Toronto "Raptors" (sērijā 2-4).

Aizvadītajā sezonā "Warriors" regulāro turnīru noslēdza trešajā pozīcijā, bet play-off izdevās sasniegt maksimumu – fināla sestajā spēlē tika uzvarēta Bostonas "Celtics" (4-2). Šosezon "Warriors" iesāka smagnēji. Pirms sezonas tika zaudēti svarīgi spēlētāji, kuri starpsezonā nolēma doties peļņā vai uz Eiropu (Gerijs Peitons, Oto Porters un Nemaņa Bjelica). Peitonu gan izdevās atgūt, veicot maiņas darījumu ar Portlendas "Trail Blazers".

Zvaigžņu spēles pārtraukumā "Warriors" bilance un atrašanās tabulā nebija spīdoša. Uzvaras un zaudējumi tika dalīti uz pusēm (29-29), bet čempione ieņēma vien devīto vietu Rietumos. Komandai izdevās sagrupēties un noslēgt sezonu sestajā pozīcijā, neskatoties uz to, ka ģimenes problēmu dēļ komanda pēdējās 25 regulārā turnīra spēles aizvadīja bez Endrū Viginsa.

Komandas līderu trio palicis nemainīgs – Stefens Karijs, kurš šosezon nospēlējis 56 spēlējis un vidēji guvis 29.4 punktus, Klejs Tompsons, kurš sezonu iesāka smagnēji, bet turpinājumā uzlaboja sniegumu (301 iemestais tālmetiens – sezonas rekords), un Dreimonds Grīns, kuram šajā sezonā nospēlētas 73 spēlēs (labākais rādītājs kopš 2016./17. gada sezonas). Tāpat jāpiemin Endrū Viginss un Džordans Pūls. Abiem spēlētājiem bija svarīga loma 2022. gada titula izcīnīšanā.

Svarīga loma šajā komandā ir arī centra spēlētājam Kevonam Lūnijam. Viņš otro sezonu pēc kārtas nospēlējis visas 82 regulārā turnīra spēles. Lūnijs bijis lielisks zem pretinieku groziem, kļūstot par labāko visā NBA – viņam pie pretinieku groza 274 atlēkušās bumbas, bet otrajā vietā esošajam Mičelam Robinsonam 267.

Vai Austrumu konferences čempione triumfēs NBA finālā?
Par Austrumu konferences regulārā turnīra čempioni kļuva Milvoki "Bucks", kas triumfēja 2021. gada NBA izslēgšanas turnīrā (4-2 sērijā pret Fīniksas "Suns"), savukārt aizvadītās sezonas play-off Jannim Adetokunbo un "Bucks" beidzās konferences pusfinālā, kurā tā septiņu maču sērijā piekāpās nākamajai finālistei Bostonas "Celtics" (3-4). Abas komandas šajā sezonā cīnījās par pirmo vietu konferencē, "Bucks" triumfējot ar bilanci 58-24 (labākā visā NBA).

Austrumu konferences vienības "Bucks" un "Celtics" tiek minētas starp galvenajām favorītēm arī uz čempiontitula izcīnīšanu. "Bucks" rindās galvenie spēki nav mainījušies - MVP kandidāts Adetokunbo (vidēji 32.1 punkts), Drū Holidejs, kurš vidēji guvis 19.3 punktus un atdevis 7.4 rezultatīvas piespēles, kā arī Kriss Midltons, kurš regulārajā turnīra nospēlējis vien 33 spēles. Nevar aizmirst arī par bloku mašīnu Brūku Lopesu. Viņam šajā sezonā visvairāk bloķēto metienu līgā (193).

"Celtics" lielu daļu sezonas bija galvenā titula pretendente. Tā var lepoties ar ļoti dziļu un kvalitatīvu sastāvu. Komandas līderis ir Džeisons Teitums, kurš vidēji guvis 30.1 punktu, izcīnījis 8.8 atlēkušās bumbas un pārtvēris vidēji 1.1 bumbu. Virs 25 punktiem vidēji spēlē guvis arī Džeilens Brauns (26.6 punkti). Komandā ir arī Malkoms Brogdons, Deriks Vaits, Markuss Smārts, Als Horfords, Roberts Viljamss un vairāki labi lomas spēlētāji.

"Celtics" vidēji spēlē guva 117.9 punktus, kas bija ceturtais labākais rādītājs visā NBA. Komanda kopā realizēja 1315 tālmetienus, ieņemot otro vietu uzreiz aiz "Warriors", savukārt soda metienu realizācijā ķelti bija ceturtā labākā komanda NBA (81.2%). Aizvadītajā sezonā "Celtics" tika līdz finālam, kurā ar 2-4 sērijā piekāpās "Warriors".

Austrumu konferences trešā labākā komanda regulārajā turnīra bija Filadelfijas "76ers", kuras rindās ir viens no galvenajiem MVP balvas kandidātiem Džoels Embīds. Filadelfija, kas tālāk par Austrumu konferences finālu nav tikusi kopš 2000./01. gada sezonas (spēlēja finālā, ar 1-4 piekāpās "Lakers"), regulārajā turnīrā izcīnīja 54 uzvaras.

Komandas neapšaubāms līderis ir Embīds. Viņš kļuva par rezultatīvāko spēlētāju NBA, vidēji tiekot pie 33.1 punkta. Tāpat viņam 10.2 atlēkušās bumbas un 4.2 rezultatīvas piespēles. Embīds, kurš otro reizi karjerā sezonu noslēdza ar vismaz vidēji 30 gūtajiem punktiem, aizvadīja rezultatīvāko karjeras sezonu. Komandā ir arī Džeimss Hārdens, kurš kļuva par labāko piespēlētāju šosezon (vidēji 10.7 piespēles). Hārdens līgā spēlē 14 gadus un viņš ne reizi nav palicis ārpus play-off - tā ir garākā sērijā starp aktīvajiem spēlētājiem.

"76ers" izslēgšanas turnīrā spēlēs sesto gadu pēc kārtas, tomēr tā ne reizi nav spējusi pārkāpt pāri slieksnim, kuru sauc "konferences pusfināls". Komanda četrās no piecām reizēm spējusi iekļūt starp četrām labākajām Austrumu konferences komandām, tomēr visas reizes piedzīvoti zaudējumi. Aizvadītajā sezonā kāju priekšā tai aizlika Maiami "Heat" (sērijā 2-4). Vai "76ers" izdosies lauzt lāstu?

Fīniksas "Suns": favorīte Rietumos, smaga pirmā kārta un atkal finālā?
Fīniksas "Suns" šajā sezonā izcēlās ar skaļāko maiņas darījumu līgā. Tā no Bruklinas "Nets" ieguva Kevinu Durentu. Pretējā virzienā devās vairāki spēlētāji, tai skaitā aizsardzības speciālists un dzelzs vīrs Mikals Bridžess. Šis maiņas darījums automātiski "Suns" padarīja par vienu no galvenajām favorītēm Rietumos un visā NBA.

Komanda regulāro turnīru noslēdza ceturtajā pozīcijā (45-37), kas nozīmē, ka pirmajā kārtai tai pretī stāsies Losandželosas "Clippers". "Suns" jau pirmajā kārtā sagaida smags pārbaudījums, tomēr, ja tas tiks izturēts, komanda pierādīs savu favorītes statusu.

Aizvadītajā sezonā "Suns" triumfēja regulārajā turnīrā, pārvarēja Rietumu konferences pirmo kārtu (4-2 sērijā pret Ņūorleānas "Pelicans"), tomēr konferences pusfinālā nespēja tikt galā ar Dāvja Bertāna pārstāvēto Dalasas "Mavericks", zaudējot sērijas septītajā mačā (3-4). Vienu gadu iepriekš jeb 2021. gada izslēgšanas turnīrā "Suns" tika līdz NBA finālam, kurā ar 2-4 piekāpās "Bucks" vienībai. Tā bija labākā "Suns" sezona kopš 1993. gada.

Fīniksas līderu trio ir Kevins Durents, Devins Bukers un Kriss Pols. Bukers ar 27.8 punktiem ir rezultatīvākais spēlētājs, bet Durents viņam seko ar vidēji 26 punktiem spēlē. Kriss Pols šosezon nospēlējis 59 spēles, vidēji izceļoties ar 13.9 punktiem un 8.9 rezultatīvajām piespēlēm. Komandas centra spēlētājam Deandrē Eitonam 67 spēles, vidēji 30.4 minūtes, 18 punkti un 10 atlēkušās bumbas. Durents "Suns" rindās aizvadījis astoņas spēles, palīdzot komandai tikt pie astoņām uzvarām.

"Clippers" un "Suns" šosezon uzvaras un zaudējumus dalījušās uz pusēm (2-2). Komandas līderis ir Kavai Lenards, kurš sezonas sākumā tika ierobežots un nedemonstrēja pārliecinošu sniegumu. 1991. gadā dzimušā spēlētāja sniegums pakāpeniski uzlabojās. Sezonu Lenards noslēdza ar vidēji 23.9 punktiem, 6.5 atlēkušajām bumbām un 3.9 rezultatīvajām piespēlēm. Polam Džordžam, par kuru ziņots, ka viņš savainojuma dēļ nevarēs komandai palīdzēt izslēgšanas spēļu sākumā, arī vidēji guvis 23.8 punktus. Viņam arī 5.3 bumbas zem groziem un 5.1 rezultatīva piespēle.

Rasels Vestbruks pēc pievienošanās "Clippers" nospēlējis 21 spēli (visas starta sastāvā). Viņam vidēji 15.8 punkti (48.9% no spēles), 4.9 bumbas zem groziem un 7.6 piespēles. Arī "Clippers" var lepoties ar kvalitatīvu un dziļu sastāvu – Markuss Moriss, Eriks Gordons, Ivica Zubacs, Meisons Plamlī, Normens Pauels, Roberts Kovingtons un citi.

Aizvadītajā sezonā "Clippers" palika ārpus play-off, piekāpjoties play-in turnīrā Ņūorleānas "Pelicans" (101:105). Kopš 2011./12. gada sezonas "Clippers" izslēgšanas turnīrā spēlējusi deviņas reizes. Labākā bija 2020./21. gada sezona, kad "Clippers" iekļuva Rietumu finālā, kurā ar 2-4 tika atzīts Fīniksas "Suns" pārākums.

38 gadus vecais Džeimss un "Lakers" vai jauneklīgā "Grizzlies"?
Losandželosas "Lakers", kas 2020. gadā triumfēja NBA burbulī Orlando, aizvadītajā sezonā nespēlēja izslēgšanas turnīrā. Savukārt 2021. gada izslēgšanas turnīrs, kurā tai bija uzdevums aizstāvēt titulu, noslēdzās jau pirmajā kārtā (ar 2-4tika zaudēts Fīniksas "Suns"). Kopumā "Lakers" NBA triumfējusi 17. reizes, kas ir dalīts labākais rezultāts vēsturē.

"Lakers" šī nebija viegla sezona. Diskutabla sastāva komplektācija, savainojumi komandas lielākajām zvaigznēm un citas likstas. Tomēr komandai izdevās lielisks finiša spurts regulārajā turnīrā (ieskaitot play-in spēli, astoņas uzvaras 10 spēlēs). Pirms tam arī tika veiktas pietiekami kvalitatīvas maiņas, kas viennozīmīgi uzlaboja komandas spējas.

Komanda noslēdza regulāro turnīru septītajā pozīcijā, kas deva iespējas spēlēt play-in turnīrā. Tas tika pārvarēts trillera cienīgā spēlē – pagarinājumā tika pārspēta novājinātā Minesotas "Timberwolves" (108:102).

Kādas ir "Lakers" izredzes uz titulu? Bukmeikeri "Lakers" izredzes nevērtā augstu – tā šobrīd ir septītajā vietā starp visām komandām. Tai priekšā ir arī Rietumu konferences čempione "Nuggets", tomēr starp Rietumu komandām tā ir ceturtā labākā.

"Lakers" labākie punkti guvēji ir Lebrons Džeimss (28.9) un Entonijs Deiviss (25.9). Abi šosezon aizvadījuši 54 regulārā turnīra spēles. Komandas aizsardzība balstās gan uz Deivisa, gan no Jūtas "Jazz" iegūta Džereda Vanderbilta pleciem. Jāatzīmē, ka pēdējo nedēļu laikā sevi teicami pierādījis Ostins Rīvss, kurš arī ieņem vietu pamata pieciniekā. 24 gadus vecais aizsargs aprīlī vidēji 34 minūšu laikā guvis 20 punktus un atdevis 5.4 rezultatīvas piespēles.

Memfisas "Grizzlies", kas ir piektā jaunākā komanda šosezon, regulāro turnīru noslēdza Rietumu konferences otrajā pozīcijā, tomēr Dža Moranta pārstāvētā vienība nav izteiktas favorītes statusā pirmajā kārtā pret "Lakers". "Grizzlies" pēdējo divu sezonu laikā demonstrē jaudīgu sniegumu. Tagad to sagaida Džeimsa un "Lakers" pārbaudījums. Aizvadītajā sezonā Memfisa iekļuva konferences pusfinālā, kurā ar 2-4 piekāpās nākamajai čempionei "Warriors".

"Grizzlies" komandas līderis ir Morants, kurš pēdējā laikā vairāk izcēlies negatīvā ziņā ārpus NBA laukumiem. Aizsargs gan ir atpakaļ un ir jaudīgs spēks ne tikai punktu gūšanā (vidēji 26.2 punkti), bet arī saspēles veidošanā (vidēji 8.1 rezultatīva piespēle) Tāpat komandā ir potenciālais gada labākais aizsardzības spēlētājs Džerens Džeksons (vidēji 18.6 punkti un 3 bloķētie metieni) un Desmonds Beins, kurš vidēji spēlē guvis 21.5 punktus.

Komanda zaudējusi svarīgu jaudu zem groza. Apšaubāma ir centra spēlētāja Stīvena Adamsa atgriešanās šajā izslēgšanas turnīrā. Jāizceļ ir Lūks Kenards. Viņu "Grizzlies" ieguva maiņas darījumā. Kenards šo sezonu noslēdza ar vidēji 49.4% no tālās distances, kas ir labākais rādītājs NBA vēsturē starp spēlētājiem, kas vidēji spēlē izmetuši vismaz četrus tālmetienus.

"Regulārā turnīra" komanda "Nuggets" un "Cavaliers" bez Lebrona
Lai arī Denveras "Nuggets" izcīnīja pirmo vietu Rietumos, bukmeikeru vērtējumā tā netiek minēta starp galvenajām favorītēm uz titula izcīnīšanu. "Nuggets" ar divkārtējo līgas MVP Nikola Jokiču priekšgalā izcīnīja 53 uzvaras regulārajā turnīrā, pirmo reizi komandas pastāvēšanas vēsturē triumfējot Rietumu konferencē.

Denvera nekad komandas vēsturē nav spēlējusi NBA finālā. Komanda četras reizes ir bijusi konferences finālā, piedzīvojot tikai neveiksmes. Pēdējo reizi konferences finālā "Nuggets" spēlēja 2020. gadā, kad Orlando burbulī ar 1-4 sērijā piekāpās nākamajai čempionei "Lakers".

"Nuggets" ir viena no tām komandām, kas pēdējos piecus gadus tiek saukta vairāk par regulārā turnīra komandu. Ieskaitot šo sezonu, tā četras reizes pratusi izcīnīt vismaz trešo vietu konferencē (2. vieta 2018/19. gada sezonā, 3. vieta 2019.20. un 2020./21. gada sezonās).

Komandas neapšaubāmais līderis ir Jokičs, kurš šo sezonu noslēdza ar vidēji 24.5 punktiem, 11.8 atlēkušajām bumbām un 9.8 rezultatīvajām piespēlēm. Jāmin fakts, ka serbs aizvadīja 69 regulārā turnīra spēles, kas ir sliktākais rādītājs viņa karjerā. Precīzi 20 punktus spēlē guva Džamals Marejs, savukārt vienu no karjeras labākajām sezonām aizvadīja Ārons Gordons.

Austrumos ir izteiktas trīs favorītkomandas, tomēr jārespektē arī Klīvlendas "Cavaliers", kas regulāro turnīru noslēdza ceturtajā pozīcijā. "Cavaliers" regulāro turnīru noslēdza ar septiņām uzvarām pēdējo 10 spēļu laikā. "Cavaliers" izslēgšanas turnīrā pirmo reizi kopš 1998. gada spēlēs bez Lebrona Džeimsa. Ar Lebronu sastāvā komanda deviņas reizes spēlēja izslēgšanas turnīrā, 2015./16. gada sezonā tiekot pie čempiontitula. Pēdējo četru sezonu laikā "Cavs" sezona beidzās regulārajā turnīrā.

Tās līderis ar vidēji 28.3 gūtajiem punktiem ir no Jūtas "Jazz" iegūtais Donovans Mičels. Dariuss Gārlends ir galvenais saspēles veidotājs, viņam vidēji 7.8 rezultatīvas piespēles, bet par drošību zem groza rūpējas Evans Moblijs (0.8 pārtvertās bumbas un 1.5 bloķētie metieni) un Džerets Alens (0.8 pārtvertās bumbas, 1.2 bloķētie metieni).

Sabonis un "Kings", "Knicks" lāsts un nesaprotamā "Heat"
Sakramento "Kings" ar lietuvieti Domantu Saboni priekšgalā pirmo reizi 16 gadu laikā iekļuva izslēgšanas turnīrā. Komanda regulāro turnīru noslēdza Rietumu trešajā pozīcijā. Pirmajā kārtā tai jātiekas ar "Warriors". Komandas savā starpā aizvadīja četras regulārā turnīra spēles. Karotāji tika pie trīs uzvarām, kamēr karaļiem viena.

"Kings" līderi ir Sabonis un De'Ārons Fokss. Sabonis nospēlēja 79 regulārā turnīra spēles, 65 no tām noslēdzot ar double-double. Viņš bija labākais visā līgā šajā rādītājā. Lietuvietim arī 14 triple-double, kas bija otrais labākais rādītājs aiz Jokiča (29). Sabonim sezonā vidēji 19.1 punkts (61.5% precizitāte), 12.3 atlēkušās bumbas un 7.3 piespēles. Fokss ar 25 punktiem vidēji spēlē bija rezultatīvākais komandas spēlētājs. Pirmgadnieks Kīgans Marejs, kuram vidēji 12.2 punkti spēlē, realizēja 206 tālmetienus, uzstādot jaunu NBA rekordu starp rūkijiem.

Ņujorkas "Knicks" pēdējo reizi tālāk par pirmo kārtu tika 2012./13. gada sezonā, kad konferences finālā ar 2-4 piekāpās Indianas "Pacers". Kopumā kopš 1999./20. gada sezonas "Knicks" izslēgšanas turnīrā spēlējusi sešas reizes, bet pēdējo 10 gadu laikā šī būs vien otrā reize. Aizvadītajā sezonā pirmajā kārtā ar 1-4 tika zaudēts "Hawks" komandai.

2020./21. gada sezonas progresējošākais spēlētājs Džuliuss Rendls aizvadītajā sezonā regresēja, tomēr šajā sezonā Rendls atgādināja visiem, uz ko viņš ir spējīgs. Viņš nospēlēja 77 regulārā turnīra spēles, vidēji guva 25.1 punktu un izcīnīja 10 atlēkušās bumbas. Džeilens Bransons, kurš aizvadītajā starpsezonā no Dalasas "Mavericks" pārgāja uz "Knicks", vidēji spēlē guva 24 punktus un atdeva 6.2 rezultatīvas piespēles, pierādot, ka ir spējīgs būs par komandas līderi un palīdzot komandai iekļūt izslēgšanas turnīra otrajā kārtā.

Maiami "Heat" komanda, kas pēdējās trīs sezonas spēlējusi izslēgšanas turnīrā, šosezon neizskatās pārliecinoši. 2019./20. gada sezonas izslēgšanas turnīra fināliste (zaudējums finālā ar 2-4 "Lakers") un aizvadītās sezonas Austrumu konferences fināliste (3-4 zaudējums pret "Celtics"), izslēgšanas turnīra iekļuva pēc uzvaras pārspēlēs pret Čikāgas "Bulls". Jāpiemin, ka pirmajā play-in spēlē tā nespēja uzvarēt Atlantas "Hawks", neskatoties uz to, ka bija dueļa favorītes statusā (105:116).

Aizvadīto sezonu "Heat" noslēdza ar 53 uzvarām, tiekot pie dalīta trešā labākā uzvaru procenta (64.6%). Šajā sezonā Maiami komandai, kuras kodols ievērojami nav mainījies, izdevās izcīnīt 44 uzvaras. Komandai par mata tiesu izdevās iekļūt izslēgšanas turnīrā (uzvarēta play-in spēle pret "Bulls"), kurā tai pretī stāsies viena no galvenajām favorītēm uz 2023. gada NBA čempiontitulu – "Bucks" ar Adetokunbo priekšgalā.

Aizvadītajā sezonā "Heat" bija viena no labākajām aizsardzības komandām. Tās aizsardzības reitings bija ceturtais labākais visā līgā (108.4) – šosezon "Heat" ieņem devīto vietu starp visām komandām (112.8). Džimijs Batlers ar 22.9 punktiem ir labākais komandas punktu guvējs. Viņam seko Bems Adebajo (20.4 punkti) un Tailers Hero (20.1 punkts). Komandā ir arī Kails Laurijs, kura karjera acīmredzami ir norietā un Viktors Oladipo, kurš pēdējās sezonas vairāk nespēlē nekā spēlē (42 spēles regulārajā turnīrā).

Izslēgšanas spēļu 1. kārta

AustrumiRietumi
Bucks [1.] – Heat [8.]Nuggets [1.] – Timberwolves [8.]
Celtics [2.] – Hawks [7.]Grizzlies [2.] – Lakers [7.]
76ers [3.] – Nets [6.]Kings [3.] – Warriors [6.]
Cavaliers [4.] – Knicks [5.]Suns [4.] – Clippers [5.]

NBA čempiontitulu ieguvējas

KomandaSkaitsPēdējais tituls
Lakers172020. gadā
Celtics172008. gadā
Warriors72022. gadā
Bulls61998. gadā
Spurs52014. gadā
76ers31983. gadā
Pistons32004. gadā
Heat32013. gadā
Knicks21973. gadā
Rockets21995. gadā
Bucks22021. gadā
Cavaliers12016. gadā
Hawks11958. gadā
Wizards11978. gadā
Thunder11979. gadā
Trail Blazers11977. gadā
Bullets11948. gadā
Kings11951. gadā
Raptors12019. gadā
Mavericks12011. gadā

Kura komanda kļūs par 2022./23. gada sezonas NBA čempioni?

  • 41

  • 66

  • 43

  • 95

  • 10

  • 62

  • 11

  • 13

  • 4

  • 11


  +2 [+] [-]

, 2023-04-15 14:17, pirms gada
Biedriņam būs biš jāpasvīst

  -1 [+] [-]

, 2023-04-15 15:32, pirms gada
Iguodala pēc kārtējā titula un rekordiem! GSW brauks pāri visiem ar 18+ 16 uzvaru sērija!
Kepkas pa krūmiem!

  +1 [+] [-]

, 2023-04-15 15:43, pirms gada
Par Biedriņu un Warriors

     [+] [-]

, 2023-04-15 16:15, pirms gada
76ers vajadzētu būt starp favorītiem.
Bet gribētos lai Warriors uzvar, šis būtu īpašs tituls.

     [+] [-]

, 2023-04-15 16:39, pirms gada
GSW pret Kings būs interesanta šūting spēlē,jo abas mājās principā iet all in uzbrukumā. Izbraukumos abām daudz labāka aizsardzība.
GSW protams drausmīgi spēlē izbraukumos,bet vismaz Wigins būs atpakaļ

Godīgi sakot Bostonai pēdējā iespēja šim sastāvam ar visiem Browna rūmoriem.Bobam veselība netur.Smārts ar kļust lenāks un traumatiskāks.

     [+] [-]

, 2023-04-15 17:30, pirms gada
Bostona paņems👍

     [+] [-]

, 2023-04-15 18:26, pirms gada
Warriors vēl sevi parādīs, ja nebūs traumu.

  +2 [+] [-]

, 2023-04-15 18:27, pirms gada
Lai veicas Sabonim un Kings!

  +1 [+] [-]

, 2023-04-15 18:30, pirms gada
autoram - paldies par rakstu, taču pie čempiontitulu ieguvējiem tabulā nav Mavericks 2011. gada tituls

     [+] [-]

, 2023-04-15 18:39, pirms gada
Austrumos pa lielam pirmās kārtas iznākumi zināmi, rietumi izskatās interesantāki. Par maz traumām un skaistu basīti!

     [+] [-]

, 2023-04-15 18:41, pirms gada
Turēšos joprojām pie pirmsezonas izvēles, ka čempioni būs BOS. Neticu nevienai Rietumu komandai. 76ers ir otrajā vietā pie maniem favorītiem un trešie ir Buki.

     [+] [-]

, 2023-04-15 20:11, pirms gada
Man jau patīk pārsteigumi. Ja ierindā būtu (vai būs?) monstrozais Adamsu ģimenes pārstāvis, tad liktu uz Lācēniem. Vismaz visiem spečukiem acis kļūtu smukākas.

     [+] [-]

, 2023-04-15 20:13, pirms gada
Fīniksa visus izdemolēs ja nebūs traumas.

     [+] [-]

, 2023-04-15 20:33, pirms gada
chubaki rakstīja: Iguodala pēc kārtējā titula un rekordiem! GSW brauks pāri visiem ar 18+ 16 uzvaru sērija!
Kepkas pa krūmiem!
Tātad ja kaut viens zaudējums un nav 16 uzvaru sērija, kepka būsi tu?

     [+] [-]

, 2023-04-15 20:35, pirms gada
Lai jau tiek Kings un Sabas - būs labs Pelnrušķītes stāsts

     [+] [-]

, 2023-04-15 21:52, pirms gada
Geralt of Rivia rakstīja: Lai jau tiek Kings un Sabas - būs labs Pelnrušķītes stāsts
Viņi noteikti pēc būkijiem, grozās ap 10. vietu ne augstāk.

     [+] [-]

, 2023-04-15 22:22, pirms gada
izraktenis rakstīja: autoram - paldies par rakstu, taču pie čempiontitulu ieguvējiem tabulā nav Mavericks 2011. gada tituls
Paldies par acīgumu. Salabots!