Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kers: "Jūtu līdzi faniem, kuri gribēja redzēt mūsu zvaigznes"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kers: "Jūtu līdzi faniem, kuri gribēja redzēt mūsu zvaigznes"
Stīvs Kers
Foto: AP/Scanpix

Dāvim Bertānam realizējot trīs tālmetienus un savācot 13 punktus, Sanantonio "Spurs" savā laukumā ar 107:85 sakāva Nacionālās basketbola asociācijas līderi Goldensteitas "Warriors", kas gan atpūtināja savus līderus. Galvenais treneris Stīvs Kers norādīja, ka viņa uzdevums ir spēlētājus sagatavot sezonas izšķirošajiem notikumiem.

"Es patiešām jūtu līdzi faniem, kuri nopirka biļetes un gribēja redzēt Stefu [Kariju], Kleju [Tompsonu] un Dreimondu [Grīnu]. Taču man ir jāpieņem šādi lēmumi. Pēdējo nedēļu laikā mūsu komanda ir piedzīvojusi daudz grūtus brīžus," sacīja Goldensteitas "Warriors" galvenais treneris Stīvs Kers. "Mēs zinām, ka brīžos, kad spēlētāji ir noguruši un nav izgulējušies, ir daudz lielāks risks iedzīvoties savainojumos. Es jūtos slikti, tomēr mans darbs ir sagatavot spēlētājus izslēgšanas mačiem, lai viņi būtu svaigi un gatavi."

2015. gada čempione un 2016. gada fināliste aizvadīja otro spēli divās dienās. Vakar izbraukumā ar 102:103 tika zaudēts Minesotas "Timberwolves", un visi malā atstātie līderi laukumā pavadīja vismaz 35 minūtes. Tompsons guva 30 punktus, bet Karijs – 26. Saspēles vadītājam pēdējā laikā bijušas problēmas ar tālmetienu realizēšanu – 1/8, 2/9, 6/15, 5/13, 2/11, 2/9, 0/11.

"Warriors" joprojām atrodas Rietumu konferences un visas līgas vadībā (52 uzvaras un 14 zaudējumi), tomēr Sanantonio "Spurs", kas maču aizvadīja bez Kavai Lenarda un Lamarkusa Oldridža, kuram konstatēta sirds aritmija, min uz papēžiem – 51 uzvara un 14 zaudējumi. Turklāt vienādas bilances gadījumā priekšroka būs "Spurs", kam labāk veicies savstarpējos dueļos.

"Esmu vīlies aizsardzībā. Pretinieki pirmajā puslaikā realizēja 11 tālmetienus, no kuriem lielākā daļa bija pilnīgi brīvi. Otrajā puslaikā spēlējām labāk, bet uzbrukumā bez labākajiem spēlētājiem bijām ierobežoti," norādīja Kers. "Spēlētājiem teicu, ka esmu apmierināts ar viņu ieguldīto darbu. Galvenais uzdevums bija tikt cauri spēlei, lai mums tas būtu aiz muguras. Protams, gribējām uzvarēt, bet tagad varam doties mājās un uzlādēt baterijas."

"Es tiešām domāju, ka vienas dienas atpūta būs ļoti noderīga," sacīja "Warriors" veterāns Mets Bārnss, kurš komandai pievienojās tikai šomēnes. "Saprotu līdzjutēju un mediju noskaņojumu, bet sezona ir maratons. Mūsu mērķis ir kas lielāks, tāpēc jādomā par spēlētājiem ilgtermiņā. Līdzjutēji mūsu zvaigznes redzēs pašās svarīgākajās spēlēs, kad tas būs vissvarīgāk."

Izmantotie resursi:
The Mercury News - Bay Area news, sports,...

  +3 [+] [-]

, 2017-03-12 13:10, pirms 7 gadiem
Haha vienkārši nobijās , ja jau Timberwolles zaudēja.. .Negribēja psiholoģiski traumēt līdzjūtējus un arī līderus. Tagad var attaisnoties.

     [+] [-]

, 2017-03-12 13:18, pirms 7 gadiem
Es gan redzēju visas zvaigznes - sēžam uz soliņa

     [+] [-]

, 2017-03-12 13:38, pirms 7 gadiem
Viss ok ka atpūtina līderus, bet kāpēc tas jādara pret komandu, kura ir 2 konferencē, kur visi grib redzēt kurš tad ir uz doto brīdis stiprāks.
Kāpēc piemēram pret MInesotu nevarēja atpūtināt līderus??

  +1 [+] [-]

, 2017-03-12 13:45, pirms 7 gadiem
GSW zaudēja Durantu un zaudēja savu identitāti, tā kā šogad pievienojās vairāki jauni spēlētāji, tas mehānisms nav tik sabalansēts, lai turpinātu tādā pašā garā bez nekāda laika pielāgoties... Tie zaudējumi iedeva vēl pa smadzenēm, jo saprot, ka tiešām ir jāmaina savs zīmējums, turklāt ne tikai uzbrukumā.
Kers gudri nostrādāja, iedeva savām zvaigznēm atpūtu, lai neiedragātu tās vēl vairāk, ja nu tomēr sanāk zaudēt... Šobrīd šī zauda nevienam neko dižu sapņos nerādīsies...

  +1 [+] [-]

, 2017-03-12 14:09, pirms 7 gadiem
Alpaville rakstīja: Haha vienkārši nobijās , ja jau Timberwolles zaudēja.. .Negribēja psiholoģiski traumēt līdzjūtējus un arī līderus. Tagad var attaisnoties.
8 spēles 13 dienās + 3 back to back un 7 no tām izbraukuma spēlēm. Tu ko nopietni? Tie spēlētāji nav roboti, treneriem uzdevums ir izcīnīt titulu un viņi darīs visu iespējamo, lai tiktu pie titula... kaut vai ja tas prasa atpūtināt spēlētājus, treneriem taču noteikti ir pie vienas vietas, ko fani domā par šo, jo ilgtermiņā šī atpūta var būt ļoti noderīga.

  -1 [+] [-]

, 2017-03-12 14:51, pirms 7 gadiem
austrumnieks rakstīja: 8 spēles 13 dienās + 3 back to back un 7 no tām izbraukuma spēlēm. Tu ko nopietni? Tie spēlētāji nav roboti, treneriem uzdevums ir izcīnīt titulu un viņi darīs visu iespējamo, lai tiktu pie titula... kaut vai ja tas prasa atpūtināt spēlētājus, treneriem taču noteikti ir pie vienas vietas, ko fani domā par šo, jo ilgtermiņā šī atpūta var būt ļoti noderīga.
Līgas kalendārs tāds ir bijis 50 gadus. Pirms 10 gadiem kāds kaut ko atpūtināja?

  +1 [+] [-]

, 2017-03-12 15:06, pirms 7 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Līgas kalendārs tāds ir bijis 50 gadus. Pirms 10 gadiem kāds kaut ko atpūtināja?
“The obvious one would be to fully healthy and fresh and ready to roll when the postseason starts. and that may mean managing some rest,” Kerr told reporters. “We have the most insane schedule I’ve ever seen in all my years in the NBA coming up.”

23. Februārī šo teica Kers un viņš NBA ir kopš 1988. gada. Tas daudz ko izsaka.

     [+] [-]

, 2017-03-12 15:13, pirms 7 gadiem
austrumnieks rakstīja: “The obvious one would be to fully healthy and fresh and ready to roll when the postseason starts. and that may mean managing some rest,” Kerr told reporters. “We have the most insane schedule I’ve ever seen in all my years in the NBA coming up.”

23. Februārī šo teica Kers un viņš NBA ir kopš 1988. gada. Tas daudz ko izsaka.
Nu tagad jāmeklē jauna pieeja, lai neizgāžas kā pag. sezon. Šogad pat varētu būt trakāk. Tip, ka netiek nemaz finālā.

Nu un Kers atceras, ka MJ būtu ņēmis pauzītes?

  +1 [+] [-]

, 2017-03-12 15:19, pirms 7 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Nu tagad jāmeklē jauna pieeja, lai neizgāžas kā pag. sezon. Šogad pat varētu būt trakāk. Tip, ka netiek nemaz finālā.

Nu un Kers atceras, ka MJ būtu ņēmis pauzītes?
Gandrīz divas sezonas paņēma pauzi Džordans.

Bet runājot nopietni par šo kalendāru, šitas nav tik briesmīgs kā 2011. gada, kad bija lokauts, jo tad pat Knicks, ja pareizi atceros bija 4 spēles piecās dienās.

Jāuzlabo ir kalendārs, tas gan.... vismaz nākamā sezona sāksies par nedēļu ātrāk, būs mazāk b2b spēles.

     [+] [-]

, 2017-03-12 15:38, pirms 7 gadiem
Nu kas tur ko uzlabot. Tā ir spēlēts un spēlēs. Jāpaskatās, lai atrastu spēles, kur kādu atpūtina, jo tam pastiprinātu uzmanību reāli sāka pievērst tikai tad, kad Pops izdomāja big3 pasaudzēt pret CLE. Bet tā iepriekš baigi neliekas ka kādu atpūtināja.

     [+] [-]

, 2017-03-12 16:06, pirms 7 gadiem
Brick brotheriem atpuuta

     [+] [-]

, 2017-03-12 16:29, pirms 7 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Nu kas tur ko uzlabot. Tā ir spēlēts un spēlēs. Jāpaskatās, lai atrastu spēles, kur kādu atpūtina, jo tam pastiprinātu uzmanību reāli sāka pievērst tikai tad, kad Pops izdomāja big3 pasaudzēt pret CLE. Bet tā iepriekš baigi neliekas ka kādu atpūtināja.
Neatpūtināja arī, tiesa vecie ir atzinuši, ka ja atpūstos, noteikti būtu garākas karjeras.
Bet šī jau nav vienkārša atpūta...
Tiekas līgas līderi, tās vienkārši brutāli ir paslēpes.
Es saprastu, ja atpūtinātu pret kaut kādiem sava diviziona outsideriem, kurus četras reizes sezonā jau piekto gadu pēc kārtas apspēlē ar plus 25... iedot brīvu, lai rezervisti līdzīgā cīņā rūdās...
Bet līderus pret līderiem... Tas vismazāk ir saistīts ar atpūtu... tur ir paslēpes, psiholoģija...
Vēl jo vairāk, cīņā par play-off pozīcijām... mājas spēļu priekšrocības, starpā ir 1-2 spēles... kā tad... atpūtīsies...
Un teikt, ka pofig, sāk sēriju mājās vai izbraukumā - ne gluži... tie paši Splash brother šogad smagi iet izbraukuma spēlēs ar precizitāti.

     [+] [-]

, 2017-03-12 18:00, pirms 7 gadiem
Kad bija MIA-SAS fināli, tad nekādas paslēpes nenotika. Vienkārši treneri uz katru nākošo spēli kaut ko izgudroja. Kas strādāja vienā spēlē, tas negāja cauri nākošajā. Un bija pretējs rezultāts. Nez vai baigā jēga kaut ko slēpties.