Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Krištopānam uzvaras SEHA līgā, Veršakovam astoņi vārti, Dudem - seši

Krišs Upenieks

Krištopānam uzvaras SEHA līgā, Veršakovam astoņi vārti, Dudem - seši
Dainis Krištopāns
Foto: Denis Dukovski / RK Vardar

SEHA līgas turnīrā aizvadītajā nedēļā pie divām uzvarām tika Daiņa Krištopāna pārstāvētais "Vardar", kamēr Māris Veršakovs un Ingars Dude aizvadīja rezultatīvas spēles savos klubos.

Sestdien "Vardar" savā laukumā ar 31:24 apspēlēja citu Maķedonijas klubu "Metalurg", lai gan pēc pirmā puslaika bija iedzinējos ar divu vārtu deficītu. Dainis Krištopāns guva divus vārtus (metieni - 2/4). Iepriekš "Vardar" aizvadīja spēli arī ar "Vojvodina", sakaujot oponentus ar 37:22. Arī šajā spēlē Krištopānam divi vārti (2/3) un piecas rezultatīvas piespēles. Ar 10 uzvarām 10 spēlēs "Vardar" ir pārliecinoša SEHA līgas līdervienība.

Vācijas 1. Bundeslīgā Aivis Jurdžs guva vienus vārtus (1/1), bet viņa pārstāvētā "Leipzig" izbraukumā ar 27:22 pieveica "1898 Stuttgart". "Wetzlar" bez savainotā Evara Klešnika viesos ar 26:28 atzina "Lemgo" pārākumu, bet Latvijas handbola audzēkņa Aleksandra Pētersona "Rhein Neckar Lowen" ar 26:18 pieveica "Die Eulen Ludwigshafen", Pētersonam gūstot trīs vārtus (3/6). "Rhein Neckar Lowen" ar 26 punktiem ieņem otro vietu "Leipzig" ar 21 punktu ir septītā (tikpat punktu arī sestajā vietā esošajai "Kiel"), bet "Wetzlar" ar 14 punktiem ir desmitā.

Vācijas 2. Bundeslīgā "2000 Coburg" spēlējot bez Ģirta Lilienfelda ar 30:22 pieveica "Nodrhorn Lingen". Ar 21 punktu Koburga ieņem septīto vietu turnira tabulā.

Vācijas 3. līgā rezultatīvs sniegums Mārim Veršakovam (attēlā), kurš ar astoņiem vārtiem (septiņu metru soda metieni – 3/3) kaldināja "TGS Pforzheim" uzvaru izbraukumā pret "TuS 04 Densenberg". Raimonda Trifanova "Nußloch" viesos ar 32:26 apspēlēja "1893 Neuhausen", bet Trifanovs guva vienus vārtus. Vieni vārti arī Elvijam Borodovskim, tomēr viņa pārstāvētā "Haßloch" viesos ar 24:26 piekāpās "Balingen Weilstetten". 3. līgas Dienvidu zonā Trifanova klubs ieņem otro vietu, Veršakova komanda ir piektā, bet Borodovska – desmitā.

Toma Lielā "Bad Blankenburg" viesos ar 18:33 piedzīvoja sakāvi pret "Leutershausen", bet Lielais guva vienus vārtus. Savukārt vārtsarga Artūra Kuģa "Großwallstadt" savā laukumā ar 28:26 pieveica "Hanau", bet trenera Armanda Uščina "Anhalt Bernburg" izbraukumā ar 25:32 atzina "2000 Coburg II" pārākumu. 3. līgas Austrumu zonā līdere ir Kuģa "Großwallstadt", Uščina vadītā "Anhalt Bernburg" ieņem 13.vietu, bet Lielā pārstāvētais "Bad Blankenburg" ieņem priekšpēdējo, 15. vietu.

Francijas ProD2 līgā Ingars Dude ar sešiem vārtiem (6/6) kļuva par rezultatīvāko spēlētāju komandā, bet "Limoges Hand87" izbraukumā cīnījās neizšķirti 27:27 pret "Selestat Alsace". Pēc 12 spēlēm Limožas komanda ar deviņiem punktiem ieņem 12.vietu 14 komandu konkurencē, bet tikpat punktu ir arī 11. vietas īpašniecei.

Norvēģijas 1. divīzijas turnīrā trešo uzvaru pēc kārtas izcīnīja Eināra Kiršteina un brāļu Kuzminu "Herulf Moss", kas izbraukumā ar 29:27 pieveica "Haugaland". Kiršteins guva vienus vārtus, Aleksejs Kuzmins palika bez vārtu guvuma, bet Andrejs Kuzmins nespēlēja. "Herulf Moss" ar 12 punktiem pakāpusies uz sesto vietu 12 komandu konkurencē.

Slovākijas Slovnaft Ekstralīgā Raivja Gorbunova pārstāvētā "Šala" izbraukumā ar 37:30 pieveica "Štrart Nove Zamky", bet Gorbunovs šoreiz vārtus neguva. "Šala" ar 18 punktiem ieņem ceturto pozīciju, tikpat punktu ir arī trešajai vietai, taču labāka vārtu attiecība.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Krištopānam...