Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:138, Did:0, useCase: 3

Priedulēna strādās ar Francijas jauno skeletonisti Besāru

Rolands Eliņš

Priedulēna strādās ar Francijas jauno skeletonisti Besāru
Agate Besāra un Liene Priedulēna

Latvijas bijusī skeletoniste Lelde Priedulēna nākamajā sezonā strādās Francijā un būs jaunās skeletonistes Agates Besāras trenere, sociālajos tīklos paziņojusi Besāra.

Lelde Priedulēna pirms diviem gadiem paziņoja par sportistes karjeras beigām. Tobrīd viņai bija tikai 25 gadi, taču nācās atgūties no smagas ceļgala traumas, ar kuru viņa tik un tā sasniedza septīto vietu 2018. gada olimpiskajās spēlēs.

Kā norāda Agate Besāra, viņa ir sākusi sadarbību ar Priedulēnu, kura būs viņas trenere nākamajā sezonā. Priedulēna palīdzēs ar fizisko sagatavotību un braukšanas prasmēm olimpiskajā sezonā.

"Esmu priecīga jūs iepazīstināt ar Leldi, manu jauno treneri," sociālajos tīklos rakstīja 22 gadus vecā Besāra.

Besāra iepriekšējā sezonā Pasaules kausa posmos ieņēma vietas otrajā desmitniekā un savu labāko rezultātu sasniedza Siguldas posmā, kur ieguva 11. vietu. Viņa startējusi divos pasaules čempionātos, kuros ieguva 14. vietu un 21. vietu.

  +2 [+] [-]

, 2021-04-12 21:41, pirms 3 gadiem
Allez Lelde!!!

     [+] [-]

, 2021-04-13 07:08, pirms 3 gadiem
Interesanti... cik atceros tad Lelde ļoti gribēja tikt prom no skeletona, studēt Šveicē un darīt ko pilnīgi citu...