Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Ankipāns: "Komandā ir daudz jaunu hokejistu, kuriem šī ir laba skola"

Ints Megnis
Ints Megnis

Ankipāns: "Komandā ir daudz jaunu hokejistu, kuriem šī ir laba skola"
Rīgas "Dinamo" soliņš. Foto: dinamoriga.lv

LETA. Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienība Rīgas "Dinamo" svētdien neizmantoja savas iespējas un hokejistiem pazuda pārliecība pēc zaudētajiem vārtiem, pēc zaudējuma secināja rīdzinieku galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

"Pretinieki uzvarēja pelnīti. No sākuma spēle itkā gāja no rokas, taču neizmantojām savas iespējas. Kaut kur pazuda pārliecība, kamēr pretinieki iemeta divus vārtus vairākumā. Spēle izgāja no rokām, un pret tādu komandu grūti atspēlēt trīs vārtus. Komandā ir daudz jaunu hokejistu, kuriem šī ir ļoti laba skola. Protams, nav patīkami zaudēt, taču kaut kas ir jāupurē," pēcspēles preses konferencē stāstīja Ankipāns.

Traumas dēļ maču nepabeidza rīdzinieku aizsargs Metjū Majone. "Šobrīd neko konkrēti nezinām. Būs izmeklējumi, pēc kuriem varēsim ko vairāk pateikt. Man izskatījās, ka nekā nopietna nav, vismaz es tā ceru," pauda Ankipāns.

Savainoti ir abi vadošie "Dinamo" vārtsargi Aleksanders Salāks un Andrejs Makarovs, tādējādi pie iespējas spēlēt KHL tiek gados jaunie Jānis Voris un Reinis Liepiņš. "Jaunajiem vārtsargiem ir laba iespēja, ko viņi arī pienācīgi izmanto," skaidroja Ankipāns.

Kā zināms, Rīgas "Dinamo" piedzīvoja 11. zaudējumu pēdējās 13 spēlēs, izbraukumā ar 0:5 atzīstot Ufas "Salavat Yulaev" pārākumu.

  +1 [+] [-]

, 2020-01-12 18:08, pirms 4 gadiem
laba skola kur degradeties un ja nebiji alkoholikis klusi par vienu.

     [+] [-]

, 2020-01-12 18:17, pirms 4 gadiem
Ar tādu aunu pie stūres viss labais viņos arī paliks. NEVIENU jauno ģināmo nav izaudzinājusi, tikai notupījusi... Jo tālāk jaunie būs no tevis,savicka un ģināmo,jo labāk viņiem pašiem...

  +6 [+] [-]

, 2020-01-12 18:35, pirms 4 gadiem
Ne tikai jauni,bet arī perspektīvi kā Meija,Džeriņš,Pavlovs,Sotnieks utt.

  +1 [+] [-]

, 2020-01-12 18:44, pirms 4 gadiem
Skolā, skolā, iesim skolā, ko mēs mājās darīsim?
Skolā dabūsim pa d***u, mājās muļķi paliksim!

     [+] [-]

, 2020-01-12 18:45, pirms 4 gadiem
Ankipānam skaļi vārdi atkal par jaunajiem, ko viņš audzina
Cik saprotu, tad Trastašenkovs spēlēja beidzot, kad jau sezona cauri.

  +2 [+] [-]

, 2020-01-12 18:47, pirms 4 gadiem
Cik jauns ir Ankipāns? Viņam arī vēl skola turpinās?

  +2 [+] [-]

, 2020-01-12 18:52, pirms 4 gadiem
"Komandā ir daudz jaunu hokejistu, kuriem šī ir ļoti laba skola. Protams, nav patīkami zaudēt, taču kaut kas ir jāupurē," pēcspēles preses konferencē stāstīja Ankipāns.

Kuri tad ir tie jaunie? Ģēģēris, Bērziņš, kuri tāpat visu sezonu spēlē? Un 20 gadus vecus teļus jau grūti īsti par jaunajiem uzskatīt. Girgensons tajā vecumā jau 3. sezonu NHL kapāja.

Voris? Varētu padomāt, ka ar Salāku vārtos uzvarētu šodien.

Trastašenkovs, kurš spēlē tik epizodiski?

Varbūt Ankepons vēl Džeriņu un Meiju par jaunajiem un perspektīvajiem uzskata?

Lielais upurētājs atradies. Svētais moceklis.

     [+] [-]

, 2020-01-12 18:53, pirms 4 gadiem
Autor, savulaik skolā mana latviešu valodas skolotāja teica šādi: "It kā nav утка, tāpēc it kā neraksta kopā."
Varbūt arī Tev noderēs turpmākajiem rakstiem 😉
Slēpts komentārs: FUNS

  -1 [+] [-]

, 2020-01-12 19:19, pirms 4 gadiem
Apsurds teikums no Ankipāna, laba skola jaunajiem! Kur labums jaunajiem visu laiku zaudēt, nepatīkami, un nekā jauna neiemācās! Labāk, lai jaunie tad spēlē čehijā, vai Norvēģijā, Vācijā, Zviedrijā, Šveicē nevis Dinamo nekādas attīstības, vienveidība!
Visvairāk jau tracina fakts, ka netiek nekas darīts lietās kur ir iespējams uzlabojums, bullīšu mešanā nekāda radošuma, īpaši pret Severštaļ, skrien virsū un met viršū vārtsargam! Vairākums pilnīgi nekāds, nekāda trenera rokrakstu nesaredzu tur, spēlētāju redzējums laukumā un viss, nekādu iemācītu izspēļu nav! Žēl man spēlētāju, jo kluibs necenšas!

  +1 [+] [-]

, 2020-01-12 19:21, pirms 4 gadiem
FUNS rakstīja: Prieks ka zaipim prieks. DR pilns ar jaunajiem. Tgad beidzot parāda ko spēj. Zaipis visu laiku čīkstēja ka vietējie jaunie netiek spēlēt. Tagad tiek.
Kur tad ir tie "pilns ar jaunajiem spēlētājiem"?
Cik tad viņu ir? Voris un Trastašenovs. Vairāk atrast īsti nevaru. Pie tam Voris drīz būs stjuarts, kad Makarovs ar Salāku atgriezīsies.

  +2 [+] [-]

, 2020-01-12 19:36, pirms 4 gadiem
Visi tiecās skolā pie Ankipāna

  -1 [+] [-]

, 2020-01-12 19:40, pirms 4 gadiem
taisnība tā ir protams, bet rezultāti nav labi. mums vajadzēja VHL klubu, kur šo skolu iziet.. Nav LV citu klubu, kur pieaugušo līmenī attīstīties, tikai kā Dinamo . Un tas ir lēciens . 5 dirsu augstumā dažiem.. Ko var gribēt, ja paiet laiks pierodot pie ātrumiem, spēles manieres, agresivitātes, vispār līmeņa kāds ir KHL .

  -2 [+] [-]

, 2020-01-12 19:43, pirms 4 gadiem
Vhl letiņus vajadzēja ņemt komandā, tie vismaz nekristu no bildes ārā. + ar steigu kāds ir jāapmāca kauties ! Kādam no pieredzējušajiem jārāda piemērs. Īpaši ja komandā ir jaunie.. neļaut uz galvas kāpt krievu klubiem.. iedot kaut vai pa muti, lai zin nākamreiz, ka te nebūs nekāda pastaiga pēc 2 punktiem.

  -1 [+] [-]

, 2020-01-12 19:49, pirms 4 gadiem
vajag mums VHL klubu ! nebūs tādu problēmu, ka zaļie gurķi bez prakses uzreiz no MHL lec KHL . Vajag vidusposmu ! vairumam tādu vajag !
man ir piedāvājums Savicka kungam - VHL klubs- kā baltijas valstu jokeja attīstības projekts.. Tur visādus Ališauskus un igauņus kas prot slidot , + vietējos džekiņus .. Izspēlētos normāli. būtu 2 komandas Latvijā par kurām fanot. un

  -2 [+] [-]

, 2020-01-12 19:54, pirms 4 gadiem
Kasparens rakstīja: Kur tad ir tie "pilns ar jaunajiem spēlētājiem"?
Cik tad viņu ir? Voris un Trastašenovs. Vairāk atrast īsti nevaru. Pie tam Voris drīz būs stjuarts, kad Makarovs ar Salāku atgriezīsies.
Es skatos sezonas griezumā. Jautājums līdz cik gadiem skaitās jaunais?

  +1 [+] [-]

, 2020-01-12 19:55, pirms 4 gadiem
Nu ,kad ,nu kad Skolas vadītājs Ankipāns tiks patriekts un beigs graut Latvijas hokeja reputāciju.

  -2 [+] [-]

, 2020-01-12 19:57, pirms 4 gadiem
pārāk ieciklējusies Dinamo vadība uz izlases vajadzībām.. tā darot pienāks vēl diena, ka KHL vadībai apniks ! tas ir klubs, tā nav izlase, pamostieties džeki ! lai spēlē labākie. vismaz piramīdas virsotnē, pašā Dinamo. Būtu mums VHL klubs, tur tādi džeras , meihjas varētu izspēlēties , Gudi pat ielikt vārtos varētu, lai humoram mazliet var parēkt par caurumu. Bet ne jau KHL ! hk rĪGA jaunie džeki - Dinamo vienalga kas , galvenais uzvaras.. VHL - savējiem , baltijas valstu džekiem .. nosauktu - Rīgas dinamīts !

  -2 [+] [-]

, 2020-01-12 20:26, pirms 4 gadiem
amerikāņi arī iedziedājuši Dinamo himnu - dinamo dinamo take it easy take it slow, noone can stop Dinmo Riga !
https://www.youtube.com/watch?v=sfI...

  -1 [+] [-]

, 2020-01-12 21:30, pirms 4 gadiem
krista_klentaka_112483876855387 rakstīja: pārāk ieciklējusies Dinamo vadība uz izlases vajadzībām.. tā darot pienāks vēl diena, ka KHL vadībai apniks ! tas ir klubs, tā nav izlase, pamostieties džeki ! lai spēlē labākie. vismaz piramīdas virsotnē, pašā Dinamo. Būtu mums VHL klubs, tur tādi džeras , meihjas varētu izspēlēties , Gudi pat ielikt vārtos varētu, lai humoram mazliet var parēkt par caurumu. Bet ne jau KHL ! hk rĪGA jaunie džeki - Dinamo vienalga kas , galvenais uzvaras.. VHL - savējiem , baltijas valstu džekiem .. nosauktu - Rīgas dinamīts !
Ja ideja par fermu VHL ir iespējams pirmā un vienīgā reize, kad pasaki kaut ko prātīgu, tad pārējais, tiek turpināts vecajā stilā. Dinamo ir izlases bāzes klubs, pats Juris arī izprasīja to nosaukumu, bet, ko tad Dinamo dara izlases interesēs? Kad trūka aizsargi, tikko bija padzīts VHL aizsargs Jansons, Bergmani un Ošenieku laukumā izlaida simboliski un tā vietā paņēma Djalogu, uz īsu brīdi Kuldu un tad Majoni. Izlases vartsargs Gudļevskis pēc vāja starta tiek atlaists un komandā uz laiku bija 3 leģionāri - vārtsargi, tagad Voris ticis pie iespējām tikai fantastiskas sakritības dēļ. Arī uzbrukumā - tā vietā, lai iespēlētu talantīgākos jaunos no HKR sapērk 2. šķiras krievus un tur visādus Gilisus. Kur tad ir tā spēlēšana izlases vajadzībām? Izskatās pilnīgi pretēji.
Un kāda jēga Rīgai būtu no vairanta - Dinamo, vienalga kas spēlē, ka tikai uzvaras? Būtu baigi interesanti skatīties 20 kanādiešus/čehus/zviedrus/krievus utt.? Tad pazūd jebkāds latviskums, kas saistās ar to komandu. Turklāt, pat tas neko negarantē. Paskaties uz to pašu minsku, kas katru gadu salasa solīdu sastāvu un beigās ir turpat kur mēs vai pat vēl zemāk.

     [+] [-]

, 2020-01-12 21:48, pirms 4 gadiem
FUNS rakstīja: Es skatos sezonas griezumā. Jautājums līdz cik gadiem skaitās jaunais?
Normāli būtu par jauno uzskatīt līdz u-20 vecumam, bet zinot to cik ļoti mēdzam auklēt savus jaunos talantus u-23 arī nebūtu slikta robeža. Šajā vecumā šogad ir 2 krievi (Slepecs un Protapovičs) un bariņš mūsējo - Zīle, Balinskis, Ģēģeris, Razgals, Trastašenkovs, Zabusovs, Ošenieks, Bergmanis, Bērziņs, Grīnbergs, Voris un Liepiņš. Itkā daudz, taču paskatīsimies uz to savādāk. Ja abu krievu puišu statistika ir pieklājīga (vismaz uz Dinamo fona), tad jautājums - kāpēc ņemt krievu jaunos, ja ir savi - tie paši Švanenbergs, Fjodorovs, jo īpaši sezonā, kas tika izgāzta no paša sākuma. TUrpināsim - Zīle, Balinskis, Berziņš, Ģēģeris - komandā jau ir sen un lai arī gadi ļauj saukt par jaunajiem, realitātē Dinamo viņi jau sāk vilkt uz pieredzejušajiem, jo īpaši abi aizsargi. Balinskis turklāt, pat ar traumām ir starp līderiem. Toties Ģēģeris ir pataisīts par čekeri. Razgals, kurš arī varētu iekļauties šajā kompānijā ir palicis tik vājš, ka punktus neprata gūt ne tikai KHL, bet viņam vajadzeja 16 spēles Čehijā. Un tas ir par tiešām perspektīvu hokejistu. Trastašenkovs šogad nospēlējis 17 mačus ar vidējo spēles laiku 3;38. (Salīdzinājumam Girgensons ko visi apņirdz par čekeri Bufalo spēlē vidēji 10+ minūtes( No pārējiem jaunajiem nevienam nav pat 10 spēļu - visvairāk Grīnbergam 8 ar vidēji 6 arpus minūtēm spēlē. Voris un Liepiņš pie iespējām tika tikai pateicoties veiksmei un tam, ka otro gadu no vietas paņirdza par Tretjaku, atlaida Gudi un Salāks ar Makarovu ir traumēti. Pārējie jaunie uzbrucēji, kas tikuši pie iespējām nospelējuši pa pāris mačiem, tas pats aizsargiem. Tā kā -kur tad ir tie daudzie iespēlētie jaunie, jo īpaši tagad, sezonas beigās, kad ir skaidrs, ka lielākā cīņa ir par nepalikšanu pēdejiem? Tieši šobrīd būtu vērts iespēlēt jaunos - ar domu ja klubs eksistēs, pārbaudī tuvākos apcirkņus nevis ņemt Majoni, kas šogad izgāzies vai Djalogu, turēt Gilisu utt.

     [+] [-]

, 2020-01-13 06:00, pirms 4 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Normāli būtu par jauno uzskatīt līdz u-20 vecumam, bet zinot to cik ļoti mēdzam auklēt savus jaunos talantus u-23 arī nebūtu slikta robeža. Šajā vecumā šogad ir 2 krievi (Slepecs un Protapovičs) un bariņš mūsējo - Zīle, Balinskis, Ģēģeris, Razgals, Trastašenkovs, Zabusovs, Ošenieks, Bergmanis, Bērziņs, Grīnbergs, Voris un Liepiņš. Itkā daudz, taču paskatīsimies uz to savādāk. Ja abu krievu puišu statistika ir pieklājīga (vismaz uz Dinamo fona), tad jautājums - kāpēc ņemt krievu jaunos, ja ir savi - tie paši Švanenbergs, Fjodorovs, jo īpaši sezonā, kas tika izgāzta no paša sākuma. TUrpināsim - Zīle, Balinskis, Berziņš, Ģēģeris - komandā jau ir sen un lai arī gadi ļauj saukt par jaunajiem, realitātē Dinamo viņi jau sāk vilkt uz pieredzejušajiem, jo īpaši abi aizsargi. Balinskis turklāt, pat ar traumām ir starp līderiem. Toties Ģēģeris ir pataisīts par čekeri. Razgals, kurš arī varētu iekļauties šajā kompānijā ir palicis tik vājš, ka punktus neprata gūt ne tikai KHL, bet viņam vajadzeja 16 spēles Čehijā. Un tas ir par tiešām perspektīvu hokejistu. Trastašenkovs šogad nospēlējis 17 mačus ar vidējo spēles laiku 3;38. (Salīdzinājumam Girgensons ko visi apņirdz par čekeri Bufalo spēlē vidēji 10+ minūtes( No pārējiem jaunajiem nevienam nav pat 10 spēļu - visvairāk Grīnbergam 8 ar vidēji 6 arpus minūtēm spēlē. Voris un Liepiņš pie iespējām tika tikai pateicoties veiksmei un tam, ka otro gadu no vietas paņirdza par Tretjaku, atlaida Gudi un Salāks ar Makarovu ir traumēti. Pārējie jaunie uzbrucēji, kas tikuši pie iespējām nospelējuši pa pāris mačiem, tas pats aizsargiem. Tā kā -kur tad ir tie daudzie iespēlētie jaunie, jo īpaši tagad, sezonas beigās, kad ir skaidrs, ka lielākā cīņa ir par nepalikšanu pēdejiem? Tieši šobrīd būtu vērts iespēlēt jaunos - ar domu ja klubs eksistēs, pārbaudī tuvākos apcirkņus nevis ņemt Majoni, kas šogad izgāzies vai Djalogu, turēt Gilisu utt.
labs apkopojums priekš funarina un ankepona, tik diezvai viņi izlasīs un pēc nākošās spēles atkal drillēs savu tuftu daudz savainojumu, daudz jauno u.t.t.

     [+] [-]

, 2020-01-13 11:55, pirms 4 gadiem
Ankipāna kungs, uz jaunajiem un mazāk pieredzējušajiem spēlētājiem nav korekti norakstīt šīs sezonas neveiksmes, kuras velkās jau piecu gadu garumā!

Par to, kā bijis "senos laikos" un ne tik senos ar Rīgas "Dinamo" dienām un nedienām jauns raksts un kādas pārdomas šeit:

Tikai Rīga, tikai Dinamo!- pēdējos piecus gadus...