Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Vaņinam otrā "sausā" uzvara pēc kārtas, Fertovam neizšķirts pret vicelīderi "Lech"

Vaņinam otrā "sausā" uzvara pēc kārtas, Fertovam neizšķirts pret vicelīderi "Lech"
Andris Vaņins
Foto: fc-sion.ch

Šveices superlīgas čempionātā otro "sauso" uzvaru pēc kārtas izcīnīja Latvijas valstsvienības pamatvārtsarga Andra Vaņiņa pārstāvētais FC „Sion”, bet Krievijas Nacionālajā futbola līgā visu Latvijas spēlētāju komandas izcīnīja pa punktam.

„Sion” futbolisti izbraukumā, pateicoties Daniela Folonjē 69. minūtē gūtajiem vārtiem, ar 1:0 pieveica joprojām savainojumu ārstējošā Edgara Gaurača „Aarau”. „Sion” komanda ar 32 punktiem 27 spēlēs pakāpās uz sesto vietu, bet „Aarau” ar 19 punktiem 27 mačos ieņem pēdējo, desmito vietu.

Krievijas Futbola nacionālajā līgā šodien neizšķirti nospēlēja visu piecu Latvijas futbolistu Ivana Lukjanova, Oļega Laizāna, Vladislava Gabova, kā arī Artūra Zjuzina un Aleksandra Koliņko pārstāvētās komandas.

Lukjanova pārstāvētais Astrahaņas „Volgar” savā laukumā cīnījās neizšķirti 0:0 ar Samaras „Krilya Sovetov”, bet Latvijas futbolists laukumā devās pamatsastāvā un nospēlēja līdz 87. minūtei. Oļega Laizāna pārstāvētais Krasnojarskas „Enisey” izbraukumā nospēlēja neizšķirti 1:1 ar Orenburgas „Gazovik”, bet Laizāns laukumā devās tikai 90. minūtē. Gabova pārstāvētais Saratovas "Sokol" izbraukumā cīnījās neizšķirti 2:2 ar Jaroslavļas "Shinnik". Gabovs bija komandas pieteikumā, bet laukumā tā arī neparādījās. Tikmēr Zjuzina un Koliņķo Kaļiņingradas "Baltika" savā laukumā nospēlēja 1:1 ar Habarovskas "SKA-Energija". Zjuzins laukumā pavadīja 82 minūtes, bet Koliņko palika ārpus pieteikuma.

Futbola nacionālās līgas kopvērtējumā „Volgar” ar 40 punktiem ieņem septīto vietu, „Enisey” ar 32 punktiem ir 12. vietā, kam ar 29 punktiem seko "Baltika", bet ar 28 punktiem - "Sokol".

Tikmēr Polijas Ekstraklases čempionātā visu spēli Kjeļces "Korona" rindās aizvadīja Aleksandrs Fertovs, palīdzot izcīnīt punktu pret vicelīderi Poznaņas "Lech" (1:1). Ar 35 punktiem 27 mačos "Korona" futbolisti ieņem desmito vietu 16 komandu konkurencē.

Izmantotie resursi:
1fnl.ru

  +1 [+] [-]

, 2015-04-12 16:53, pirms 9 gadiem
Sanāk, ka Vaņins nosargājis vārtus sausus 5 no 6 pēdējām spēlēm? Super, stulbi, ka vienīgā nesausā spēlē ielaisti 5 goli, bet tomēr

  +3 [+] [-]

, 2015-04-12 18:01, pirms 9 gadiem
Kāds nezina kas ar Gauraču? Sākumā bija domāts, ka viņš jau martā būs vesels, bet vēl nekas nav dzirdēts par viņa atveseļošanos.

  +1 [+] [-]

, 2015-04-12 20:37, pirms 9 gadiem
mostwanted8 rakstīja: Kāds nezina kas ar Gauraču? Sākumā bija domāts, ka viņš jau martā būs vesels, bet vēl nekas nav dzirdēts par viņa atveseļošanos.
trenējas, bet viss neiet tik ātri, lai jau būtu gatavs spēlēt ar 100%

  +1 [+] [-]

, 2015-04-12 20:38, pirms 9 gadiem
mostwanted8 rakstīja: Kāds nezina kas ar Gauraču? Sākumā bija domāts, ka viņš jau martā būs vesels, bet vēl nekas nav dzirdēts par viņa atveseļošanos.
trenējās jau kādu laiciņu ar visiem kopā! Drīzumā vajadzētu jau spēlēt