Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Balcers ārpus sastāva, "Sharks" piedzīvo smagu zaudējumu Losandželosā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Balcers ārpus sastāva, "Sharks" piedzīvo smagu zaudējumu Losandželosā
Losandželosas "Kings" hokejisti svin vārtu guvumu. Foto: Kirby Lee/USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Rietumu divīzijas kopvērtējuma lejasgala komandu duelī Sanhosē "Sharks" bez latviešu uzbrucēja Rūdolfa Balcera tās pieteikumā viesos ar 2:6 kapitulēja savas principiālās sāncenses Losandželosas "Kings" priekšā.

Balcera vietā komandas ceturtajā virknējumā kopā ar veterānu Patriku Marlo un Noā Gregoru tika iespēlēts amerikānis Džons Lenards, kurš šosezon aizvadītajās septiņās spēlēs ticis pie divām rezultatīvām piespēlēm, savukārt šajā spēlē tika pie lietderības koeficienta -1 un diviem metieniem pa vārtiem. Abu komandu aizvakardienas mačā "Sharks" bija pārāka ar pēcspēles bullīšu palīdzību - 4:3.

Šorīt Sanhosē vienība visnotaļ ātri - līdz 13. minūtei - nonāca iedzinējos ar trīs vārtu deficītu (0:3). Jau trešajā minūtē skaitliskajā vairākumā precīzs bija Anže Kopitars, desmitajā minūtē "Kings" atņēma ripu Sanhosē aizsargiem, izveidojot momentu, kas noveda pie Karla Grundstrema rezultatīvam metienam, bet 13. minūtē Ostins Vāgners uzreiz pēc sava izciestā divu minūšu soda izgājienā vienatnē pret vārtsargu Martinu Džounsu panāca 3:0.

Cerības stariņu viesiem deva Tomāšs Hertls, kurš pa reizei bija precīzs gan pirmā, gan otrā perioda beigās, pirms noslēdzošajām 20 minūtēm ļaujot haizivīm sajust pretinieku asins garšu - 2:3. Tomēr "Kings" ātri vien dzēsa jebkādas Sanhosē cerības uz atspēlēšanos, divu minūšu un piecu sekunžu laikā Džounsu pārspējot trīs reizes, tostarp sodot pretiniekus par nedisciplinētību un realizējot divus skaitliskos vairākumus. "Kings" labā pa reizei izcēlās Džarets Andersons-Dolans, Alekss Jafallo un Džefs Kārters.

Nedaudz mazāk nekā desmit minūtes līdz pamatlaika beigām šorīt 20 no 26 metieniem neitralizējušais "Sharks" vārtsargs Martins Džounss tika nomainīts pret NHL debitantu Alekseju Meļņičuku, kurš šosezon 14 mačus aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības Ņižņijnovgorodas "Torpedo" cietoksnī.

Gan "Sharks", gan "Kings" katra iekrājušas pa 11 punktiem, ar atšķirību, ka Sanhosē aizvadījusi par vienu spēli mazāk (12). Sestdienas vakarā "Sharks" savā laukumā uzņems Rietumu divīzijas līderi Lasvegasas "Golden Knights" (17 punkti 11 mačos).

  +3 [+] [-]

, 2021-02-12 09:36, pirms 3 gadiem
šis ir kārtējais variants, kur spēles veidotājs nevar nostiprināties komandā, jo tiek iespēlēts uz dažām minūtēm 4.maiņā. Tas viss ir saprotams, jo trenerim vajag uzvaras. Reāli, ir diemžēļ kādam jāsaslimst vai jānotraumējas, lai Rūdis tiktu pie vairāk minūtēm.
Pie khl lēnajiem ātrumiem un brīvā ledus, viņš būtu viens no top uzbrucējiem līgā, bet vēl to viņam nenovēlu. Ko viņš var izdarīt spēlējot pirmajās maiņās viņs ir jau pierādījis PČ.

  -1 [+] [-]

, 2021-02-12 10:50, pirms 3 gadiem
Sochi rakstīja: šis ir kārtējais variants, kur spēles veidotājs nevar nostiprināties komandā, jo tiek iespēlēts uz dažām minūtēm 4.maiņā. Tas viss ir saprotams, jo trenerim vajag uzvaras. Reāli, ir diemžēļ kādam jāsaslimst vai jānotraumējas, lai Rūdis tiktu pie vairāk minūtēm.
Pie khl lēnajiem ātrumiem un brīvā ledus, viņš būtu viens no top uzbrucējiem līgā, bet vēl to viņam nenovēlu. Ko viņš var izdarīt spēlējot pirmajās maiņās viņs ir jau pierādījis PČ.
Piekrītu, tas ir tieši tas, par ko vairākkārt šeit rakstīju Tikai visādi Aspiranti un Kviļu Pēteri te apgalvo, ka viss ir loģiski, pareizi un tā tam ir jābūt Spēli neredzēju, vai kāds varbūt zin, kā izskatījās tas Lenards, kurš Balceru aizstāja? Cerams, ka ne ar ko neizscēlās, ja nu vienīgi ar sūdiem

     [+] [-]

, 2021-02-12 11:07, pirms 3 gadiem
xoweag rakstīja: Piekrītu, tas ir tieši tas, par ko vairākkārt šeit rakstīju Tikai visādi Aspiranti un Kviļu Pēteri te apgalvo, ka viss ir loģiski, pareizi un tā tam ir jābūt Spēli neredzēju, vai kāds varbūt zin, kā izskatījās tas Lenards, kurš Balceru aizstāja? Cerams, ka ne ar ko neizscēlās, ja nu vienīgi ar sūdiem
Nav jau tā ka treneri nezina uz ko Balcers ir spējīgs, visi ļoti labi zina kādu spēli viņš rāda AHL top maiņās spēlējot un vik labs ir vairākumā. Bet kā vietā tu viņu ieliksi tajās top maiņās NHL?

     [+] [-]

, 2021-02-12 14:40, pirms 3 gadiem
K-Rab rakstīja: Nav jau tā ka treneri nezina uz ko Balcers ir spējīgs, visi ļoti labi zina kādu spēli viņš rāda AHL top maiņās spēlējot un vik labs ir vairākumā. Bet kā vietā tu viņu ieliksi tajās top maiņās NHL?
Kā vietā, kā vietā, pipec, ja reiz nav to vietu, tad kāda hrena pēc vispār bija jēga viņu raustīt āra no Senatoriem?