Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2948, Did:0, useCase: 3

Bļugera punkts palīdz "Penguins" sagādāt "Sabres" devīto zaudējumu pēc kārtas

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Bļugera punkts palīdz "Penguins" sagādāt "Sabres" devīto zaudējumu pēc kārtas
Teodors Bļugers. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) trešo maču pēc kārtas ar rezultativitāti izcēlies latviešu uzbrucējs Teodors Bļugers, kurš rezultatīvi asistēja Pitsburgas "Penguins" otrajā vārtu guvumā uzvarā ar 5:2 izbraukumā pār Bufalo "Sabres", tādējādi savainotā Zemgus Girgensona komandai ciešot devīto neveiksmi pēc kārtas.

Bļugers, kurš, kā ierasts, cīnījās "Penguins" trešajā virknējumā kopā ar Brendonu Tanevu un Zaku Estonu-Rīzu, uz ledus pavadīja kopumā 15 minūtes un 56 sekundes, tostarp 2:22 minūtes skaitliskajā mazākumā. 26 gadus vecais hokejists bez 14. (4+10) rezultativitātes punkta sezonā arī bija pārāks 33% iemetienu, izdarīja un bloķēja pa vienam metienam, kā arī sakrāja lietderības koeficientu +1.

Spēles rezultāts šonakt tika atklāts septītajā minūtē, kad viduszonā rupju kļūdu pieļāva "Sabres" aizsargi, Kasperi Kapanenam un Jevgeņijam Malkinam izraujoties vienatnē pret Bufalo vārtsargu Junasu Juhansonu. Soms piespēlēja Malkinam, kurš izrēķinājās ar zviedru vārtsargu - 1:0 "Penguins" labā. Tiesa, mājinieki līdzsvaru atguva pēc nieka 27 sekundēm, no aizvārtes izslidojot Teidžam Tompsonam, kurš ripu izslidināja cauri Tristana Džerija kājsargiem - 1:1.

Līdz nākamajiem vārtiem bija jāgaida teju pilnu periodu - otrās trešdaļas ceturtajā minūtē Bļugers no savas zonas izdarīja tālu piespēli gar apmali Brendonam Tanevam, kurš ātrā pretuzbrukumā izrāvās līdz "Sabres" cietoksnim, pārspējot Juhansonu un atgūstot viesiem minimālu pārsvaru - 2:1 [VIDEO].

Savukārt otrā perioda atlikušajā laikā komandas pretinieku cietoksnī iemeta vēl pa vienai ripai, 2:2 pēc teicamas komandas biedra piespēles panākot Viktoram Ulofsonam, bet pēc trīs minūtēm Džeikam Gencelam ļaujot "Penguins" trešo reizi spēlē izvirzīties minimālā vadībā - 3:2.

Trešā reize pitsburgiešiem izrādījās veiksmīga. Noslēdzošā perioda trešajā minūtē savā starpā dūres izvicināja "Sabres" aizsargs Kolins Millers un "Penguins" uzbrucējs Estons-Rīzs, jau pēc 16 sekundēm "Penguins" spēlētājam Entonijam Andželo pretuzbrukumā gūstot savus pirmos vārtus šosezon - 4:2. Lai gan trešajā trešdaļā salīdzinoši biežāk pretinieku vārtus apdraudēja "Sabres", tomēr mājinieku centieni atspēlēties izrādījās velti. Priekšpēdējā minūtē "Sabres" tukšos vārtus ar tālu metienu centās iekarot Pitsburgas vārtsargs Tristans Džerijs, tomēr viņa raidījums izrādījās neprecīzs, pirmajam pie ripas tiekot Braienam Rastam, kurš uzstādīja gala rezultātu 5:2.

Ar 26 cīņās iekrātiem 33 punktiem "Penguins" Austrumu divīzijā pakāpās uz trešo pozīciju, apsteidzot Bostonas "Bruins", kas 24 mačos nopelnījusi par punktu mazāk. Savukārt "Sabres" ar 16 punktiem 25 spēlēs joproj\am ir pēdējā ne tikai divīzijā, bet arī visa turnīra ieskaitē.

Naktī uz svētdienu, 14. martu, abas komandas savā starpā Bufalo spēkosies atkārtoti.

  +1 [+] [-]

, 2021-03-12 08:52, pirms 3 gadiem
Sabres ir katastrofa. Dālinam - 23 vien 25 spēlēs, laikam grib Ristolainena pirms divām sezonām vareno - 43 pārspēt. Lai man piedod +/- koeficienta nozīmes noniecinātāji (tie parasti, protams, pilnīgi nejaušas sakritības pēc ir arī lieli Ovečkina fani) tas ir daudz par daudz! Skiners ar Okposo teicami savus 15 milionus par abiem atstrādā - vienam 1+1, otram 0+2. Holam arī vien divi gūti vārti, tiesa viņš kaut tad vismaz piespēles dala.

reti kuru var izcelt tajā komandā. Vēl viena nolieta sezona, lai gan cerības tika liktas lielas, sastāva papildinājumi ļāva cerēt uz ko vairāk, kā tikai uz ierasto pagrabu tabulā.

     [+] [-]

, 2021-03-12 09:16, pirms 3 gadiem
ogreskijs rakstīja: Sabres ir katastrofa. Dālinam - 23 vien 25 spēlēs, laikam grib Ristolainena pirms divām sezonām vareno - 43 pārspēt. Lai man piedod +/- koeficienta nozīmes noniecinātāji (tie parasti, protams, pilnīgi nejaušas sakritības pēc ir arī lieli Ovečkina fani) tas ir daudz par daudz! Skiners ar Okposo teicami savus 15 milionus par abiem atstrādā - vienam 1+1, otram 0+2. Holam arī vien divi gūti vārti, tiesa viņš kaut tad vismaz piespēles dala.

reti kuru var izcelt tajā komandā. Vēl viena nolieta sezona, lai gan cerības tika liktas lielas, sastāva papildinājumi ļāva cerēt uz ko vairāk, kā tikai uz ierasto pagrabu tabulā.
Dalīnam diemžēl drausmīga sezona. jāpievērš gan uzmanība, kāpēc tas +/- tik traģisks veidojies - vairāk spēlē pret pretinieku top maiņām, vairāk d zone starti, krietni lielāka loma aizsardzībā nekā iepriekš, kas arī ir dažādu apstākļu kopums (kaut vai tas, ka McCabe ārā uz sezonu).

Ja čalis savās debijas sezonās bijis 40pts spēlētājs, bet tagad ir grāvī, tad kaut kas nav riktīgi, ne.

     [+] [-]

, 2021-03-12 09:27, pirms 3 gadiem
šis arī pasaka daudz, ar kādiem pajoliem jāspēlē. žēl tā puikas.
https://twitter.com/TheChargingBUF/...

  +2 [+] [-]

, 2021-03-12 09:55, pirms 3 gadiem
eh sabres, patika tā viena meme bilde internetā, kāds cikls viņiem ir. Starpsezonā nolasīt teoretiski cerīgu sastāvu, tikt beidzot PO, tam seko katastrofāla sezona(tas cip ir tagad), tālāk sekos trade, lai iegūtu drafta top pickus. Žel, ka aizmirsu vel 4.to stadiju, bet tā nu tas ir
------------
Pss..diez gan traki, ieskatoties tabulā, visi lejas gala klubi mūsējiem, bet nu vismaz visi tiek spēlēt. Izņēmums protams Tedijs priecē gan viņa devums laukumā, spēles laiks utt, gan arī fakts, ka komanda uzvar biežāk

  +1 [+] [-]

, 2021-03-12 11:14, pirms 3 gadiem
Tāds neliels mierinājums visā Sabres bēdu ielejā, ka pašlaik nepiedalās laukumā Girgensons.

     [+] [-]

, 2021-03-12 11:38, pirms 3 gadiem
Gluži kā DR. Tikai ilgāk bez PO

     [+] [-]

, 2021-03-12 11:44, pirms 3 gadiem
Tagad ir parādījies ļoti aktuāls jautājums. Kas būs ar Eichel nākamajā sezonā? Paliks, treidos prom? Ir pat runas, ka viņu varētu nosēdināt šosezon (nekad neesmu sapratis šo principu).

     [+] [-]

, 2021-03-12 12:00, pirms 3 gadiem
quarterr rakstīja: Tagad ir parādījies ļoti aktuāls jautājums. Kas būs ar Eichel nākamajā sezonā? Paliks, treidos prom? Ir pat runas, ka viņu varētu nosēdināt šosezon (nekad neesmu sapratis šo principu).
ko nozīmē nosēdināt? čalim gana daudz traumiņu šosezon, tagad skatās, cik pēdējā nopietna (kakls, kā runā) un kā darīties. Par cik viss jau atkal ir zaudēts, nav jēgas steidzīgi grūst atpakaļ laukumā.

Maiņa? Spekulācijas, kā jau ierasts. kaut kādas daudz maz pamatotākas runas par Reinhārtu un Stālu iet. Ja Semu aizsviedīs prom, tad nebrīnošos, ka Aikels pats sāks maiņu prasīt.

     [+] [-]

, 2021-03-12 14:37, pirms 3 gadiem
Skatos, te kaut kadi lūzeri Sabres interesē vairāk par Tedija gaitām Peņos
Interesanti, ar ko tas ir izskaidrojams?